evilson je napisal/-a:Moj kolega je preko ebay-ja kupoval bobne! Namen je imel kupit bobne DW (najbolse) in je tipu nakazal 700.000 sit. Bobnov ni dobil in je ob ves denar. Ne more si pa nic!
Samo za intermezo![]()
Lp,
Matej
Sierrator je napisal/-a:Klikni na Prodaj (Verkaufen/Sell) in sledi navodilom!!!
Pa še to:
za prodajo v Nemčiji moraš oglas oddati na nemškem eBayu (.de), za v UK na angleškem itd. ne glede na katerem si registriran.
mistervegas je napisal/-a:evilson je napisal/-a:Moj kolega je preko ebay-ja kupoval bobne! Namen je imel kupit bobne DW (najbolse) in je tipu nakazal 700.000 sit. Bobnov ni dobil in je ob ves denar. Ne more si pa nic!
Samo za intermezo![]()
Lp,
Matej
lolčy haha, takšne stvari mi grejo na smeh,
nevem kak vi vedno na napizdante naletite če meni to v 6 letah ni uspelo
Denii je napisal/-a:Odpru sem temo vendar so jo zaklenil, mam pa še vedno problem z iskanjem na ebayu.de torej nemškem ko napišem eno besedo mi ven vrže razultate čisto vse tudi tisto kar se prodaja v shop trgovini in je fiksna cena trajanje 24.dni nej mi prosim en pomaga s konkretim premerom kaj je potrebno narediti da ne bo toliko zadetkov, kolikor se spomnem je kazalo največ 10 dni..
Denii je napisal/-a:Odpru sem temo vendar so jo zaklenil, mam pa še vedno problem z iskanjem na ebayu.de torej nemškem ko napišem eno besedo mi ven vrže razultate čisto vse tudi tisto kar se prodaja v shop trgovini in je fiksna cena trajanje 24.dni nej mi prosim en pomaga s konkretim premerom kaj je potrebno narediti da ne bo toliko zadetkov, kolikor se spomnem je kazalo največ 10 dni..
abbe je napisal/-a:bolje razumljivo ja.
vendar se vedno ne povsem.
drgac pa sj ves mas na levi strani stolpce kjer izbiras kategorije.znamka,model,kaj od opreme,spredaj,zadaj,po mas sofort kaufen,auktionen...tko da tuki bi se dal zozit izbor za res doloceno skupino,mas nekje mislm da izbiro tut privat oglasi...
tut js sm rabu neki cajta da sm se navadu na novo obliko e-baya.ampak zj pa misl da je se bol uporabna kot prej..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov