BMW M je napisal/-a:torej iz izkušenj, ne iz knjige!
Hvala!!!
salesky je napisal/-a:Pišuka ja! Za koga delajo te avte?! Pa tolk jih je tu pr nas. KAj folk nima kam dat dnarja in ga pol zapravlja za bencin/nafto??! A so tej Jeepi narjeni za ameriški trg? Kjer jim bencin in nafto mečejo u hrbet?!![]()
LP
andreju je napisal/-a:super98 je napisal/-a:Če te zanima kej več o tem avtu vpraši... Ti mal namignem - cel kup problemov, avto je sod brez dna!
Zivjo!
Lahko poves se kaj vec o problemih? Tudi mene je malce matral, preden sem prebral tole temo. Poraba me morda se ne skrbi toliko, kot me skrbi tale kup problemov.
Tilen je napisal/-a:Je pa res, da občutek ko daš po gasu in se cel avto strese ne presežeš kr tko. Da ne omenjam zvoka... :P
Symon je napisal/-a:Delam pri Jeep-u
super98 je napisal/-a:Delaš pri Jeep-u!!!Symon je napisal/-a:Delam pri Jeep-u
Kako vas ni sram nesposobnjakoviči nemarni... Kolkrat ste me razpizdili...
Mislm res na CJI ste ga fajn usral...
andreju je napisal/-a:Super: gromozanski racuni - kaj to pomeni? 100ksit? 500ksit? 1Msit? Vec?
Ampak tole meni vse skupaj zveni malce bolj na nesposoben servis - a je se kaksen servis za te zadeve pri nas ali samo CJI?
super98 je napisal/-a:OK teb je oproščeno...opran je biu pa v redu...
Symon je napisal/-a:Evo ti realno porabo:
Grand Cheeroke V8 5.9 avtomatik ima porabo 25.1 litrov.Pa je avtomatik. Ko sem malo pritiskal gas v štant gasu (kolk je kul ko se zatrese) se je takoj dvignilo za deci...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov