kofy je napisal/-a:Ampak kakšen smisel ima potem imeti takega super dragega luksuznega terenca, če te po snegu konec novembra zaradi letnih gum v breg naščije en smrdljiv rano
urbn je napisal/-a:Te lahko samo vprašam , kje si ga videl in če je biv najnovejši model X5
belkaena je napisal/-a:kofy je napisal/-a:Ampak kakšen smisel ima potem imeti takega super dragega luksuznega terenca, če te po snegu konec novembra zaradi letnih gum v breg naščije en smrdljiv rano
C4V4L13R je napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=gd0Uqj6jgbo&NR=1
če maš konjski falus...![]()
sm si mal videe ogledov na youtube. sam to res nikamor ne gre po terenu.
mišek je napisal/-a:Jaz se tudi sprašujem zakaj ti SUVi ne pridejo daleč. Dosti filmčkov prikazuje, ko kar sredi klanca obstojijo pa sploh koles ne obrne, to mi je najbolj nerazumlivo. Kak za hudiča v nekem pesku avtu z preko 200KM nito ne obrne para koles, ki drugače ni stalno gnan. Torej je nekaj pošteno narobe s to super elektroniko in temi raznoraznimi sklopkami, ki bi naj skrbele za pogon na vseh kolesih.
chevy je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:chevy je napisal/-a:Kako se pa obnesejo kaj Toyote LCZame eden najboljših terencev.
Tudi mene zanima, sploh novejši..
V8![]()
W|zz je napisal/-a:chevy je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:chevy je napisal/-a:Kako se pa obnesejo kaj Toyote LCZame eden najboljših terencev.
Tudi mene zanima, sploh novejši..
V8![]()
V mislih sem imel predvsem navadno 3.0 d4d (ali pa 4.0v6 vvti), ker imam namen to zimo se večkrat z njim kam po snegu zapeljat, lahko pa tudi seveda 100tka V8, če ma kdo kakšne teste, čeprav mene sam motor ni preveč prepričal, ostalo je pa zakon
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov