andrej777 je napisal/-a:Če bi jz za tak dnar avto kupoval bi raje Kio Sorento kupu. Za tak dnar dobiš 2-3 leta staro z veilk opreme 2.4 CRDI. Če se ti že gre tut za porabo. 2.5 dizl 140KM po vseh testih odličen in marsikje tut bolši pogon kot MB (to te verjetno za po mestu ne zanima). In po velikosti in oblika sta avta dost podobna.
Izbira je sicer tvoja in ti na to mogoče čist drugač gledaš samo za tak dnar bi jz raj kio kupu.
s_mande je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Če bi jz za tak dnar avto kupoval bi raje Kio Sorento kupu. Za tak dnar dobiš 2-3 leta staro z veilk opreme 2.4 CRDI. Če se ti že gre tut za porabo. 2.5 dizl 140KM po vseh testih odličen in marsikje tut bolši pogon kot MB (to te verjetno za po mestu ne zanima). In po velikosti in oblika sta avta dost podobna.
Izbira je sicer tvoja in ti na to mogoče čist drugač gledaš samo za tak dnar bi jz raj kio kupu.
Kaksna KIA Sorento,jaz ta dva avta nebi primerjal ma v nicemer ne(NIKOLI IN NIKDAR),sem se vozil ze z ML-om ima sorodnik iz Svice ML320 avto je res zelo hud(crne barve,kromirane sanke,ogledala,lajstne po vratih in spredaj cevi in stopnicke...,skratka res veliko kroma,okna cisto temna in se in se...)Naj se ima KIA nevem kaj ko si je nebi kupil za nobeden dnar,ze znamka pove svoje!KIA fani se vam opravicujem ampak ta avto meni osebno re ni vsec,kdor si ga pa kupi mu pa zelim samo recno voznjo.Sploh pa znamka pove vse MERCEDES BENZ...
![]()
Pa se slikica ML 320...MAFIA :P
KIA SORENTO...kaj pa vem,saj je lep sam meni se ne zdi to to:?:![]()
![]()
Vsak pac ima svoj okus in zelje sam jaz bi se vsekakor odlocil prej za MB kot za kaksrnokoli KIA vozilo.![]()
Lep dan zelim se naprej.s_mande
Furious_G je napisal/-a:ja bravo no! teb so všeč kromirani dodatki na meci od tvojga strica... in zato je tok boljši?? jaz se zelo strinjam z andrejem777. za tak dnar bi rajš kio kupu. korejci postajajo zmer boljši! če se kupi meco terenca, se kupi pucha.
tomi je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Če bi jz za tak dnar avto kupoval bi raje Kio Sorento kupu. Za tak dnar dobiš 2-3 leta staro z veilk opreme 2.4 CRDI. Če se ti že gre tut za porabo. 2.5 dizl 140KM po vseh testih odličen in marsikje tut bolši pogon kot MB (to te verjetno za po mestu ne zanima). In po velikosti in oblika sta avta dost podobna.
Kaksna KIA Sorento,jaz ta dva avta nebi primerjal ma v nicemer ne(NIKOLI IN NIKDAR),sem se vozil ze z ML-om ima sorodnik iz Svice ML320 avto je res zelo hud(crne barve,kromirane sanke,ogledala,lajstne po vratih in spredaj cevi in stopnicke...,skratka res veliko kroma,okna cisto temna in se in se...)Naj se ima KIA nevem kaj ko si je nebi kupil za nobeden dnar,ze znamka pove svoje!KIA fani se vam opravicujem ampak ta avto meni osebno re ni vsec,kdor si ga pa kupi mu pa zelim samo recno voznjo.Sploh pa znamka pove vse MERCEDES BENZ...
![]()
Pa se slikica ML 320...MAFIA :P
KIA SORENTO...kaj pa vem,saj je lep sam meni se ne zdi to to:?:![]()
![]()
Vsak pac ima svoj okus in zelje sam jaz bi se vsekakor odlocil prej za MB kot za kaksrnokoli KIA vozilo.![]()
Lep dan zelim se naprej.s_mande
med tem dvema bi imel rajši kio glede na to, da je kia original razel felten, zdej ne vem kaksna je notranjost samo zunanjost me bolj prepriča kot ML
s_mande je napisal/-a:Furious_G je napisal/-a:ja bravo no! teb so všeč kromirani dodatki na meci od tvojga strica... in zato je tok boljši?? jaz se zelo strinjam z andrejem777. za tak dnar bi rajš kio kupu. korejci postajajo zmer boljši! če se kupi meco terenca, se kupi pucha.
1)Aja kdo pa je rekel da je avto od strica???
2)Pa kdo je rekel da je boljsi zaradi kroma...![]()
![]()
![]()
3)Kdo je rekel da je KIA slab avto,pa da so korejci slabi...prvic slisim in vztrajam da tega nisem rekel.Hotel sem samo povedati da se za moje pojme KIA nemore primerjati z MB...![]()
4)Pa ce se ze kupuje terenca in ce bi jaz imel dovolj denarja bi vozil precastitega BMW X5... :lol:
Ja nic lep dan zelim se naprej.Grem jaz malo na zrak,zvecer preberem kar ste napisal.![]()
![]()
KOMENTARJI!!!
s_mande je napisal/-a: 4)Pa ce se ze kupuje terenca in ce bi jaz imel dovolj denarja bi vozil precastitega BMW X5...![]()
andrej777 je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Furious_G je napisal/-a:ja bravo no! teb so všeč kromirani dodatki na meci od tvojga strica... in zato je tok boljši?? jaz se zelo strinjam z andrejem777. za tak dnar bi rajš kio kupu. korejci postajajo zmer boljši! če se kupi meco terenca, se kupi pucha.
1)Aja kdo pa je rekel da je avto od strica???
2)Pa kdo je rekel da je boljsi zaradi kroma...![]()
![]()
![]()
3)Kdo je rekel da je KIA slab avto,pa da so korejci slabi...prvic slisim in vztrajam da tega nisem rekel.Hotel sem samo povedati da se za moje pojme KIA nemore primerjati z MB...![]()
4)Pa ce se ze kupuje terenca in ce bi jaz imel dovolj denarja bi vozil precastitega BMW X5... :lol:
Ja nic lep dan zelim se naprej.Grem jaz malo na zrak,zvecer preberem kar ste napisal.![]()
![]()
KOMENTARJI!!!
Še je upanje zate![]()
Samo BMW-ja pa nimaš za 5-6 miljonov. No maš samo tazga nočm. Če go hočš z faceliftom morš pogledat za 2004 letniki ki so še kr vsi po 13-14 miljonov. Še skor isto stanejo ko nove. Zanimivo kako mal cena pada.
nebivedu je napisal/-a:[quote="s_mande]
4)Pa ce se ze kupuje terenca in ce bi jaz imel dovolj denarja bi vozil precastitega BMW X5...![]()
nebivedu je napisal/-a:s_mande je napisal/-a: 4)Pa ce se ze kupuje terenca in ce bi jaz imel dovolj denarja bi vozil precastitega BMW X5...![]()
Če se že kupuje orenk pa drazga terenca je to ali TOYOTA LANDCRUISER ali pa NISSAN PATROL, nikakor pa ne škatla od BMW-ja ki ni za nič drugega dobra, kot za blond kuro(ki jo sigurno imaš) vozit na tržnco po solato. Nima ne terenskih sposobnosti in je preveč drag, pa še požrešen je preveč. j***a UGLAVNEM.
To je samo moje OSEBNO mnenje o X5.
s_mande je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:s_mande je napisal/-a: 4)Pa ce se ze kupuje terenca in ce bi jaz imel dovolj denarja bi vozil precastitega BMW X5...![]()
Če se že kupuje orenk pa drazga terenca je to ali TOYOTA LANDCRUISER ali pa NISSAN PATROL, nikakor pa ne škatla od BMW-ja ki ni za nič drugega dobra, kot za blond kuro(ki jo sigurno imaš) vozit na tržnco po solato. Nima ne terenskih sposobnosti in je preveč drag, pa še požrešen je preveč. j***a UGLAVNEM.
To je samo moje OSEBNO mnenje o X5.
Res me cudi da danes,sploh pa v tej temi nisi SUBARUJA omenjal.![]()
Če se že kupuje orenk pa drazga terenca je to ali TOYOTA LANDCRUISER ali pa NISSAN PATROL-s tem se skoraj strinjam ampak da je pa BMW X5 j***a pa nebom komentiral.Si ga mogoce vozil,jaz ga nisem,upal da ga bom kdaj ali pa da se bom samo peljal.Ne tako pljuvaj po avtomobilih katerih nisi vozil in nimas denarja za nakup,pravta ko velja to tudi zame ampka jaz nisem pljuval in zalil!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost