Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

S kolesom od Ljubljane do obale?

Napisal/-a Eazy-O Če jul 03, 2008 12:40 am

Torej, kolikor je vidno s foruma vas kar nekaj kolesari. Jaz ga še nisem potegnil čisto do obale, pa malo gledam pot. Jasno, na prvi pogled bi šel lepo po stari cesti pa je to, to.

Torej, ponudba ViaMichelin -> klik. Bo uredu ali ma kdo kak boljši predlog? :)

Mi je pa kolega govoril, da ma njegov foter baje neko uredu pot, menda je manj prometna, itd. Je kaj teže na tem? Je pa tip ravno pobegnil na dopust, tako da ne morem zvedet kaj za vraga je mislil.

Dol bom ostal par dni pa še do Kanegre šel pogledat, za nazaj pa ne vem koliko se mi bo dalo. Torej verjetno pride v poštev regionalni vlak v Kopru pa je zadeva rešena.
Slika

Hanzi
Novinec

Napisal/-a Hanzi Če jul 03, 2008 12:44 pm

Jep kar stare ceste se drži, edino potem tam v dekanih boš moral štrikat čez bertoke in sv.anton?
No potem od izole do lucije imaš pot po parenzani (tunel belveder in pred lucijo)
S tem se izogneš gužvi na magistralki

Tudi sam sem jo nekajkrat ucvrl jo proti morju, nazaj pa z vlakom (doplačilo za kolo okrog 3 evre?)
Priponke
Morje 2005 048.jpg
Sonce naj sveti vsak dan!

Karletto
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a Karletto Če jul 03, 2008 5:28 pm

Hanzi je napisal/-a:Jep kar stare ceste se drži, edino potem tam v dekanih boš moral štrikat čez bertoke in sv.anton?

v Dekanih samo dalje po stari cesti do krožnega križišča na Bivju in potem zopet po stari cesti do Kopra
če boš zalutal na AC pa na najbližjo črpalko in kupit vinjeto :vc
v Petrinjah (Kozina) je prepoved za kolesarje in je potrebno pelat okoli in na križišču za Podgorje na desno -> na levo če greš proti Kopru
Zadnjič spremenil Karletto, dne So jul 05, 2008 12:17 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

hrošč
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a hrošč So jul 05, 2008 11:15 am

Eazy-O, mi smo sli ene par let nazaj z morfom pa kantetom do portoroza, isto stara cesta, ni blo posebnga prometa, ze pred kozino mas za kolesarje odcep na levo cez Rodik (za naravnost je prepoved), za crni kal pa tko k je blo recen da mors tud po "kolesarki". Do kopra pa cez Bertoke po stari cesti. NAzaj smo sli pa z vlakom iz kopra, se da naceloma na vsak vlak dat kolo ce vprasas sprevodnika. Ene par eur doplacila :)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov