kje pa lahko kitajči nrdijo en normalen avto? al morjo proizvodnjo tud sestavlat normalni ljudje,ne pa da ganjajo otročke za trake,pa ne govorim zdj izključno za avtomobilsko industrijo ampk nasploh.delovc ma tedensko plačo tako k mamo mi enodnevno pa se njemu j**e al bo dobr narjeno pa kvalitetno al bo sm neki skp zmetano...jst ga neb kupu
A Tajvan je pa drugacen, a od tam ne prihajajo Nike copati za 200 evrov in vec, se kdo masovno pritozuje nad kvaliteto?
Kitajci so in se vedno bodo delali kitajsko robo, a kvaliteta te se bo spremenila zaradi kitajskega tehnoloskega razvoja, pa ce hocete vi to razumet ali ne. Pravkar sem se spomnil kako je profesor za zgodovino enkrat razlagal kako so Japonci po drugi svetovni imeli avto z motorjem, ki je bil cista kopija BMWjevega, le da gor ni pisalo BMW. Torej so tudi Japonci nekoc kopirali, bolj ali manj (ne)uspesno
In kot nekdaj Japonske je zdaj prisel cas vzpona Kitajske. In enako kot so Japonci ze vrsto let veliko naprednejsi od povprecja v avtoindustriji, trenutno imajo pet najzanesljivejsih znamk (mazda, toyota, honda, nissan, lexus), bodo nekoc lahko podobni postali tudi Kitajci.
Sem pa ze rekel, da je kvaliteta marsikaterega drugega proizvajalca, tudi evropskega, porazna. Konkretnih modelov novih avtov, ki bi jih masovno zmetal v vulkane, ker se reciklaze niso vredni, ne bom nasteval, ker boste nekateri uzaljeni