Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Katero bi vi izbarli?

M85-A1
2
14%
Električna puška, 85cm
3
21%
Umarex G36C
5
36%
M83-A1
4
29%

Skupaj glasov : 14

Dego
Novinec

Napisal/-a Dego To jan 27, 2009 9:51 pm

kupi si tamagočija
Francozi delajo parfume, nemci pa avte!

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy To jan 27, 2009 9:57 pm

tomson je napisal/-a:enega mojega kolega smo za hec strelali v hrbet iz razdalje cca. 1-2m
ded je mel take bule da se vležt ni mogo :lol:

Ajaaj :lol:

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM To jan 27, 2009 10:15 pm

Dego je napisal/-a:kupi si tamagočija

Zato ker?

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco To jan 27, 2009 10:46 pm

Ka pa vem, tole kar si dal vse skup ni vredn tega denarja. Riskiraj vsaj 150€ pa kupi od JG G36c al pa kako MP5...sicer MP5 za ta denar so precej plastične in se hitro poškodujejo, ampak to je to. Če bi hotu več bi že rabu riskirat dobrih 200€ za full metal verzijo. Drugače dobra puška je tudi SIG 552 ampak pri njej me je isto kot pri MP5 zmotil to da je preveč plastična. Res ti G36c za mali denar ponudi še največ zaupanja ;)
Če bi pa rad kej posebnega pa probej AUG A1...neverjetno močna in natančna puška, samo za marsikoga grda ko hudič :P

Jaz imam G36C od JG in sem čisto zadovoljen. Prestala je že ogromno fightov in brez problema...no enkrat sem razdrl šaržer ker je smetka notri prišla :)
Sam računi pa da če bi kokrtolk zares se rad tkole igral, boš rabil še kar neki denarja dati za opremo ;) Če ne druzga, camo obleka za fighte v naravi je skor nuja. Pri nas se vedno najde kak mačo k pride v trenirki in v 5min pogrunta da to ne bo šlo...on ne vidi nič, mi pa vsi vidimo njega...da se o tem kako se tkanine obnašajo v grmičevju sploh ne omenja :) pa nikar ne igrat brez maske...ajde sej očala so tut kul, ampak pri nas smo že tolikokrat povijal krvave nose in lica da res brez komplet maske ne grem nikoli ;)

EDIT: u pismu, šele zdj sm opazu kok je to stara tema :) no, bo pa komu drugmu koristl ;)
Zadnjič spremenil gecco, dne To jan 27, 2009 10:59 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Napisal/-a gecco To jan 27, 2009 10:52 pm

chevy je napisal/-a:
tomson je napisal/-a:enega mojega kolega smo za hec strelali v hrbet iz razdalje cca. 1-2m
ded je mel take bule da se vležt ni mogo :lol:

Ajaaj :lol:

to se sploh ni za igrat...jst sm ponesreči z ene 2-3m ustrelil kolega, ki je imel masko čez obraz v mrežico na očeh. BB je šel čez in ga zadel pod očesom...
Slika
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Sr jan 28, 2009 12:18 am

Ni mi jasno zakaj bi moral nos povijat? :twisted:
Meni se večkrat vlije kri iz nosa zaradi pritiska pa si ga ne povijam :)
Tudi lica sem mel že naluknjana od airsofta da je kri kr fajn tekla pa nismo nič povijali. :)
Očala pa ščitnik za zobe za CQB je več kot dovolj, če pa ne moreš prenest komarjevega pika po licu potem pa bolje da najdeš kak drug šport ;)
Moje mnenje.

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Napisal/-a gecco Sr jan 28, 2009 6:05 am

FireSTORM je napisal/-a:Ni mi jasno zakaj bi moral nos povijat? :twisted:
Tudi lica sem mel že naluknjana od airsofta da je kri kr fajn tekla pa nismo nič povijali. :)
Očala pa ščitnik za zobe za CQB je več kot dovolj, če pa ne moreš prenest komarjevega pika po licu potem pa bolje da najdeš kak drug šport ;)
Moje mnenje.

Škoda k nimam slike, k če bi ti vidu kako luknjo naredi BB v nosu :shock: Pa tut v lica ne govorim o strelih od daleč...ne vem kako si ti razumel povijanje, sam ko kri tolk lije da ne neha tečt...pa tudi nobenemu ni do tega da bi potem še mesce hodil s tem ''komarjevim pikom'' okoli. Temu modelu na sliki se po 3 mesecih še vedno pozna kam sem ga zadel. Ne vem pa z kakimi puškami se vi strelate da delajo sam komarjeve pike :)
Slika

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Sr jan 28, 2009 7:22 am

Jaz mam od Classic Army M15A1 in pa od KJW P226. Z obema sm zadovoljen. Sam od kar streljam z pravim orožjem, tega ne uporablajm več.

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Sr jan 28, 2009 8:25 am

gecco je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:Ni mi jasno zakaj bi moral nos povijat? :twisted:
Moje mnenje.

Škoda k nimam slike, k če bi ti vidu kako luknjo naredi BB v nosu :shock: Pa tut v lica ne govorim o strelih od daleč...ne vem kako si ti razumel povijanje, sam ko kri tolk lije da ne neha tečt...pa tudi nobenemu ni do tega da bi potem še mesce hodil s tem ''komarjevim pikom'' okoli. Temu modelu na sliki se po 3 mesecih še vedno pozna kam sem ga zadel. Ne vem pa z kakimi puškami se vi strelate da delajo sam komarjeve pike :)

Pred kratkim smo bli v Šoštanju pri AC Kobrah na Autumn Fall scenariju. Tipa sicer ne poznam, niti ne vem kako močno puško je imel, vem samo da je imel gor rdeč trakec, torej najmočnejša in minimalna dovoljena razdalja je bila 15m, pa sem dobil rafal po faci iz ca. 5-6m, instantna luknja v faci, kri je tekla, akcija se ni ustavila, to je blo 2 novembra lani, malo še se mi pozna na licu, ne kaj preveč. Brez povijanja :)
Definitivno je bila močnejša kot 400fps.

Te maske z mrežicami pa so itak kr nekaj, samo poglej kako je že narejeno, mrežico malo bolj potisneš in že pade not, zato sem jo karseda hitro zamenjal za očala(da očala pa se rosijo, malo sline in en robček pomagata). Če se pa že bojite da bi naluknjani hodili okoli pa si omisliš kako črno ruto in si jo zvežeš čez lica, kao cheap varianta.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov