Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Ali kupuješ oblačila preko interneta?

Da
10
25%
Ne
30
75%

Skupaj glasov : 40

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To dec 09, 2008 11:59 pm

hmm...nike patike sploh ne kupujem vec v trgovini, sploh pri nas ne...velikosti poznam v nulo, s tem, da v tujini (preverjene trgovine, sem enkrat tudi na kopijo naletel) dobim modele, ki jih pri nas ni, vse ostalo je pa tudi do 40 ali celo 50% ceneje
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec Če dec 11, 2008 10:03 am

dobek je napisal/-a:hmm...nike patike sploh ne kupujem vec v trgovini, sploh pri nas ne...velikosti poznam v nulo, s tem, da v tujini (preverjene trgovine, sem enkrat tudi na kopijo naletel) dobim modele, ki jih pri nas ni, vse ostalo je pa tudi do 40 ali celo 50% ceneje

ej pri keri trgovini kopiješ.. ker zdaj ko gledam na ebyu majo 15 ali 20€ poštnine.. to pa je preveč.. 2 leti nazaj sem plačal 9 € poštnine, zdaj pa ne najdem več te trgovine...

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če dec 11, 2008 10:39 am

Niti pod razno.... :roll: preko interneta kupujem NIČ :!:

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B Pe dec 12, 2008 11:56 am

Kupovanje prek neta rox, ampak meni osebno, za cevlje in obleke, ni sanse. Enkrat na leto se zapeljem cez mejo v AT do Klagenfurta po Kikih in si prinesem domov cel kuferam cot za naslednje leto, zapravim mogoce 100 eur, pa sem zadovoljen kot se ni nikoli ne. Ponavadi jih imam itaq potem za dve leti, kvaliteta sploh ni tko slaba kot so dobre cene.. Zakaj ne prek neta? Stara navada, vse mors probat, jebiga.. Nekak se ne pocutm dobr kupit neki, kar nism takoj probu in si zagotovu da mi bo dobr stal in pasal. Drenjat po stacunah in vse probavat se mi sicer tudi ne da ravno, ampak rajsi to enkrat na leto, pa si opravil potem za nekaj casa ;)

Cevlje pa tudi, ene sk8 Vansike na leto, pa ene konkretne zimske cevlje na par let, gres probat da res pasejo tko kot se zagre, pa je to to..
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Pe dec 12, 2008 2:20 pm

Kukec je napisal/-a:ej pri keri trgovini kopiješ.. ker zdaj ko gledam na ebyu majo 15 ali 20€ poštnine.. to pa je preveč.. 2 leti nazaj sem plačal 9 € poštnine, zdaj pa ne najdem več te trgovine...

mam shranjene med favoriti, bom potem poiskal...
hja, jaz ponavadi tam 15-18€ placam postnine (tisto o ralziki s ceno sem pa govoril z vsteto postnino)

evo, do zdaj sem bil s temi tremi zadovoljen:
http://stores.ebay.de/sporttrend2008
http://stores.ebay.de/schuh-shirt-shop-gevelsberg
http://stores.ebay.de/SVETY-70
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov