janezek5 je napisal/-a:Nebivedu koliko porabi feroza 1.6 motor, kako je z deli se jih da dobit in kakšna cena je....kaj pa gume koliko stane ena in koliko ima že širine, višine, col, .....
esem je napisal/-a:Sonček, nehaj težit!
Zdi se, da ne razumeš. da me stane samo dva klika, da te zaklenem, ti pa se moraš v celoti na novo registrirat.
Kdo se torej zadnji smeje? Res hočeš delat budalo iz sebe?
esem je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:offtopic
Kdo sončka skos dol meče?
\offtopic
Že večkrat je obljubil, da se ne bo več pojavljal na forumu, a se je samo v tem letu vsaj 10x že registriral. Poleg tega ima uporabniško ime trust še vedno aktivno - a on raje teži z novimi!
Kaj naj po tvoje naredimo z njim?
nebivedu je napisal/-a:esem je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:offtopic
Kdo sončka skos dol meče?
\offtopic
Že večkrat je obljubil, da se ne bo več pojavljal na forumu, a se je samo v tem letu vsaj 10x že registriral. Poleg tega ima uporabniško ime trust še vedno aktivno - a on raje teži z novimi!
Kaj naj po tvoje naredimo z njim?
Mi je vseen, sam nisem vedel, kdo je tist, ki ga dol meče, ker sem kar naenkrat videl polno nickov onemogočenih, pa nikjer nič napisano v "naši temi".
Trust, sonček, karkoli. Vzemi si en nick, se registriraj z njim in potem ga obdrži. Za ostale prosi, da se zaklenejo.
Če pa se tega ne boš držal in vsake 5 minut jemal drug nick, ti bom zaklenil IP, obvestil tvojega ISP-ja in ti dal blokirat internet prvo za kak teden, če boš pa še težil pa dokončno, pa še tožbo ti bom nakopal na vrat.
Namreč ta forum ni javna lastnina, ampak je privatna lastnina, pa čeprav ga soustvarjamo vsi skupaj, zato se drži nekih osnovnih pravil, ki veljajo za vse!
nebivedu je napisal/-a:Poglej poglej - ti praviš o mojih pravicah, o svojih dolžnostih pa nič. Si si prebral vsaj osnovno stran, ko si se prijavil na ta forum.
Poanta je v tem, da če bi ti imel en sam nick, pa bi izpod njega vse pisal, ti noben nebi nič težil, ti pa si pisal pod enim, potem odprl novega, pisal po njim, potem pa si jih odprl še nadaljnih 35.
In zakaj?
Poleg tega si si nakopal še gnev nekaterih moderatorjev in to čisto brez veze.
abcabc je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Poglej poglej - ti praviš o mojih pravicah, o svojih dolžnostih pa nič. Si si prebral vsaj osnovno stran, ko si se prijavil na ta forum.
Poanta je v tem, da če bi ti imel en sam nick, pa bi izpod njega vse pisal, ti noben nebi nič težil, ti pa si pisal pod enim, potem odprl novega, pisal po njim, potem pa si jih odprl še nadaljnih 35.
In zakaj?
Poleg tega si si nakopal še gnev nekaterih moderatorjev in to čisto brez veze.
Zakaj?
Ker me je bilo sram vprašat pod istim uporabni.imenom. Vedi, da ko sem se prvič reg. nisem imel blage veze o avtih in vprašanja so se kar vrstila, ko po tekočem traku.
tuki spremente inodstrante civiliziranega da bo ....ki niso značilne za človeka....abcabc je napisal/-a:Vsak registriran član se zaveže, da ne bo objavljal vulgarnih, rasističnih, sovražnih ali podobnih sporočil, ki niso značilne za civiliziranega človeka.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov