Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Videospot....naslov pesmi?

Napisal/-a lisko Sr okt 22, 2008 4:21 pm

Čeprav v zabavnem kotičku že obstaja tema kao iščem komad, ampak ni bilo sreče tako da poskušam še tukaj....

Gre se za pesem katere ne poznam ne izvajalca ne točnega naslova...
Upam da bo kdo prepoznal pesem po opisu video spota...
Na začetku se en model pripelje z avtom na en party....gume zacvilijo..odpre vrata avta in v ozadju se sliši glasba....potem gre do vhodnih vrat hiše in v trenutko , ko odpre vrata je scrash...za trenutek muzika potihne in potem se začne party....muzika veselo nabija...party do konca.....u mes kaže en kozarec ki pade na tla ob razbitju kozarca je podoben scrash kot na začetku....potem model oddide z zabave....stopi do avta in zapre vrata... sliši se zamolklo nabijanje glazbe... vžge avto in sunkovito odpelje....gume zacvilijo....
Pesem je zelo podobna pesmi heart off glass.....vendra ni ali pa je zelo zelo podobna (možnost celo kakega prirejenega remixa...) Je pa dance varjanta....
Enkrat sem videl video spot in enkrat sem jo slišal na radio net....iščem vse živo pa tega ne najdem....
Prepozna kdo pesem in mi lahk pomaga?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Sr okt 22, 2008 6:15 pm

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Sr okt 22, 2008 7:10 pm

eh :) to je scooter....

Tist pa je privat party.....pa v tem video ni zvoka avta.. ker avto se sliši na začetku in pa na koncu.... in če mene vprašaš je en star frgazer motor ki ni večji kot 1.3....vse podrobnosti spota vem sam najd ga ne morm oz. pesmi.
Pesem je zelo podobna blondy haert off glass
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Sr okt 22, 2008 9:32 pm

http://www.youtube.com/watch?v=oUG0GjdoGHE

Melodija je točno ta ( no kok je pol v remixu hitrejša) ampak ni ta pesem.....
Slika

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Sr okt 22, 2008 10:15 pm

Če se ti da iskat po melodiji ti bi mogoče pomagal Song Tapper: http://www.bored.com/songtapper/

Good luck.
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov