Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

VN Magny Cours

Napisal/-a tomson Ne jul 01, 2007 6:37 pm

FORZA FERRARI :!:

lepa dirka, zadovoljen z izidom

Slika
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Ne jul 01, 2007 8:10 pm

ka a smo zmagali :?: jupi in to dvojna ;)

CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Ne jul 01, 2007 8:13 pm

FORZA FERRARI ;)

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Napisal/-a tomson Po jul 02, 2007 7:57 am

le kje so tisti zagreti renaultaši :lol:

Uporabniški avatar
_HellMan_
Novinec

Napisal/-a _HellMan_ Po jul 02, 2007 8:25 am

Ferrari prvak!!!!!
Bolj Star Bolj Nor!!!

Uporabniški avatar
Bawc
Novinec

Kraj: Podgora

Napisal/-a Bawc Po jul 02, 2007 8:36 am

tomson je napisal/-a:le kje so tisti zagreti renaultaši :lol:

:hi Vzponi in padci, the circle of life. Kakšnega šoferja bi rabu Renault.

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Po jul 02, 2007 8:45 am

lani bi imela taka tema mela že ziher 5 al pa 6 strani :P
bravo ferrari :clapclap :clapclap , hamilton že (mislim da) osmič zapored na stopničkah, tudi on si zasluži pohvale :tomidelej:

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Napisal/-a tomson Po jul 02, 2007 11:57 am

samo mi pa ne gre v glavo, da se je renault tak poslabšal, medtem ko pa je mclaren uspešno presedlal na bridgestone gume :roll:

Uporabniški avatar
avani
Nov uporabnik

Napisal/-a avani Po jul 02, 2007 5:36 pm

tomson je napisal/-a:samo mi pa ne gre v glavo, da se je renault tak poslabšal, medtem ko pa je mclaren uspešno presedlal na bridgestone gume :roll:

Kaj veš, mogoče pa imaju tudi pri Renaultu industrijskega vohuna..;) Moram pa priznat, da me je letos Massa zelo pozitivno presenetil, v nasprotju z Kimijem.

Ciao

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Po jul 02, 2007 6:01 pm

Hm zanimivo, letos se v temi o F1 komaj prileze do 2. strani. In edina večja sprememba je ta, da ni več Schumacherja notr :D

No ja, kukrkol, zgleda da so ta moped od ferrarija spet mal zrihtal, tko da ma massa še kr ne ki šans, če bo kšno resno turnejo zmag udaru.

Hamiltonu pa svaka čast.
Slika

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Po jul 02, 2007 6:18 pm

Saj se Renault ni tako poslabšal, samo Alonso je šel pa je to to...

Massi gre kar lepo, Raikonnena pa nikoli nisem preveč maral. Beh, Finci. :D

Kubica se je pa očitno lepo pobral, a ni blo rečeno da ma zlomljeno nogo? Pa že kar vozi?
Slika

Uporabniški avatar
avani
Nov uporabnik

Napisal/-a avani Po jul 02, 2007 6:19 pm

Res smo nekam redkobesedni glede F1! Ne smemo samoumevno jemat tega športa, ker vse kar tu dogaja (avti, taktike, vozniki, kondicija, varnost..) je na samem vrhuncu tehnologije in pedantnosti.

V nasprotju z GP2 kjer so šoferji še začetniki - http://youtube.com/watch?v=ASM74TUKFUM. Zadnja dirka - ZANIMIVO

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Po jul 02, 2007 6:20 pm

Ferrari :woohoo

Uporabniški avatar
avani
Nov uporabnik

Napisal/-a avani Po jul 02, 2007 6:21 pm

Eazy-O je napisal/-a:Saj se Renault ni tako poslabšal, samo Alonso je šel pa je to to...

Massi gre kar lepo, Raikonnena pa nikoli nisem preveč maral. Beh, Finci. :D

Kubica se je pa očitno lepo pobral, a ni blo rečeno da ma zlomljeno nogo? Pa že kar vozi?

Vedno omenjamo samo Alonsota ali Masso oz. Kimija...Imaš prav vskak čast Kubici, da je že dirkal, pa še to je fajn točke pokasiral.

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Napisal/-a Eazy-O Po jul 02, 2007 6:28 pm

Tvoj video link je broken zarad tiste pike na koncu, avani, tole bo prav: http://youtube.com/watch?v=ASM74TUKFUM

avani je napisal/-a:Vedno omenjamo samo Alonsota ali Masso oz. Kimija...

Hja, pozornost je pri tistih na vrhu. Jaz sem pač za Ferrarija, sicer pa bi rad še Rosberga videl kje višje, pa Sata. :)
Slika

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Po jul 02, 2007 6:31 pm

Ja gluh to sem včeraj študiral, kaj je F1 :shock: sem umes ene 3x zaspal in me res zanima kaj vam pomeni ta formula mislim vsaj zame je bolj zanimiv turnir touring vozil ali pa rally.

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Po jul 02, 2007 8:45 pm

Upam da začnemo zdaj zmagvat je že cajt,renoltaši se pač morajo zadovoljit s čimer se pač lahko-drobtinice :P

CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Napisal/-a Eazy-O To jul 03, 2007 10:06 pm

Ivan36 je napisal/-a:Ja gluh to sem včeraj študiral, kaj je F1 :shock: sem umes ene 3x zaspal in me res zanima kaj vam pomeni ta formula mislim vsaj zame je bolj zanimiv turnir touring vozil ali pa rally.

Ravno danes je bil en dokumentarec na Discovery Channelu. Samo dirkanje je neverjetna zadeva, samo predstavitev ljudstvu je bolj tako. Pomoje bi morali vključiti več pogovorov po radijski zvezi, dobit enga dobrega režiserja da bi se igral s kamerami in bolje prikazal dogajanje. Tole je prekleto pomembno, ker res ni zabavno gledati dirkalnikov, ki zgledajo kot da se premikajo 20 na uro, medtem ko drvijo 200. Več fiksnih kamer, da dejansko začutiš to hitrost, ker ne sledi formuli in se po možnosti še zatrese ko priletijo mimo. Mogoče bi lahko celo dodali soundtrack. Okej, ta zadnja je bolj tako, ampak recimo ko gledaš film imaš not glasbo in pričara del vzdušja. Kdorkoli igra kako dirkačino na računalniku ve, da brez glasbe ni isto. No, mogoče je glasba lahko žlobudrajoči Ališič, pa vseeno...

Kaj bi se dalo nardit glede samega dirkanja... Kaj pa vem. Karkoli bi radikalno spreminjali bi bilo skoraj bogoskrunstvo, minimalne spremembe pa so prav to - minimalne in komaj opazne. Morda bi pomagalo več avtov na progi, samo da ne bi bile gnile ekipe, pa take proge, ki omogočajo prehitevanja in dvoboje. Letos upam, da se izkaže Fuji za tako progo, če so že vzeli Suzuko... No, mogoče bi lahko večim podelili točke... Trenutno jih dajo prvim 8. Lahko bi dali (recimo) prvemu 13, pa drugemu 10, tretjemu 8, potem pa od 7 do 1 in imaš 10 voznikov s točkami. Željen rezultat? Boj tudi za nižja mesta in vsaj nekaj vzpodbudnih točk za slabše ekipe. Vsakdo rabi malo vzpodbude.

Mogoče težave ležijo globje od tega, ampak to so recimo najcenejše in preproste rešitve, ki bi znale malo pomagat. Kaj pa vem... Priznam, da zadnje čase se celo jaz težko spravim pred tv pogledat dirko, čeprav sem bil včasih vsako nedeljo priliman na ekran...
Slika

wiliamskis
Novinec

Napisal/-a wiliamskis To jul 03, 2007 10:21 pm

Presenetljivo sta Ferrarija zmagala-zasluženo, vendar pa napaki taktike Mclarna! Sem bil ta vikend v Franciji in mi je zelo žal, da si nisem ogledal dirko v živo :evil:
Ampak navsezadnje goreče navijam za Renault, v dobrem in slabem!
A ves ka je moč??? Ko biku tako v rit pihneš, da se mu rogovi zravnajo!!!

Uporabniški avatar
GregaST
Novinec

Kraj: Medvode

Napisal/-a GregaST To jul 03, 2007 11:00 pm

Res sta Ferrarija zasluženo zmagala, čeprav ne navijam več za ferrari ker sta mi oba dirkača zelo antipatična, še posebej Raikkonen.
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov