abcabc je napisal/-a:Lahko bi delal pri mojmu šefu samo vprašanje je, če bi zdržal dolgo. Delo je občasno-sezonsko-terensko .....sam trenutno je ravno neki novi.
Namreč v roku dobrih dveh mesecih jih je šlo stran 4 mislim noben se ne zaveda, da se pride delat ne pa čik kadit, pa sedet pa lenobo vabt.
abcabc je napisal/-a:Lahko bi delal pri mojmu šefu samo vprašanje je, če bi zdržal dolgo. Delo je občasno-sezonsko-terensko .....sam trenutno je ravno neki novi.
Namreč v roku dobrih dveh mesecih jih je šlo stran 4 mislim noben se ne zaveda, da se pride delat ne pa čik kadit, pa sedet pa lenobo vabt.
fiatpowered je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:Lahko bi delal pri mojmu šefu samo vprašanje je, če bi zdržal dolgo. Delo je občasno-sezonsko-terensko .....sam trenutno je ravno neki novi.
mogoče pa vsi ugotovijo, da za 3e(domnevam) na uro pač ne bodo ful delali in poslušali zateženega šefa, če bi dal 5e na uro, sem ziher da noben nebi šel stran, sem se kaj zmotil ?
lenivec je napisal/-a:fiatpowered je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:Lahko bi delal pri mojmu šefu samo vprašanje je, če bi zdržal dolgo. Delo je občasno-sezonsko-terensko .....sam trenutno je ravno neki novi.
mogoče pa vsi ugotovijo, da za 3e(domnevam) na uro pač ne bodo ful delali in poslušali zateženega šefa, če bi dal 5e na uro, sem ziher da noben nebi šel stran, sem se kaj zmotil ?
tipična. delaš ko tele za nič dnara pol se pa čudjio da folk ne ostane. men tut ni problem če so pravi € delat po 12-13 ur.
a da so pa židi in hočejo da nevem kaj delaš pa dajo pol 3€ na uro bo pa moj odnos temu primern
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov