Vožnja po brezpotjih, tekmovanja, vse o offroad in cestnih terencih...

krimič
Novinec

Re: Vitara Boosterjet S

Napisal/-a krimič Sr maj 08, 2024 5:51 pm

V primeru, da ni mozno popravilo luknje ti zamenjajo celo kolo oz.gumo. Tako, da asistenca resi vse. Tudi v nedeljo oz. kot sem ze napisal 24/7/356.

Drugace pa sem sam v avtomobilih, kjer ni bilo garancije in asistence, vozil kar gumo od avtomobila. Npr ce je bilo to poleti, sem kot rezervo s sabo vozil kar zimsko gumo. Res pa je, da imam na vseh avtih locene komplete gum.

boštjan_01
Uporabnik

Napisal/-a boštjan_01 Če maj 09, 2024 10:13 am

Si pogledal, če sploh ima prostor za rezervno gumo? Prtljažnik je majhen/kratek. Tale omenja, da nima možnosti (7:40)
https://www.youtube.com/watch?v=RoQtGvI6syk

Tector
Nov uporabnik

Napisal/-a Tector Če maj 09, 2024 2:52 pm

boštjan_01 je napisal/-a:Si pogledal, če sploh ima prostor za rezervno gumo? Prtljažnik je majhen/kratek. Tale omenja, da nima možnosti (7:40)
https://www.youtube.com/watch?v=RoQtGvI6syk

Po temle videu sodeč še ohranim dvojno dno
https://www.youtube.com/watch?v=DwiiK8afYTE

Tector
Nov uporabnik

Napisal/-a Tector Sr okt 16, 2024 10:28 am

Zdravo,

kako imate urejen TPMS na gumah? Letne gume s senzorji sem dobil že z nakupom avta, sedaj si pa moram nabaviti še zimske gume s platišči ter senzorji. Originalni senzorji od Suzukija so 70 € plus verjetno še nekaj zraven za montažo. Predvidevam, da jih ni treba programirati in se sami povežejo na vozilo ali pa preko menija. Za to ceno pa dobim že skoraj nižji srednji razred zimskih gum.

A ima mogoče kdo neoriginalne senzorje in koliko to pride? Si to sami sprogramirate?

Razmišljal sem tudi, da jih ne bi namestil in bi te štiri mesece vozil brez senzorjev. A pri tem sveti samo opozorilna lučka ali kaj tudi piska? Lučko bi že prenesel, piskanje je pa druga stvar.

Malo sem pošiljal naokrog po salonih in bi najcenejše prišel naokrog s celotnim zimskim kompletom 16 col malo čez 830 €.

Uporabniški avatar
DX5050
Novinec

Napisal/-a DX5050 Če okt 17, 2024 4:18 pm

Kopiram iz teme o Swiftu...

Zimske feltne imam brez TPMS ventilčkov, na armaturki pa celo veselico. Ena lučka sveti, druga utripa, za nagrado pa še napis čez cel ekran, da je potreben servis TPMS. Ampak tole cvetko se da na srečo (in brez potrebe po demontaži gum) rešit za 60€. Tip iz Romunije namreč prodaja črne škatlice z el. vezjem - simulatorje. Izredno prijazen in pripravljen pomagati - skratka priporočam. Prodaja pa simulatorje še za Kio/Hyundai, FCA grupo, Forde, GM. https://spooftpms.com/ Anyway opozorilnih lučk pri meni ni več.
Suzuki Swift Sport 1.4 Boosterjet 2022

Uporabniški avatar
limas
Poznavalec foruma

Napisal/-a limas Če okt 17, 2024 6:30 pm

Pri nekaterih avtih se da izklopiti opozorilo za senzorje z upravljanjem stikal na armaturi, pri drugih samo s priklopom na računalnik, pri tretjih se pa sploh ne da izklopiti senzorjev.

Uporabniški avatar
mrtwelvetrees
Mojster foruma

Napisal/-a mrtwelvetrees Če okt 17, 2024 8:43 pm

Jaz sem izklopil to sranje na Sceniku 3 letnik 2015. Pooblaščeni servis in drugi neuradni servisi so rekli da se ne da.
Pa sem sam kupil kabel, naložil software za Renault (neuradni) pa maš miljon kljukic notri.

Najbrž se da tudi za Suzuki, samo pravo osebo moraš najti.
Si vedel, da so semaforje Iznašli pri naftnih podjetjih za zapravljanje goriva in večanje dobičkov?
Vrni se na Offroad in cestni terenci

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov