Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi So jul 17, 2010 9:53 pm

tomson je napisal/-a:Upam, da nisi eden izmed tistih, ki Pitbulla kupijo zgolj zarad postavljanja pred kolegi, se slikajo z njimi in limajo slike na fejsbuk, hodijo naokoli znjim po mestu, kao kak so zdaj zajebani etc.

V najem vzamemo halo - skladisce (tudi taksno, ki propada) v MB ali okolici.. Povrsina min 500m2 ali vec..
Ce kdo ve za kaj takega, naj mi prosim javi na PM, mail kramberger.samo@gmail.com ali na 041 442 123
Za koristno informacijo sem pripravljen placati!

:idea:

Jah tudi z moje strani nič, žal.

@AgitatoR
Moje izkušnje so bile takšne, da vse kar je šlo preko oglasnikov je bilo zanič, vsaj za delo. Če pa gledaš na njega kot družinskega psa pa je to druga zgodba.
Najbolj nerodno je to, ko na začetku pes zgleda brutalen na obrambi pa dobesedno spiz.. iz poligona :lol:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne jul 18, 2010 4:36 pm

northface je napisal/-a:En nasvet, kupi z rodovnikom od resnega vzreditelja, da ne boš dobil labradorca na koncu ven ali pa žival z raznoraznimi fizičnimi in psihičnimi hibami.

lp, anja

Zato pa pravim da so to bull mix-i, pač mešanci z bullom, ker FCi tako ne priznava Pit bullov. Nekaj ameriških kinoloških organizacij vodi rodovne knjige. Pri nas so lih trije piti s papirji.

maliBobi, zato pa imam doma raje AST-ja, ker tako vem pri čem sem.

Kaj rabite prostor za fajtanje al kaj ?
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
northface
Nov uporabnik

Napisal/-a northface Ne jul 18, 2010 8:42 pm

Hja, sem potem pogruntala, da za ene od bulčkov ne vodijo knjig.oops AgitatoR, kako pa potem veš, kaj in pri kom kupit, da se, kot zgoraj omenjeno, ne nategneš? Al to vsak po svoje nekaj čara, potem pa kakor imaš srečo?

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po jul 19, 2010 6:07 am

To morš pa malo bolje sceno poznat. Sam jo ne.

Kje točno res ne vem. Vem da dobiš v Srbiji dobre fajtrske linije, ampak s takim psom v vsakdanjem življenju nimaš kaj počet niti me ne zanima.
Drugače pa direkt iz ZDA (samo moraš osebno gor, ker ti ne bo noben hotu psa na blef poslat), Belgija, Francija, ...
V Sloveniji ne boš dobila pita s papirji. Ni legel.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost