Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Mac & SloRest

Napisal/-a Ivan36 To maj 27, 2008 1:29 pm

Evo moje izkušnje nič ni bilo narobe v Macu samo glede teh burgerjev bom nekaj napisal .
Bila je tista akcija hojladrija smučarija ok jaz to rad jem in sem jih ene 6 pojedu v enem mesecu pač ob priliki pa še otroci grejo tam na pomfri :D
Sedaj pa v službi nastopi problem pač vseh 7:30 ur stojim in me začne nekaj po žilah pikati kakor igle hmm si mislim vreme pa še ne prespani smo beh nič takega samo noge so pa bolele kar dobro in še težke so bile ko cent :evil: pol ta akcija mine tr okol mesec in pol nič Maca in kaj podobnega ni pasalo. Sedaj pa odkritje en popoldan gremo spet vsi v Maca na pomfri in si rečem dajmo enega MacCautrya zamazat :pop:
mmm je bil dober samo glej ga zlomka ponoči v službi spet tako pikanje v žilah in neverjetno težke noge kaj za :evil: je v teh burgerjih :idea: :?: :?: :?: :roll:

SloRest catering v podjetjih sem tam v firmi pač normalno malical ob 01:00 je malica ene 9 mesecv hrana vdno ista beri slaba in dostkrat brez okusa in hladna ali pa izšušena v glavnem slabo za tako firmo :twisted: bistvo pa je , da sem sedaj že ene 3 tedne samo ob jogurtu in mali sendvič ter pijača in se odlično počutim in tudi potim se ne več kakor pej , ko sem šel zjutraj spati ber po 6 ur in pol no 7 urah ko se že večina hrane prebavi sem se jaz in tudi nekaj mojih sodelavcev močno potili in slabo spali ter tudi napihnjeni smo bili saedaj teh tegob in težav ni VEČ in se zbudim čisto suh majica prej dobesedno zalita. Aja in še kislino sem imel vedno po malici pa če sem samo vodo pil :twisted:
Kaj je pa tukaj ena svinjarija pa malo kdo ve :evil:

No zanimajo me vaša opažanja in mnenja o teh dveh prehranbenih verigah :D :yum
Zadnjič spremenil Ivan36, dne To maj 27, 2008 1:44 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To maj 27, 2008 1:33 pm

Meso. Napačno pripravljeno in v večjih količinah kot ga rabiš.

Prdec ti je tut smrdel k da si gnil not ? Čist resno vprašam.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Napisal/-a Ivan36 To maj 27, 2008 1:42 pm

AgitatoR je napisal/-a:Meso. Napačno pripravljeno in v večjih količinah kot ga rabiš.

Prdec ti je tut smrdel k da si gnil not ? Čist resno vprašam.

Ne to ne :D , ker spijem ene 2l vode / soka med delom ;) :roll: je pač tudi vroče ko v peklu hehe Enim pa smrdi ja aja in še kislino sem imel vedno po malici pa če sem samo vodo pil :twisted:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To maj 27, 2008 2:08 pm

Mene kislina zajebava redno ze kaki mesec dni, pa sem pil ranital pa nic ne pomaga... Sem pa tudi v Maca dosti hodo...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Hendrix
Novinec

Napisal/-a Hendrix To maj 27, 2008 2:21 pm

:lol: pika po žilah, hehe ja kaj pa hodiš ke jest?

Jaz sm redni gost pa mi nič ni, zaenkrat! :D

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Napisal/-a Ivan36 To maj 27, 2008 4:47 pm

Hendrix je napisal/-a::lol: pika po žilah, hehe ja kaj pa hodiš ke jest?

Jaz sm redni gost pa mi nič ni, zaenkrat! :D

Pa meni tudi ni bilo nič narobe prej samo sedaj sem pa ugotovil, da res nekaj ne štima :roll: verjetno, ker so noge veliko obremenjene :?:
Mah je škoda no so kar dobri sploh tisti veliki :D

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN To maj 27, 2008 5:28 pm

Ce ze moram zvecer jest, grem raj do siptarja na kebab, kot pa na burger v maca. Nic od tega ni prav prevec zdravo (no v kebabu imas vsaj svezo "domaco" zelenjavo), ampak se vseeno svetlobna leta pred macom. Ce je kdo opazil, je hrana iz maca, ko je mrzla totalno brez okusa in kot da bi jedel stiropor. cisto sranje.
Poglej si film super size me ;)
Tipu po enemu mescu prehranjevanja v macu tud kembl ni vec pokonci stal.

Uporabniški avatar
podgurc
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a podgurc To maj 27, 2008 8:29 pm

AXioN je napisal/-a:Ce ze moram zvecer jest, grem raj do siptarja na kebab, kot pa na burger v maca. Nic od tega ni prav prevec zdravo (no v kebabu imas vsaj svezo "domaco" zelenjavo), ampak se vseeno svetlobna leta pred macom. Ce je kdo opazil, je hrana iz maca, ko je mrzla totalno brez okusa in kot da bi jedel stiropor. cisto sranje.
Poglej si film super size me ;)
Tipu po enemu mescu prehranjevanja v macu tud kembl ni vec pokonci stal.

Sm gledu ta film . Je zelo poučen. Jst če mi paše taka hrana grem raj na kšn kebab al pa kam drgam na hamburger kot je recimo renata v NM, kjer dobiš dobru meso, velik zelenjave, pa zame je res okusno, ne pa Macdonalds kjer mi je kruh in mesu zanč.Pa 1x sm kr ene par hamburgerju poku u MAcu pa sm mu pol mau čudno prebavo :lol: :lol:

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin To maj 27, 2008 9:26 pm

za na hitrico pojest je res najbolje kebab ali pa burek ,Mekov se pa izogibajte,če vam škodujejo ;)
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Sr maj 28, 2008 7:15 am

Js meka priporočam namesto Donata, če si zaprt :lol: :lol: !

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Napisal/-a Ivan36 Sr maj 28, 2008 3:30 pm

Ma kakor kaže bom tudi dobre slastne rogljičke polnene z Nutelo in odlično marmelado odpisal no v večjih količinah :shock: :D beri okol 3 kose pri kavi :D :oops:
A veste, da so tudi v beli moki pršice :idea: :?: :?: :?: :roll: :evil: in mišji drekci 8)
če imate kako srbečico in rdeče flekce pod pazduho in še kje je to od tega skoraj v 85% :?
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov