Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

north789
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale z okolico

Delo med počitnicami

Napisal/-a north789 Pe jun 19, 2009 9:24 pm

Kot sem že v naslovu omenil iščem delo med počitnicami.Zanima me delo v avto pralnici proizvodnji, lažja fizična dela, fizična dela, če ima kdo kako ponudbo se mi naj javi na PM sem pa is okolice domžal.

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc Pe jun 19, 2009 11:26 pm

Lahko bi delal pri mojmu šefu samo vprašanje je, če bi zdržal dolgo. Delo je občasno-sezonsko-terensko .....sam trenutno je ravno neki novi.
Namreč v roku dobrih dveh mesecih jih je šlo stran 4 mislim noben se ne zaveda, da se pride delat ne pa čik kadit, pa sedet pa lenobo vabt.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash So jun 20, 2009 9:28 am

mater si mu pa dobro opisal delo. ziher je zagret ko pes. :lol:

ker vidim da si iz domžal, se upam stavit, da bi v heliosu kaj dobil. malo se pozanimaj. tam ni nič težkega.

north789
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale z okolico

Napisal/-a north789 So jun 20, 2009 3:51 pm

abcabc je napisal/-a:Lahko bi delal pri mojmu šefu samo vprašanje je, če bi zdržal dolgo. Delo je občasno-sezonsko-terensko .....sam trenutno je ravno neki novi.
Namreč v roku dobrih dveh mesecih jih je šlo stran 4 mislim noben se ne zaveda, da se pride delat ne pa čik kadit, pa sedet pa lenobo vabt.

Kaj se dela pr tem šefu da so vsi odšli stran kera ferma je to ??

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered So jun 20, 2009 7:22 pm

splash je napisal/-a:mater si mu pa dobro opisal delo. ziher je zagret ko pes. :lol:

ker vidim da si iz domžal, se upam stavit, da bi v heliosu kaj dobil. malo se pozanimaj. tam ni nič težkega.

A barvo si že točil tam v hoboke in jih potem zlagal na palete, mislim da ima en 25kg.

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered So jun 20, 2009 7:24 pm

abcabc je napisal/-a:Lahko bi delal pri mojmu šefu samo vprašanje je, če bi zdržal dolgo. Delo je občasno-sezonsko-terensko .....sam trenutno je ravno neki novi.

mogoče pa vsi ugotovijo, da za 3e(domnevam) na uro pač ne bodo ful delali in poslušali zateženega šefa, če bi dal 5e na uro, sem ziher da noben nebi šel stran, sem se kaj zmotil ?

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Napisal/-a abcabc So jun 20, 2009 7:28 pm

4 evre na uro ima

za manj, kot 4 evre tud sam nebi šel delat to.

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic So jun 20, 2009 7:29 pm

fiatpowered je napisal/-a:

mogoče pa vsi ugotovijo, da za 3e(domnevam) na uro pač ne bodo ful delali in poslušali zateženega šefa, če bi dal 5e na uro, sem ziher da noben nebi šel stran, sem se kaj zmotil ?

Tudi jaz imam 5€ na uro, pa mi je vredu plačilo, vendar morm kar delat! Ampak nekaj kar me moti pri vseh: te maske. Ko delam z njim govori čez enega, ko delam z tem on čez šefa, ko so pa skupaj pa najbolši, najbl smešni. Te kurčeve maske, kaj ko pa mene ni zdravn so pa moje napake na pladnu za govort....

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Napisal/-a abcabc Ne jun 21, 2009 8:19 am

lenivec je napisal/-a:
fiatpowered je napisal/-a:

tipična. delaš ko tele za nič dnara pol se pa čudjio da folk ne ostane. men tut ni problem če so pravi € delat po 12-13 ur.
a da so pa židi in hočejo da nevem kaj delaš pa dajo pol 3€ na uro bo pa moj odnos temu primern

Se strinjam

Jaz se vedno sprašujem, kako naj bo človek sploh motiviran v službi, če ne dobi niti spodobnega plačila za solidno preživetje.
Nekak bi mogla bit meja 800 evrov NETO na mesec.

BTW:

Za 3 evre še nisem delal pa tud ne bom seveda to je BRUTO postavka.
Sprejemam samo dela, ki so plačana od 4 evre dalje.

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Sr jun 24, 2009 3:02 pm

ve kdo za kaj v okolici dravograda.. pripravljen sem delati KARKOLI
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Pitu
Novinec