Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

janezek5
Nov uporabnik

Napisal/-a janezek5 So jan 17, 2009 12:22 am

Nebivedu koliko porabi feroza 1.6 motor, kako je z deli se jih da dobit in kakšna cena je....kaj pa gume koliko stane ena in koliko ima že širine, višine, col, .....

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu So jan 17, 2009 12:25 am

janezek5 je napisal/-a:Nebivedu koliko porabi feroza 1.6 motor, kako je z deli se jih da dobit in kakšna cena je....kaj pa gume koliko stane ena in koliko ima že širine, višine, col, .....

Feroza ni tema tukaj, če hočeš kaj glede feroze odpri svojo temo.

offtopic
Kdo sončka skos dol meče?
\offtopic
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem So jan 17, 2009 12:28 am

Sonček, nehaj težit!

Zdi se, da ne razumeš. da me stane samo dva klika, da te zaklenem, ti pa se moraš v celoti na novo registrirat.
Kdo se torej zadnji smeje? Res hočeš delat budalo iz sebe?

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem So jan 17, 2009 12:30 am

nebivedu je napisal/-a:offtopic
\offtopic

Že večkrat je obljubil, da se ne bo več pojavljal na forumu, a se je samo v tem letu vsaj 10x že registriral. Poleg tega ima uporabniško ime trust še vedno aktivno - a on raje teži z novimi!
Kaj naj po tvoje naredimo z njim?

swat11
Nov uporabnik

Napisal/-a swat11 So jan 17, 2009 12:34 am

esem je napisal/-a:Sonček, nehaj težit!

Zdi se, da ne razumeš. da me stane samo dva klika, da te zaklenem, ti pa se moraš v celoti na novo registrirat.
Kdo se torej zadnji smeje? Res hočeš delat budalo iz sebe?

Pozabljaš, da imam vse že pripravljeno samo klikam in sem že aktiven.

BTW Turst upor.ime mi javi, da je neveljavno geslo...lahko ga zakleneš

Uporabljam pa mozillo, ki ima vse upor imena shranjena ni sto, kot explorer, ko moraš vse še enkrat tipkat.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu So jan 17, 2009 12:54 am

esem je napisal/-a:
\offtopic

Že večkrat je obljubil, da se ne bo več pojavljal na forumu, a se je samo v tem letu vsaj 10x že registriral. Poleg tega ima uporabniško ime trust še vedno aktivno - a on raje teži z novimi!

Mi je vseen, sam nisem vedel, kdo je tist, ki ga dol meče, ker sem kar naenkrat videl polno nickov onemogočenih, pa nikjer nič napisano v "naši temi".

Trust, sonček, karkoli. Vzemi si en nick, se registriraj z njim in potem ga obdrži. Za ostale prosi, da se zaklenejo.
Če pa se tega ne boš držal in vsake 5 minut jemal drug nick, ti bom zaklenil IP, obvestil tvojega ISP-ja in ti dal blokirat internet prvo za kak teden, če boš pa še težil pa dokončno, pa še tožbo ti bom nakopal na vrat.
Namreč ta forum ni javna lastnina, ampak je privatna lastnina, pa čeprav ga soustvarjamo vsi skupaj, zato se drži nekih osnovnih pravil, ki veljajo za vse!
Zadnjič spremenil nebivedu, dne So jan 17, 2009 12:57 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So jan 17, 2009 12:56 am

swat11 je napisal/-a:
BTW Turst upor.ime mi javi, da je neveljavno geslo...lahko ga zakleneš

nisi Turst, če si Trust, zato ti pa javi neveljavno geslo......

P.S. obljubi, da se boš poboljšal, pa te spustijo za en teden not.... :P

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc So jan 17, 2009 1:09 am

nebivedu je napisal/-a:
esem je napisal/-a:
\offtopic

Mi je vseen, sam nisem vedel, kdo je tist, ki ga dol meče, ker sem kar naenkrat videl polno nickov onemogočenih, pa nikjer nič napisano v "naši temi".

Trust, sonček, karkoli. Vzemi si en nick, se registriraj z njim in potem ga obdrži. Za ostale prosi, da se zaklenejo.
Če pa se tega ne boš držal in vsake 5 minut jemal drug nick, ti bom zaklenil IP, obvestil tvojega ISP-ja in ti dal blokirat internet prvo za kak teden, če boš pa še težil pa dokončno, pa še tožbo ti bom nakopal na vrat.
Namreč ta forum ni javna lastnina, ampak je privatna lastnina, pa čeprav ga soustvarjamo vsi skupaj, zato se drži nekih osnovnih pravil, ki veljajo za vse!

Prosim, da se zaklenete uporabniško ime Trust in, da mi že enkrat pustite uporabniško ime abcabc ODKLENJENO.
Redbullu sem JASNO napisal, da ne bom več odpiral trapastih tem in ne bom več napadal uporabnike.

Uporabnik esem je tisti vzrok, ki mi skozi zaklepa uporabniško ime, tako da se z njemu zmen.

BTW internet plačujem in nimaš te pravice, da bi mojega ponudnika zaprosil za začasno bolkado oz večno.
Bom pa šel k drugemu, če boš to naredil.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu So jan 17, 2009 1:15 am

Poglej poglej - ti praviš o mojih pravicah, o svojih dolžnostih pa nič. Si si prebral vsaj osnovno stran, ko si se prijavil na ta forum.

Poanta je v tem, da če bi ti imel en sam nick, pa bi izpod njega vse pisal, ti noben nebi nič težil, ti pa si pisal pod enim, potem odprl novega, pisal po njim, potem pa si jih odprl še nadaljnih 35.
In zakaj?
Poleg tega si si nakopal še gnev nekaterih moderatorjev in to čisto brez veze.

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Napisal/-a abcabc So jan 17, 2009 1:19 am

Vsak registriran član se zaveže, da ne bo objavljal vulgarnih, rasističnih, sovražnih ali podobnih sporočil, ki niso značilne za civiliziranega človeka.

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Napisal/-a abcabc So jan 17, 2009 1:21 am

nebivedu je napisal/-a:Poglej poglej - ti praviš o mojih pravicah, o svojih dolžnostih pa nič. Si si prebral vsaj osnovno stran, ko si se prijavil na ta forum.

Poanta je v tem, da če bi ti imel en sam nick, pa bi izpod njega vse pisal, ti noben nebi nič težil, ti pa si pisal pod enim, potem odprl novega, pisal po njim, potem pa si jih odprl še nadaljnih 35.
In zakaj?

Zakaj?
Ker me je bilo sram vprašat pod istim uporabni.imenom. Vedi, da ko sem se prvič reg. nisem imel blage veze o avtih in vprašanja so se kar vrstila, ko po tekočem traku.
Zadnjič spremenil abcabc, dne So jan 17, 2009 1:22 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu So jan 17, 2009 1:21 am

abcabc je napisal/-a:Vsak registriran član se zaveže, da ne bo objavljal vulgarnih, rasističnih, sovražnih ali podobnih sporočil, ki niso značilne za civiliziranega človeka.

In da se bo prijavil samo pod enim uporabniškim imenom - ne pod večimi.

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 So jan 17, 2009 11:26 am

abcabc je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Poglej poglej - ti praviš o mojih pravicah, o svojih dolžnostih pa nič. Si si prebral vsaj osnovno stran, ko si se prijavil na ta forum.

In zakaj?

Zakaj?
Ker me je bilo sram vprašat pod istim uporabni.imenom. Vedi, da ko sem se prvič reg. nisem imel blage veze o avtih in vprašanja so se kar vrstila, ko po tekočem traku.

SRAM :?: A ti še ni nihče povedal, da je siromak tisti, ki ne vpraša :?: A v vsakodnevnem življenju tudi druge pošiljaš da sprašujejo namesto tebe koliko stane žemlja :?:
Izberi si novi nick, obljubi moderatorjem da ne boš več delal p......j, jaz jih bom pa prosil da ti naj dajo zadnjo možnost. OK :?:

lp

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec So jan 17, 2009 11:36 am

abcabc je napisal/-a:Vsak registriran član se zaveže, da ne bo objavljal vulgarnih, rasističnih, sovražnih ali podobnih sporočil, ki niso značilne za civiliziranega človeka.
tuki spremente inodstrante civiliziranega da bo ....ki niso značilne za človeka....
ker on ni civiliziran glede na njegove objave.....
oblublate pa o zaklepu IP-ja že odkar sem an forumu
a ni že dost piz..rije naredu da ga zablokirate....sej vidte da se ne poboljša! :? :? :?

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo So jan 17, 2009 4:34 pm

sonček,večkrat sem te že prosil če lahko prilepiš kako svojo sliko,ker me res zanima kako izgleda en tak ...... (raj nebom napisu kaj) ki ima takšne bedaste kot ti.
pa jebemu mater no,si res tok smotan al kaj???? po vseh forumih kjer si prijavljen,te imajo za naj naj debila foruma,ampak teb očitno še ni dost a? :?:
jao jao :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Napisal/-a abcabc So jan 17, 2009 9:52 pm

Čez eno uho notri, čez drugega ven.

Navodila bom upošteval striktno samo od moderatorjev, administratorjev...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So jan 17, 2009 11:22 pm

abcabc je napisal/-a:Čez eno uho notri, čez drugega ven.

pa da vidimo, uporabljaj od sedaj naprej samo ta nick in drži se pravil foruma :!:

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Napisal/-a abcabc So jan 17, 2009 11:30 pm

adis je napisal/-a:
abcabc je napisal/-a:Čez eno uho notri, čez drugega ven.

pa da vidimo, uporabljaj od sedaj naprej samo ta nick in drži se pravil foruma :!:

:tomidelej:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jan 18, 2009 12:57 am

si pa hujši ko kaka maskota foruma :lol:

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Ne jan 18, 2009 5:27 am

abcabc je napisal/-a:Navodila bom upošteval striktno samo od moderatorjev, administratorjev...

daj taco!

hov hov!!

priden

kok si ti prsekan ej!

:roll:

nasvet:najbolš da mu en od šefov napiše naj se spoka za vedno,pa da mamo mir pred njim :woohoo :woohoo :wiihuu =I
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov