BeMyWagen je napisal/-a:Ne vem kaj vsi vidimo na tem mobitelu ki je daleč okoli najdražji. Je znan po tem da rad nabije račun ga je meni že tudi -.- .Meni se zdijo drugi ponudniki kot so debitel, simobil in kakšen izi mobil dosti cenejši. Sem pa proti tušmobilu, imajo pa nikakršen signal imela ga je mami 2 meseca, potem pa šla nazaj na mobitel, ker mobitel nikjer ni vlekel še v Celju ponekod ni bilo signala. Kar se tiče pa položnice, ki si jo dobil ti za 100€ se pa jaz nebi dal kar tako in nebi plačal, naj ti dajo izpizke vse preveri in se prepričaj če je res šele potem plačaj, da ni prišlo do kakšne "pomote" pri mobitelovcih, pri pisanju računa.
Veliko sreče pri reševanju problemov in Lp
Mobitel je poleg simobila edini z lastnim omrežjem (pa še simobil je v globokih dolgovih zaradi omrežja), kar pomeni, da vsem debitelom, tušmobilom izi mobilom itd. mobitel "posoja" signal.. posoja jim ga pa po dražjih cenah, kot mobitel zaračunava svojim uporabnikom/naročnikom..
Po pravici povedano, če primerjaš džabest z orto u nulo, sta identična, razen ko prekoračiš zakupljene količine.. Takrat imaš pri simobilu 2× dražje. Je pa res, da ima mobitel dražje aparate od drugih.
Debitel npr. se ne more niti približat mobitelu (mislim, da so naredili paket primerljiv povezanim 33 pa pri debitelu pride čez 70 €), enostavno jim mobitel ne pusti blizu.
Simobil je bil do pred kratkim (vsaj za študente) cenejši, sedaj pa temu ni več tako, so se kr popravli.. za ostale pakete pa ne vem
lp