Na naši pošti sem že bil ( nisem edini z temi problemi ) pa se neda nič rešit.
Pisal sem tudi na nekaj emailov iz posta.si ampak ni odgovora

Ali pa poklicat.. Vseeno..
MacTron je napisal/-a:Kontaktne telefonske vseh post v PE Ljubljana
http://www.ljubljana.si/si/mescani/ljub ... orija.html
JamesTheMan je napisal/-a:Podobno sem hotel tudi sam ukrepati. Celo dopoldan doma, ker sem čakal neko nujno priporočeno pošiljko, poštarja od nikjer. Grem pogledat v nabiralnik notri pa obvestilo, da naj pridem paket dvignit po 15h. Sem mislu da bom popizdil, ker pred 15h, dokler poštar ne pride nazaj na pošto ne moreš priti do pošiljke.
Pi*dun je bil prelen, da bi pozvonil in dostavil pošiljko do vrat, zato je raje napisal listek in ga vrgel v nabiralnik...
Pollo je napisal/-a:JamesTheMan je napisal/-a:Podobno sem hotel tudi sam ukrepati. Celo dopoldan doma, ker sem čakal neko nujno priporočeno pošiljko, poštarja od nikjer. Grem pogledat v nabiralnik notri pa obvestilo, da naj pridem paket dvignit po 15h. Sem mislu da bom popizdil, ker pred 15h, dokler poštar ne pride nazaj na pošto ne moreš priti do pošiljke.
Pi*dun je bil prelen, da bi pozvonil in dostavil pošiljko do vrat, zato je raje napisal listek in ga vrgel v nabiralnik...
si razmišlju, če je z motorjem,da ti ne more prpelat hladilnika na balanci?
JamesTheMan je napisal/-a:Podobno sem hotel tudi sam ukrepati. Celo dopoldan doma, ker sem čakal neko nujno priporočeno pošiljko, poštarja od nikjer. Grem pogledat v nabiralnik notri pa obvestilo, da naj pridem paket dvignit po 15h. Sem mislu da bom popizdil, ker pred 15h, dokler poštar ne pride nazaj na pošto ne moreš priti do pošiljke.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov