Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Nakup iz Hrvaške

Napisal/-a seat Sr mar 11, 2009 4:15 pm

Fantje zanima me ali ima kdo izkušnje kako je z pošilkami preko pošte iz sosednje Hrvaške ali se plača samo poštnina ali še kaj več.Prejel bi namreč pošilko,ki bi jo plačal po povzetju pa me zanima ali ima kdo kakšne izkušnje.
In čist tko mimgrede me zanima ali ve kdo za kakšno italijansko stran za rabljene rezervne dela za motorje znamke yamaha.Baje je tega v italiji ko listja ampak ne najdem ničesar
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Sr mar 11, 2009 8:38 pm

Iz Hrvaške mislim da je do 160 eur,kar je več plačaš carino.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr mar 11, 2009 8:58 pm

skupna vrednost je cca 35-40€ brez poštnine.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a LaMike Sr mar 11, 2009 9:23 pm

Poštnina se da v skupno vrednost! Gre za uvoz iz neeuropske države tako, da ti toplo priporočam, da preveriš na bližnji carisnki upravi kakšne so omejitve, ker se zna zgoditi, da zadeva ne bo ustrezala europskim standardom in bo poslana nazaj.
Plačaš pa izdelek, poštnino, carino ( okoli 3% vrednosti) in davek.
"this is so euro its asian" by Sam B.

Karletto
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a Karletto Če mar 12, 2009 12:51 am

seat je napisal/-a: kakšno italijansko stran za rabljene rezervne dela za motorje znamke yamaha

http://www.google.si/search?hl=sl&q=ricambi+usati+yamaha&btnG=Iskanje&meta=
http://shop.ebay.it/items/ricambi-usati-yamaha_W0QQ_sopZ12?_rdc=1
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov