Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

ORTO V NULO?

Napisal/-a svizc To sep 30, 2008 4:23 pm

Pozdravljeni!

V naslednjih parih dneh imam namen presedlat iz zdaj ze pokojnega paketa ORTO SMART v paket ORTO V NULO. Zdej ker sem imel ravno 2 mesca nazaj podaljsanje narocnine za se 2 leti me zanima ce je treba pac placati "kazen", ker bi po 2 mesecih enega paketa narocnine presedlal v drugega? 12eur znasajo stroski prikljucnine, ostalih stroskov ni. Predvsem se mi zdi ta paket interisanten ker veliko posiljam SMS-e, kolegi pa imajo itaq ze vecinoma Simobil-ovega operaterja...

Kdo ze ima ta paket in kako se obnese? So kje kaksne "varke" na katere pada folk?

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon To sep 30, 2008 6:12 pm

Boš plačal kazni... kakor vem je to možno le 2 meseca PRED iztekom prejšnje pogodbe brez kazni...

Uporabniški avatar
gashper
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a gashper Ne okt 05, 2008 6:51 pm

plačaš 10€ za preklop in to je to. Nima veze kdaj!
[url=http://www.poraba.com/car_details.php?carid=27793] [img]http://www.poraba.com/povprecna/27793_2.png[/img][/url]

Uporabniški avatar
Baileyz
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Baileyz Ne okt 05, 2008 9:13 pm

ah ne buni se zard te preklopnine, js sm preklopla to dva tedna nazaj pa kokr sm mela račune do zdj po 60€ na mesc zj bojo pa okol 20 plačam preklopnine tut 30€ če bi blo treba.. :D

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Ne okt 05, 2008 9:45 pm

Prokarjon je napisal/-a:Boš plačal kazni... kakor vem je to možno le 2 meseca PRED iztekom prejšnje pogodbe brez kazni...

Dej ne raj nič govort če ne veste kaj je res no :?

Jaz sem isto par mescev nazaj podaljšal za 2 leti, pa se potem brez problema prešaltal oz orto smart v orto v nulo, plačal 10€ in to je to..

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Po okt 06, 2008 8:42 am

W|zz je napisal/-a:
Prokarjon je napisal/-a:Boš plačal kazni... kakor vem je to možno le 2 meseca PRED iztekom prejšnje pogodbe brez kazni...

Dej ne raj nič govort če ne veste kaj je res no :?

Jaz sem isto par mescev nazaj podaljšal za 2 leti, pa se potem brez problema prešaltal oz orto smart v orto v nulo, plačal 10€ in to je to..

torej kjub temu da vzameš subvencioniran telefon lahko za 10 evrov preklopiš na nov paket brez seveda verjetno brez novega telefona?!?

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Po okt 06, 2008 1:58 pm

Tako je. Jaz sem sicer samo podaljšal za 2leti in dobil 50€ bonusa, poznam pa ljudi ki so vzeli nov telefon in brez preblema preklopili na orto v nulo :)

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Po okt 06, 2008 4:14 pm

Lahko malo več kdo napiše o tem oto u nulo?
Mislim.. tisto kar piše sem dojel :)
Samo kak drobni tistk mogoče?
Kok stanejo klici kaj v druga omrežja? itd. :)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po okt 06, 2008 11:11 pm

H2 je napisal/-a:Lahko malo več kdo napiše o tem oto u nulo?
Mislim.. tisto kar piše sem dojel :)
Samo kak drobni tistk mogoče?
Kok stanejo klici kaj v druga omrežja? itd. :)

Ne vem, ce si vse to tako dojel, ker vse lepo pise tudi z normalnimi crkami
Torej vsak mesec je narocnina 10€ neglede na to ali nisi nic klical ali pa za 1001min.
Sama ideja z 0€ je postavljena do mere 1001minute po preteku teh minut je tarifa 0,05 €
in ne tako kot imajo vsi ostali paketi 0,02€ in prav tako SMS-i na 0,10€ kar pomeni za
2 centa drazji kot pri ostalih paketih. Primer: 1001 min imas za 16 dni v kolikor je
dnevni pogovor 1 ura. Neporabljene minute pa se ne prenasajo v naslednji mesec.

http://www.simobil.si/sl/actions.cp2?ci ... kid=action

Klici v nadaljnje omrezje torej mobitel in stacionarno je 0,10 €
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo To okt 07, 2008 10:13 am

Ja, ampak ta 1001 minuta je le znotraj Simobilovega omrežja. Če pa kličeš kam drugam, pa dodatno plačuješ.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To okt 07, 2008 11:51 am

Shebo: Ja to pa upam, da je ze logicno in, da ni potrebno se to razlagat :idea:
in neglede na to sem spodaj pod link tudi to napisal...
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po nov 10, 2008 1:19 pm

hm, tisti k se bl spoznate, ker telefon nej vzamem pr simobilu (orto u nulo paket), tam nekje do 100 €, trenutno mi je najbolj pomembno da ima wlan, da dela hitro in zanesljivo (ne prenesem aparatov, ki meljejo za vsako stvar, ki jo klikneš), premišljujem tut da bi mogoče bil mal bolj dlančnik varjanta..

Zaenkat sem gledal nekje:

- SE G900 - 90 €
- SE P1 - 100 €
- HTC Touch - 50 €
- Nokia e71 - 150 € - ta mi je sicer malo predraga no, samo mi je zlo zanimiva..

že dooolg nisem gledal za telefoni pa se mal ne znajdem več med njimi (včas vedu vse na pamet, zdej jih je pa tok, da se mi tut ne da ubadat z njimi :))

lp
Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Po nov 10, 2008 10:02 pm

Sošolc ma P1 pa mu kr mal počasi dela, če si tak kot jaz in te moti da klikneš pa se zdi kot cela večnost preden se ekran spremeni, potem te bo mogoče na trenutke malo živciralo. Drug sošolec isto pravi, da mu je prejšnja nokia dosti hitreje delala kot zdaj n95, ki sicer ni v tvojem izboru, sam tko... zgleda da ma kar dosti teh novih hightech telefonov ta problem :) Al pa jaz si zdej en teden nazaj preko SE strani naložim tist nek nov flash za telefon, se vse naloži na novo, zadnja verzija, in je od takrat nepirmerno bolj počasen kot prej.. Hm, mal sem zašel, sory za OT :)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov