Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

naročilo na eBay

Napisal/-a ninjeti Po sep 20, 2010 1:18 pm

Pozdravljeni!

Opozorilo: zadeva nima veze z avtomobilizmom.

Iščem nekoga v bližini Ormoža/Ptuja (mogoče še MB), ki bi mi na eBay-u naročil ohišje za mobitel Nokia N95, saj sam nimam PayPal računa in ohišje rabim čimprej (sedanje se mi je zlomilo). Denar bi mu dostavil tako hitro kot bi šlo. Vsota je majhna (8.5 eur).

Gre se za ta produkt:
http://cgi.ebay.de/Komplett-Schale-cove ... 4cf15faed0

Kontaktirajte me prosim na PM.

LP,
Simon

Uporabniški avatar
barossa45
Novinec

Napisal/-a barossa45 Po sep 20, 2010 6:08 pm

Tako ohišje sem jaz kupil in ti lahko povem, da je 10x slabše kot originalno.
Po enem mesecu se že poznajo sledi nošenja po žepu, da ne omenjam, da se nikjer ne prilega skupaj kot mora. :roll:

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Po sep 20, 2010 10:42 pm

No ja kupci so bili do sedaj kot vidim zadovoljni kot pišejo. Sem ga že naročil pa kaj bo bo. Če ne drugo bom vsaj pokrovček uporabil ker to nujno rabim.

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Po sep 20, 2010 11:20 pm

Uporabniki ponavadi napišejo, ko dobijo paket v roke in oddajo feedback ali pa po nekajdnevni uporabi.
Sam veliko naročam preko ebaya med drugim tudi naročil večkrat identično ohišje kot kupuješ ti in ti moram reči da bo barva hitro odstopila oz počasi se obrabla (po nekaj mesecih) pa še tipke boš verjetno uporabil svoje originalne ker se te ne prilegajo najbolje.
Sam boš lahko zamenjal sprednjo ploščico zadnjo zgornjo in spodnjo tisto vmes ki pride na vezje pa verjetno ne, oz. velika verjetnost da boš potrgal vezje in boš lahko nokijo zabrisal v smeti :D
Pazi da te ne zamika, kj preveč šraufat (razen če obvladaš) ;)
od tega prodajalca sm pa kupu kr nekaj ohišij za N95:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0467626491

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti To sep 21, 2010 12:29 am

Najlepše hvala za napotke. Verjetko bom menjal le prednji del v belega
ter zadnji del v belega, notranjost pa bom pustil pri miru ;) Tipkovnice pa valda da bom uporabil svoje ker so popolnoma v redu in delujejo brezhibno :) Res je da rabim le zadnji pokrovček ampak je cena le-tega skoraj identična celotnim ohišjem pa še orodje (četudi švohno) dobiš zraven :)

LP!

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Re: naročilo na eBay

Napisal/-a Kukec Ne dec 05, 2010 8:24 pm

to je prva tema ki sem jo najdel o ebayu pa bom tukaj napisal..
do zdaj sem vedno vse plačal s paypalom, za ta artikel ki sem ga "kupil" pa ne sprejema paypala, ampak samo bančno nakazilo, seller je sicer pomojem korektern , ma 200 pozitivnih fb torej je 100% glede prodaje.. je dovolj da mi da njegovo ime in ime banke, ter nek bic in iban?

Uporabniški avatar
simimedi
Novinec

Napisal/-a simimedi Ne dec 05, 2010 8:39 pm

@Kukec
sicer ne vem kako je z nakazilom, toda opozoril bi te le na to, da tudi večje število pozitivnih mnenj ne zagotavlja vedno verodostojnosti prodajalca. Nedavno nazaj sem kupil USB ključek 64gb od prodajalca ki je imel čez 200 pozitivnih mnenj (100%). Toda ključa vseeno nisem dobil, čez en teden so me iz ebaya opozoril, da so uporabnika blokirali. Torej, kljub velikemu številu mnenj in to vseh pozitivnih to ni nikakršno zagotovilo. Moja zadeva se je na srećo zaključila v mojo korist, saj sem plačal z paypalom in dobil celotno vsoto povrnjeno.
Srečno pri nakupu.

LP

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne dec 05, 2010 8:44 pm

Kukec je napisal/-a:to je prva tema ki sem jo najdel o ebayu pa bom tukaj napisal..
do zdaj sem vedno vse plačal s paypalom, za ta artikel ki sem ga "kupil" pa ne sprejema paypala, ampak samo bančno nakazilo, seller je sicer pomojem korektern , ma 200 pozitivnih fb torej je 100% glede prodaje.. je dovolj da mi da njegovo ime in ime banke, ter nek bic in iban?

potrebuješ iban ter swift/bic ter podatke prejemnika ( ime, priimek, naslov, kraj)

IzyGo
Nov uporabnik

Napisal/-a IzyGo Ne dec 05, 2010 8:49 pm

simimedi: strinjam se s tabo. Tudi jaz se naročil 64GB USB ključek, pa ni bilo robe, pa sem preko paypal dal pritožbo. Trajalo je sicer 2 meseca, ampak sem dobil denar nazaj... Tako da: paypal je malo bolj zanesljiva oblika plačila.

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec Po dec 06, 2010 12:59 am

vem da je paypal varen ipd.. sam nevem zakaj ga ta prodajalec ne uporablja, mogoče ravno iz tega razloga :D sicer pa kolk sem gledal je prodajal stvari z dosti večjo vrednostjo kot 100€(v mojem primeru). Sicer pa je iz avstrije tako da niti ni tak daleč :D
Glede nedobave, sem že mel težave, predvsem iz kitajske, pa sem samo kontaktiral prodajalca pa je vedno ponudil refound ali resend.

aja pa še nekaj.. ko iščem, kljub temu da obkljukam worldwide mi pokaže le nekaj artiklov iz it,fr,de,uk, iz hk večino pokaže... ker se mi ne da ravno skakat na vse možne strani držav, pa še ang najbolje razumem.. ve kdo kje je težava?

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po dec 06, 2010 7:41 am

jaz sem to belo ohišje naročil.. sicer sem ga dobil v rekordnih 3dneh iz nemčije vendar ko sem odprl škatlo polom od kvalitete.. še zdaj ga imam doma nemontiranega :) rabi kdo?
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov