oficir je napisal/-a:Pozdravljeni!
Kupil sem prenosno klimo matrix. Imam težavo in sicer klima ne hladi. Samo piha vendar prostora nič ne ohladi. Ve kdo kaj bi lahko bilo? Tam kjer je treba naliti vodo sem nalil tako kot piše tudi navodila sem prebral vendar zaman . Kdo ve je mogoče treba tja notri namesto vode naliti kakšno tekočino npr. hladilno. Je v garanciji 3 leta zato jo bom poslal nazaj če se stvar ne reši. Zdi se mi pa da bi morala za 2600w hladilne moči ohladiti dnevno sobo. Evo še link do klime :
http://www.enaa.com/oddelki/mojDom/izd_ ... _MPA-09AMA
Najlepša hvala vsem za odgovore zelo mi boste pomagali!
Lp Marjan
WMB je napisal/-a:airmike je napisal/-a:Probaj zapret okna in vrata v stanovanju.....
Prenosna klima je stran vržen denar. Pika.
oficir je napisal/-a:Pozdravljeni!
Tam kjer je treba naliti vodo sem nalil tako kot piše tudi navodila sem prebral vendar zaman . Kdo ve je mogoče treba tja notri namesto vode naliti kakšno tekočino npr. hladilno.
alanq4 je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:am maš speljan odvod vročega zraka?
Tole tudi mene zanima, pa res kako vodo pa kam si nalival?
Meni je dobro delala, samo glasna je.
Energetik81 je napisal/-a:Človek, že sama logika ti pravi, da če naprava razvlažuje, pobira vodo iz zraka, ne pa da bi jo moral še dolivati.
Po mojem si ti nekaj zamešal navodila, ali pa imaš tisto poceni kvazi-klimo, ki to sploh ni (brez kompresorja), ampak samo preko izhlapevanja vode daje hladilno moč 60W, kar je praktično nič. Poleg tega ti prostor še navlaži, kar poslabša občutek vročine.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost