cao.
jst penzionistično delam tega buggya. prvo kot prvo ne priporocam nubenmu da dela zadevo iz ktergakol avta ki je stal.. recimo... 20 let

. ok.. mašino in to sem ze spucu in podobno, sm se strom nastimat in upam da bo "zagromelo", cist druga stvar je kar se tiče koles, in vseh teh stvari. zadeva je tok zarjevele da zadnjih "dromlnu" ne dobim dol niti z macolo. prednje sm dubu, vendar se je vse držalo na paknah. tko da ju3 je moja prva pot na avtoodpad da dobim zadn konc od fičota

(fičota pa zato, ker imam tastaro tastaro bolho in ima razmak med luknjami za kolo ene 20cm, fičo pa 4x98).
kako bo s šravfanjem naprej, švasanjem in to.. še sporočim

sigurno manj, kot s tem da je treba tokle star avto, ki ni lavfu tok časa zagnat. (aja.. moja največja težava so bli batni obročki za bate fi 77. zadeve nism dubu na enmu odpadu in nikjer. no.. razen v eno štacuni pa še tu sta bila prava samo oljna. cena za EN obroček ki mi je mankal... 4k! (mogu sm uzet komplet seveda)). tako da res priporočam delujoč/vozen avto.
glede izbere avta pa je tako. ce imas kaj doma postimaj tisto, drugače pa odsvetujem hrošča, ker to pije k svinja, ima težji motor....
bolhca pa ima res lahek motor, zračno hlajenje, težava je le to da se dokaj težko (vsaj tukaj) dobi. sploh pa razne dele. trgovci se ti samo zasmejijo ko jim omenis bolhco

.
drugace pa.. je se kdo drug kaj sestavil in ima kaksne slike al pa kj primerno za ogled, al je to samo andrej777?
LPB