chevy je napisal/-a:tomson je napisal/-a:enega mojega kolega smo za hec strelali v hrbet iz razdalje cca. 1-2m
ded je mel take bule da se vležt ni mogo
Ajaaj
FireSTORM je napisal/-a:Ni mi jasno zakaj bi moral nos povijat?![]()
Meni se večkrat vlije kri iz nosa zaradi pritiska pa si ga ne povijam
Tudi lica sem mel že naluknjana od airsofta da je kri kr fajn tekla pa nismo nič povijali.
Očala pa ščitnik za zobe za CQB je več kot dovolj, če pa ne moreš prenest komarjevega pika po licu potem pa bolje da najdeš kak drug šport
Moje mnenje.
gecco je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:Ni mi jasno zakaj bi moral nos povijat?![]()
Meni se večkrat vlije kri iz nosa zaradi pritiska pa si ga ne povijam
Tudi lica sem mel že naluknjana od airsofta da je kri kr fajn tekla pa nismo nič povijali.
Očala pa ščitnik za zobe za CQB je več kot dovolj, če pa ne moreš prenest komarjevega pika po licu potem pa bolje da najdeš kak drug šport
Moje mnenje.
Škoda k nimam slike, k če bi ti vidu kako luknjo naredi BB v nosuPa tut v lica ne govorim o strelih od daleč...ne vem kako si ti razumel povijanje, sam ko kri tolk lije da ne neha tečt...pa tudi nobenemu ni do tega da bi potem še mesce hodil s tem ''komarjevim pikom'' okoli. Temu modelu na sliki se po 3 mesecih še vedno pozna kam sem ga zadel. Ne vem pa z kakimi puškami se vi strelate da delajo sam komarjeve pike
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov