adis je napisal/-a:je res, da naj bi prišla januarja 2011 nove izvedba iphone 4? katera naj bi popravila napako z anteno pri štirici?
shalej je napisal/-a:Tudi jaz sem presedlal iz HTC Hero (Android) na iPhone 4. Punca ima 3GS in mi ni blo jasno zakaj je tak nora na njega. Res se pozna sinhronizacija z iTunes, kjer imaš vse v enem. Res simple zadeva. Da ne rečem da sem imel na Androidu dostikrat težave s povezovanjem wlan in v mobilno omrežje. Tukaj to teče bp. Ekran je pa tudi razred zase, se mi zdi celo da mi lepše prikazuje slike kot ekran na laptopu (laptop za 500e leto nazaj).adis je napisal/-a:je res, da naj bi prišla januarja 2011 nove izvedba iphone 4? katera naj bi popravila napako z anteno pri štirici?
Nekaj sem bral da bi naj prišel white. Če bodo pa kakšne modifikacije pa ne vem. Sam z anteno za enkrat nisem imel nobenih težav in ne uporabljam "bumperja".
shalej je napisal/-a:Kupljen je v angliji. Rabis pa nekaj spretnosti da ga lahko tam kupis, ker je samo za uk kupce. Mam en komad se doma;) kak je s svicarskimi ne vem, ce narocis prek poste lahko se racunas da zadevo ustavijo na carini in placas se ddv. Z garancijo nebi smelo bit problema kolikor sem bral.
belkaena je napisal/-a:Jao tommy,
pa sej to ti je bistvo modifikacije brez iznajdlivosti, to je bistvo iPhona recimo. Kot sem že napisal povežeš se na iTunes in v povezavi z iPhonom deluje za zjokat dobro, ne rabiš iznajdlivosti tako kot ti pri Nokii. Ljudem oz. vsaj meni se ne da ubadat s svojo iznajdlivostjo da telefon modificiram in upgradam itd.
Dejstvo je, da dokler mi ne pokažejo gadgeta, ki zmore to kar iPhone pač nima konkurence, kot je nekoč dejal Jonas.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov