Žune je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Huhu...žune nabavlja terenca...hardcore
Jah zdaj v bistvu malo raziskujem. Po pravici povedano mi je zelo žal prodati svojega zelenca, dveh avtov si pa žal ne morem privoščiti. Eh bomo videli kaj bo.
Lp! Žune
NoFEAR je napisal/-a:Niva, dej nehi ze enkrat nehi s temi tvojimi nivami no... Jih tko hvalis, kot da so najboljsi avtomobili na svetu... Zakaj je pa pol ne vozis in ti je ljubsi Subaru??? Preprican sm da bi jst s svojim (zal) bivsim cherokeejem zlezu tja, kamor si ti niti ne bi mogla zamislit, upala pa tko al tko ne bi...![]()
Zune, ti si pa tukaj in tukaj in preberi moje poste o cherokee-ju...
Pa ce je lih bla v naslovu teme omenjena poraba - 2.1TD je konstantno pil 10L, ne glede na stil voznje/letni cas...
SlaYeR je napisal/-a:NoFEAR očitno govoriš na pamet. Če si pripravljen ti lahko z svojo nivo dokažemda se pošteno motiš. Drugače pa ne govori nekej kar očitno nisi probal. Jst sm probal tko cheerokija kot nivo k jo mam zdaj.
Žune je napisal/-a:Ćiro je čisto v redu za po terenu vsaj tako pravi Marolt in še par fantov. Zakaj misliš tole o Nivi? Hrup, traktorska notranjost,.. kaj drugega? Resno me zanima. Zdaj sem že skoraj odločen, da bo padla ena lepa Nivička pa predelava na plin.Kam se pa kaj te avte vozi a servis pa kakšne so kaj cene najpogostejših okvar?
Lp! Žune
P.S: Vem, da smo v OT ampak če smo že začeli...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov