Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

nakup LCD televizije

Napisal/-a RedBull™ Ne nov 02, 2008 3:29 pm

Vem da so bile že teme naslovljene na to naslov,ampak glede na to,da sem tik pred nakupom,odpiram novo temo in prosim,da mi pomagajo tisti,ki se zastopijo na te zadeve (kajti jst se bolj bore malo)

Televizija v sobi se mi je odločila,da jo počasi zamenjam... po več kot desetih letih se mi je ne splača popravljati oz. sem si zaželel nekaj bolj sodobnega.

Naj povem,da bom na TV-ju gledu predvsem tv programe (sem na optiki) pa tudi kakšnen film DVD. Tko da ne bo neki full v uporabi,predvsem tko za večere itd.

mam pa nekaj vprašanj?

1) Bilo je rečeno veliko na račun,kaj kupiti... veliko jih je za LCD,se pa najdejo tudi drugi, ki promovirajo plazmo? Torej kaj kupiti? Sam se bolj nagibam za LCD (zato tudi takšen naslov)

2) Pripravljen sem odšteti nekje do 800 eur,kaj mi priporočate za ta denar,da je nekje v najboljšem razmerju glede kvalitete/cene? Bi prosil za kakšne konkretne linke,kjer bi se lažje informiral oz. znašel (sem že sam gledal,ampak je toliko tega,da se težko odločim,ker nisem podkovan o teh zadevah)

3) Kje priporočate,da kupim tv? So povsod podobne cene,ali se da dobiti kje še malenkost ceneje?

To bo vse,pričakujem vaša mnenja ter predloge.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Sr nov 05, 2008 4:38 pm

http://www.ceneje.si/philips-lcd-tv-42-pfl-7662
Kaj takšnega si poglej...osebno sem zelo zadovoljen.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov