Malachi je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Ja sej nisem rekel, da je s tem kaj narobe ampak ko sem bral tvoje poste in tvoje razmišljanje se z njim nisem strinjal. Vsak po svoje za svoje.
lp
Se strinjam! Vsakemu svoje!sašo5 je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Miljonkrat raje imam potovanja, kot pa zlato kletko!![]()
jaz pa oboje.....
Tudi jaz bi imel 200 kvadratov veliko in razkošno stanovanje, če bi si potem še vedno lahko privoščil vse kar si zdaj. Ampak v resnici ne potrebujem takega stanovanja in bi ga raje prodal in si privoščil še več življenja. Sem tak tip človeka, da sem resnično malo doma. Med delovnikom služba po službi kino, zabava, rekreacija, pijača ali večerja zunaj, koncerti...med vikendi pa itak ali izleti ali pa še več zabave
domov res pridem samo spat.
Skratka hvala, da si nam dal vpogled v tvoje življ., čeprav jaz pa še verjetno kdo, nekega hudega cilja ne vidi. Napisal si namreč, da se trudiš odpret podjetje, po drugi strani pa financiraš "družabne" institucije. Skratka hudo zainteresiran nisi, ker ti je uživancija pač bolj pomembna (meni je to čisto luftanje pardon...).
Tak da se lepo imej še naprej, kr počasi bojo temo zaklenli. Pa prosim te, ne obtožuj vsakega, ki hoče drugačno življ. kot ti.
LP
Malachi je napisal/-a:No ker poznam pač 3 velike primerke vem, da ko grem jaz na sladoled v petek ob 10, sedijo oni v pisarni-seveda so izjeme, logično!
Pač vse to jim ni padlo z lufta, treba je vedet, da za denar je treba delat. Tak al drugač. Mislim, pa saj so zadeve jasne no. Če bi cruser mel 2 službi in bi namesto luftanja raje delal (kot mnogi drugi), bi imel 200kvadratov in novega forda pickup-a pa še kaj finega ameriškega zraven. Ja ja, vem on tega ne potrebuje niti ne želi. Pač tako je.
cruiser1 je napisal/-a:Malachi je napisal/-a:No ker poznam pač 3 velike primerke vem, da ko grem jaz na sladoled v petek ob 10, sedijo oni v pisarni-seveda so izjeme, logično!
Pač vse to jim ni padlo z lufta, treba je vedet, da za denar je treba delat. Tak al drugač. Mislim, pa saj so zadeve jasne no. Če bi cruser mel 2 službi in bi namesto luftanja raje delal (kot mnogi drugi), bi imel 200kvadratov in novega forda pickup-a pa še kaj finega ameriškega zraven. Ja ja, vem on tega ne potrebuje niti ne želi. Pač tako je.
Ja vidim, da čisto drugače razmišljaš, kot jaz. Si pač tipičen kapitalist obseden z materijalnimi dobrinami.
In kaj bi jaz potem imel od 200 kvadratov velikega stanovanja in novega pick upa in polnem bančnem računu, če bi bil pa cele dneve na šihtu! Potem bi še manj potreboval veliko stanovanje ali novi avto saj ni cajta, da bi se kam odpeljal z njim. Ampak te razumem, nekaterim je važno samo, da imajo in da se to tudi vidi.
Priznam, da se nebi branil še kakšnega dražjega avtomobila, če bi ga lahko kupil ampak ne na račun mojega prostega časa in hobijev. Ni vse v denarju in materijalnih dobrinah.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov