Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Dilema: prenosni DVD player, DVD player, prenosni PC

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. To avg 19, 2008 9:37 am

Kupujem DVD player oz. prenosni DVD player (z ekranom 7"), ki podpira tudi format WMV ter da ma USB priključek....Predvsem gledam prenostne playerje, ker bi ga lahko kdaj uporabil tudi kje drugje, poleg tega sem sedaj vozil s sabo tv in predvajalnik in ni ravno zelo praktično, ker je poln avto robe :lol:

Gledal sem en predvajalnik pioneer DV-410V-K, ki podpira wmv format, čeprav je navaden dvd player, ker prenosnega še nisem zasledil, da bi podpiral, mogoče tisti dražji z večjimi ekrani...

Potem sem pomislil, da če bi dodal recimo 100-150e bi lahko dobil prenosni PC, ki bi seveda predvajal vse, večji ekran, pa še za kaj drugega bi lahko uporabil...

Tako, da me zanima par stvari...

1.Ali je možno prenosni dvd player priključit oz. povezat s TV,kateri player bi vi priporočali,?
2.kateri prenosni PC in ali se tudi PC da priklopit na TV, in kaj potrebujem za internetno povezavo? Katerega bi vi priporočali, po ugodni ceni....

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To avg 19, 2008 10:00 am

Predlagam ti prenosnik, ki ga ima trenutno comtron v akciji. Za 500 evrov je odličen prenosnik z zmogljivim procom ter wide screen 15,4 cole.

imaš bluetooth, wifi, navadno mrežo, usb priklope in TV out. Ima 2 gb rama in 250 Gb diska ter dvd-ram.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To avg 19, 2008 10:17 am

Priporočam enako raje PC... pač za nekaj višjo ceno neprimerno bolj funkcionalna zadeva... ne bo ti žal!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov