Vožnja po brezpotjih, tekmovanja, vse o offroad in cestnih terencih...

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Range Rover Sport

Napisal/-a [SlasH] Ne okt 09, 2005 3:02 pm

Oj!

Zanima me vaše mnenje o tem terencu z dizelskim motorjem.
Še posebej bi bilo zaželjeno mnenje tistih, ki so se v njem peljali ali ga peljali.

Mene je avto čist navdušil. Ima ogromno opreme (SE ima serijsko med drugim tudi biksenonske žaromete..) in za moj okus ful hud izgled.

aja, pa če bi izbiral, kaj bi vzeli: MB ML 280 CDi, BMW X5 3.0d, Touareg 2.5 TDi ali Range Rover Sport?
Prosim za utemeljene odgovore.

hvala,
lp!
Let there be rock!

Uporabniški avatar
Volvo5er
Novinec

Napisal/-a Volvo5er Ne okt 09, 2005 3:18 pm

MB ML 280 CDi ali pa Range Rover Sport, kr sta nova modela, sicer pa vzemi tistga k ti je najbl ušeč, so vsi pr en glih dobri

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To okt 11, 2005 6:47 am

Jst nebi vzel nobenega od teh. Problem vseh je da so to cestni terenci in teh sam ne maram - meni je pač zanimivo še kdaj pa kdaj zapeljat v blato ali mal več vode(75cm do 1m), kot samo lužico. Sam bi vzel toyoto landcruiser 100.
Če pa bi hotel samo avto za na cesto potem odpade BMW, ker ga je imel stric, ki že mnogo let vozi samo to znamko in ga je popljuval v parih mesecih kot je bil lastnik je bil avto več na servisu kot doma. ML je predrag za tisto malo mašine, ki je premalo močna, da bi imela normalno porabo in dobre izkoristke(pri modelu pod 3500ccm plačaš samo znamko), tuarega pa sploh nebi imel (ne maram Vjev na maski spredaj, pa še avto mi oblikovno ni všeč.
Ostane ti samo rover, ki pa je pomoje boljši od predhodnikov, vendar pazi, če imaš belega psa in se bo kdaj ulegu pod avto boš dobil dalmatinca - pravijo(lastniki LR-jev) da puščajo olje povsod, ampak delajo pa).
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Sr okt 12, 2005 4:15 pm

hvala za odgovore.

baje, da ma ta novi range rover sport kar zelo dobre terenske sposobnosti (v vodo lahko zapelje do globine 70 cm). Sicer pa bo avto videl največ terena v obliki snega in kolovoznih poti do vikenda..
Let there be rock!
Vrni se na Offroad in cestni terenci

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost