Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Po sep 14, 2009 2:42 pm

the_man je napisal/-a: je pa res da če mas minus ga pa pokrijes, nekak logično če je blagajna sam tvoja ne

Ne nič ni logično, logično je to samo v takšnih jebiveterskih firmah. Vsak ki dela sem in tja naredi kakšno napako. In gotovo se sem in tja zgodi, da kdo nevede preveč vrne stranki. Ta sistem bi moral biti tak, da vsak za blagajno lahko samo enkrat naredi tako napako, z vsako naslednjo pa bi moral s svojega žepa pokrit.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po sep 14, 2009 4:01 pm

A ni potem bolje, da na začetku vzameš npr. 5€ ven iz blagajne in daš v žep, potem pa na koncu vrneš tisto, kar manjka - seveda, če nisi ravno pod strogim nadzorom kamer.
Slika

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Po sep 14, 2009 5:09 pm

IcEm4n je napisal/-a:A ni potem bolje, da na začetku vzameš npr. 5€ ven iz blagajne in daš v žep, potem pa na koncu vrneš tisto, kar manjka - seveda, če nisi ravno pod strogim nadzorom kamer.

Samo ce te dobijo si v p....
Slika

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 To sep 15, 2009 9:20 am

to je manj kot 10 evrov na dan. Prevoz, žajfa za tuš in cigareti te več koštajo.
...narodni heroj...

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 To sep 15, 2009 12:37 pm

the_man je napisal/-a:glede seznama za delo, saj so tudi redno zaposleni, oni majo normaln sistem, to je sam za studente, pa recimo ce jih 20 en dan ne more, pač prosijo kirga pa potem pride, sistem laufa ni panike, vsaj pr nas je no
@Cuore Sportivo 156 komu ste se mogli pr vas prilizovat ne vem, pr nas je blo ce si vredi delal, so te dobr ocenli, si dobo povisico, js pa tk vedno ko kaj delam delam pač tak ko je treba, ker nekaj na pol je bv
napitnine??zakaj si jih pa puscal v blagajni? js sem to ven jemal, je pa res da če mas minus ga pa pokrijes, nekak logično če je blagajna sam tvoja ne

tam kjer sem jaz delal ne vem, če je kdo dobil povišnico.

pa če delaš na blagajni je malo čudno dajati denar v svoj žep pred strankami (ali pod kamerami).

pa včasih ko si šel na malico je bil šef izmene potem na tvoji blagajni :?
in kako mu naj jaz potem dokažem, da je on kriv za minus v blagajni?

drugače se pa moraš skoraj v vsaki firmi prilizovati oz. biti zelo prijazen (npr. se smejiš vicom ki ji pove šef, strinjaš se z vsem kar predlaga šef,...), če hočeš še dolgo delati tam :roll: :) :P

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered To sep 15, 2009 1:00 pm

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:drugače se pa moraš skoraj v vsaki firmi prilizovati oz. biti zelo prijazen (npr. se smejiš vicom ki ji pove šef, strinjaš se z vsem kar predlaga šef,...), če hočeš še dolgo delati tam :roll: :) :P

Ritolizenje znajo cenit samo ritolizniški šefi, neritolizniškim šefom se pa ritolizenje podrejenih gnusi. Neritolizniški šefi znajo cenit dobro delo podrejenega. Toliko o ritolizništvu.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage To sep 15, 2009 1:07 pm

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:meni je šlo na živce, da bi se moral prilizovati tistim "šefom" (kako se jim reče? meneđerji?), ki so glavni v izmeni (večinoma falirani študenti, ki še ne vedo kaj bi v življenju sploh počeli), ki se jim dobro zdi, da so vsaj nekje nadrejeni :roll:

:lol:

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Če sep 17, 2009 7:14 pm

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:
the_man je napisal/-a:glede seznama za delo, saj so tudi redno zaposleni, oni majo normaln sistem, to je sam za studente, pa recimo ce jih 20 en dan ne more, pač prosijo kirga pa potem pride, sistem laufa ni panike, vsaj pr nas je no
@Cuore Sportivo 156 komu ste se mogli pr vas prilizovat ne vem, pr nas je blo ce si vredi delal, so te dobr ocenli, si dobo povisico, js pa tk vedno ko kaj delam delam pač tak ko je treba, ker nekaj na pol je bv
napitnine??zakaj si jih pa puscal v blagajni? js sem to ven jemal, je pa res da če mas minus ga pa pokrijes, nekak logično če je blagajna sam tvoja ne

tam kjer sem jaz delal ne vem, če je kdo dobil povišnico.

pa če delaš na blagajni je malo čudno dajati denar v svoj žep pred strankami (ali pod kamerami).

pa včasih ko si šel na malico je bil šef izmene potem na tvoji blagajni :?
in kako mu naj jaz potem dokažem, da je on kriv za minus v blagajni?

drugače se pa moraš skoraj v vsaki firmi prilizovati oz. biti zelo prijazen (npr. se smejiš vicom ki ji pove šef, strinjaš se z vsem kar predlaga šef,...), če hočeš še dolgo delati tam :roll: :) :P

kjerkoli sem do sedaj delal sem bil to kar sem...če mi nekaj ni pasalo sem povedal, naj bo to direktor ali navaden delavec, vsi smo krvavi pod kožo...ritolizniki so ljudje brez hrbtenice, in da bi se moral prilizovati nekomu da bi nekaj dosegel... :roll:
če je vic od šefa smešn se smejiš...če ne se pač ne...
ne vem no...ne pravim da je povsod v mekičih isto, js sem se mel pač super...ampak to je itak odvisno od kolektiva
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Sr okt 14, 2009 1:37 pm

Prjatu če je možno deli kjerkol drugje sam u McD NE!

LP
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov