no pred tem sem se moral iti na dosti preizkav in testiranj,....
potem sem sel v petek ob 7 v Maribor kjer sem bil sprejet in ob 9 sel v operacijsko. Po nekaj minutah ko so mi dali blokado v hrbtenico sem bil "mrtev" od pasa navzdol.
potem se je zacelo:
tukaj imate 2videa: vijak tek kak zgleda nova vez ki so jo meni vzeli 1/3 spredne vezi pod "salcko".
majhern opis ,.., ce kdo zeli videt kak to zgleda.
http://www.ortopedija-kavcic.si/archive ... izne-vezi/
po operaciji pa se zacenja ta lustni del zbujanje telesa v normalno stanje, infuzije ki te naredijo cist zadete, antibiotiki, itd.... morem pa priznat da me je isti dan po operacij nenormalno bolala kost, drugi dan pa je to minlo.
Imel sem pa strgano spredno krizno vez, natrgan stranski miniskus,ter poceno kost na 2 krajih (notri v kolenu).
pa nekaj osebnih slik:
prva po operaciji kjer se vidi cevke za dovajanje "robe"

potem po 2 dneh odstanitev povojev in lepo zatekla 2x prejsno velikost in pobrita nogica:

tretji dan smo ze prisli v sobi malo k sebi tako da sem lahko sel z berglami sam na wc in nisem rabo racke,...

3dan smo se tudi dobro spoznali ter postali prav dobri prijatelji. hecali ter se vecer pozabavali z bolniskem hokey-u

Za pack je sluzila bergla, gol je pa bil stena na vsaki strani. 3:3.
ena slika ko je nam pack aka plastenka ostala na sredi sobe in je en se z poslo odpeljal do nje:

sedaj 4dan so me me pa rekli da sem noter koncal za zabo mam v bolnici 2 dni vaj in sicer priva dan pokrcitev 45% drugi dan 70% in to zelo bolece kot da ti ce vse potrgat ven...
noter nas je bilo 6 en stari ata ki je se ful heco, 3je ko smo imeli noge v kur... in 2 ko sta imela zelo tezko nesreco z motorjem.
sedaj pa me caka 6 dolgih mesecev rehabilitacije po katerih naj bi normalno hodil. Avto bo dolgo sameval. upamo na najboljse in da bo vse OK.
lp