Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

mišek
Uporabnik

Težave z internet explorerjem

Napisal/-a mišek Pe okt 22, 2010 7:02 pm

Pozdravljeni!

Kdo ve kaj je narobe in kaj naj naredim?
Najprej se mi je dogajalo, da mi je vsake toliko časa zaštekal in meje vrgel ven. Zdaj pa sploh ne dela več.
Napiše:
Internet Explorer ne deluje več; Zaradi težave je bilo ustavljeno pravilno delovanje programa. Windovs bo zaprl program in vas obvestl, če bo na voljo rešitev.
Če stisnem "zapri program" kake tri sekunde piše windows išče rešitev težave, potem pa spet vrže ven to kar sem zgoraj napisal.
Sedaj imam zagnano neko možnost InPrivate, drugače pa sploh ne morem na internet in skoz mi kaže to okno o težavi, sploh ne morem dol zapret, kar nazaj gor vrže oops

Kaj naj naredim?

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi Pe okt 22, 2010 9:14 pm

Lisičko ali kromiranega si namesti in težave bodo izginile pa še hitreje vse skupaj deluje.
O sami težavi pa nimam pojma :( :lol:

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek So okt 23, 2010 6:07 am

Sem dal gor mozillo, to dela. Samo kako naj odstranim to okno od explorerja, ker mi ga skoz kaže, sploh se ga ne morem znebit :roll:
Se da to kje na kak način zbrisat? Da bi explorerja dol vrgel, med dodaj -odstrani programe ga ni, če greš pod program file pa se ne da zbrisat.
Pa ko mi je to začel delat sem mel gor expl. 8 potem sem posodobil na 9, če bi bilo kaj bolje pa ni nič.

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek So okt 23, 2010 8:45 am

Tole sem našel na enem forumu
Tole naredi če maš Windows xp (na drugih verzijah je precej podobno). Pojdi na Control Panel (Nadzorna plošča), potem, Add/Remove programs (dodaj/odstrani programe) potem Add/Remove Windows Componenets in tam mas na seznamu Internet Explorer, odstrani kljukico spredaj in klikni Next (Naprej)

Je to prav, da ne bom kaj zaj***? Mam pa windowse 7, kolikor piše bi moglo it enako.
Zdaj vidim, da včeraj ko sem doma iskal explorerja nisem našel zato, ker nisem šel pod dodaj/odstrani komponente programa windows ;)

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po okt 25, 2010 10:32 am

01 585 34 49 - microsoft support, oz. google, če error kako kodo ven poči.

izogib težavi nikoli ne reši težave :) drugače pa nimaš kaj zajebat če odstraniš ie. lahko celo kmečko probašš rešit na ta način, da ga deinstaliraš in ga s spleta ponovno namestiš (v večini primerov to sicer ne deluje).

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Po okt 25, 2010 10:49 am

mišek je napisal/-a:Tole sem našel na enem forumu
Tole naredi če maš Windows xp (na drugih verzijah je precej podobno). Pojdi na Control Panel (Nadzorna plošča), potem, Add/Remove programs (dodaj/odstrani programe) potem Add/Remove Windows Componenets in tam mas na seznamu Internet Explorer, odstrani kljukico spredaj in klikni Next (Naprej)

Je to prav, da ne bom kaj zaj***? Mam pa windowse 7, kolikor piše bi moglo it enako.
Zdaj vidim, da včeraj ko sem doma iskal explorerja nisem našel zato, ker nisem šel pod dodaj/odstrani komponente programa windows ;)

Ja, je prav. Itak ga lahko kadarkoli spet namestiš nazaj.
Lahko pa imaš še kakšen virus kje.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov