Borcix je napisal/-a:Mam ženo ki je preživela vojno v BiH ... in zadeve ki smo jih mi/naši donirali so jih dol v bosni prodajali ne pa dajali ... taq da hvala - ne hvala ...
mire je napisal/-a:Borcix
prvo se je sortiralo in pol se je sele prodajalo
prodajalo se je pa najslabse
nebivedu je napisal/-a:Moja slaba izkušnja z dobrodelnimi organizacijami. S kolegi smo se zmenil, da bi mi mal preverili, kako zgleda donacija starih cunj.
Nabral smo 3 vreče starih oblek in odnesli na 3 različne naslove
- amnesty international (s tipčkom sem se potem stepel in je dobil bunke in to orenk) - namreč ta mi je izjavil, kaj mu cune nosm, nej mu dam rajš denar
- Rdeči križ - nimate potrdila iz čistilnice, da je res spucano, ne bomo vzeli (ampak po tem, ker se je videla usnjena jakna na vrhu vreče) si je človek premislil in hotel samo to vrečo. (kake 15 minut kasneje jo je imel že oblečeno in je šibal nekam)
- karitas - vzeli preostali 2 vreči brez besed. Ter jih potem pol ure kasneje vrgli v kanto pred stavbo.
Tako da jaz nikomur ne dam več preko teh parazitskih služb. Če kdo rabi ali vidim, da rabi, mu pač kej dam direktno na roko. Ali pa odnesem osebno, še raje kot da bi dal denar, pa pridem pa kak dan pomagam kaj delat.
ESTEMP je napisal/-a:Kolk denarja v procentih gre pa v vas zep? :P
ESTEMP je napisal/-a:Kolk denarja v procentih gre pa v vas zep? :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov