Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

belkaena
Stalni uporabnik

Re: iPhone 3GS vs Samsung Galaxy S

Napisal/-a belkaena Ne dec 05, 2010 6:58 pm

Jao tommy,

pa sej to ti je bistvo modifikacije brez iznajdlivosti, to je bistvo iPhona recimo. Kot sem že napisal povežeš se na iTunes in v povezavi z iPhonom deluje za zjokat dobro, ne rabiš iznajdlivosti tako kot ti pri Nokii. Ljudem oz. vsaj meni se ne da ubadat s svojo iznajdlivostjo da telefon modificiram in upgradam itd.

Dejstvo je, da dokler mi ne pokažejo gadgeta, ki zmore to kar iPhone pač nima konkurence, kot je nekoč dejal Jonas.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne dec 05, 2010 10:41 pm

je res, da naj bi prišla januarja 2011 nove izvedba iphone 4? katera naj bi popravila napako z anteno pri štirici?

Uporabniški avatar
shalej
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a shalej Po dec 06, 2010 7:43 am

Tudi jaz sem presedlal iz HTC Hero (Android) na iPhone 4. Punca ima 3GS in mi ni blo jasno zakaj je tak nora na njega. Res se pozna sinhronizacija z iTunes, kjer imaš vse v enem. Res simple zadeva. Da ne rečem da sem imel na Androidu dostikrat težave s povezovanjem wlan in v mobilno omrežje. Tukaj to teče bp. Ekran je pa tudi razred zase, se mi zdi celo da mi lepše prikazuje slike kot ekran na laptopu (laptop za 500e leto nazaj).

adis je napisal/-a:je res, da naj bi prišla januarja 2011 nove izvedba iphone 4? katera naj bi popravila napako z anteno pri štirici?

Nekaj sem bral da bi naj prišel white. Če bodo pa kakšne modifikacije pa ne vem. Sam z anteno za enkrat nisem imel nobenih težav in ne uporabljam "bumperja".

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po dec 06, 2010 8:06 am

shalej je napisal/-a:Tudi jaz sem presedlal iz HTC Hero (Android) na iPhone 4. Punca ima 3GS in mi ni blo jasno zakaj je tak nora na njega. Res se pozna sinhronizacija z iTunes, kjer imaš vse v enem. Res simple zadeva. Da ne rečem da sem imel na Androidu dostikrat težave s povezovanjem wlan in v mobilno omrežje. Tukaj to teče bp. Ekran je pa tudi razred zase, se mi zdi celo da mi lepše prikazuje slike kot ekran na laptopu (laptop za 500e leto nazaj).

adis je napisal/-a:je res, da naj bi prišla januarja 2011 nove izvedba iphone 4? katera naj bi popravila napako z anteno pri štirici?

Nekaj sem bral da bi naj prišel white. Če bodo pa kakšne modifikacije pa ne vem. Sam z anteno za enkrat nisem imel nobenih težav in ne uporabljam "bumperja".

kje si kupil iphone 4?

jaz sem po nekih "raziskavah" prišel do zaključka, da je najcenejši iphone 4 v švici za dobrih 580 eur.

Sedaj pa glavno vprašanje, ali se lahko švicarska garancija uveljavi tudi v ostalih državah EU?

Uporabniški avatar
shalej
Novinec

Napisal/-a shalej Po dec 06, 2010 5:40 pm

Kupljen je v angliji. Rabis pa nekaj spretnosti da ga lahko tam kupis, ker je samo za uk kupce. Mam en komad se doma;) kak je s svicarskimi ne vem, ce narocis prek poste lahko se racunas da zadevo ustavijo na carini in placas se ddv. Z garancijo nebi smelo bit problema kolikor sem bral.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po dec 06, 2010 7:52 pm

shalej je napisal/-a:Kupljen je v angliji. Rabis pa nekaj spretnosti da ga lahko tam kupis, ker je samo za uk kupce. Mam en komad se doma;) kak je s svicarskimi ne vem, ce narocis prek poste lahko se racunas da zadevo ustavijo na carini in placas se ddv. Z garancijo nebi smelo bit problema kolikor sem bral.

dal si pa cca. 600-650 eur?

no jaz sem prišel do zelo dobrega podatka in sicer, če ga kupim tu v slo ga dobim z 5 letno garancijo za 1100 eur :lol: seveda gre za iphone 4 32 gb

za švico že poizvedujem, ker je tam dejansko najcenejši za borih 580 eur sicer pa ta teden dobim info kako je z švicarsko garancijo in njenim uveljavljanjem v eu območju ( beri: slovenija in epl servis).

je pa tako, da v januarju 2011 pride nova verzija iphone-a predvsem gre za odpravo napake pri oprijemu in izgubljanju signala.

Uporabniški avatar
shalej
Novinec

Napisal/-a shalej Po dec 06, 2010 8:32 pm

Nobena skrivnost ni da je iPhone 4 16GB 500 funtov v Angliji. Potem ga je pa treba spravit še do nas. Kot pravim glede antene nimam nobenih težav (za enkrat). Pa tudi če bi blo to tolk problematično bi že v štartu popravl zadevo.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po dec 06, 2010 9:17 pm

belkaena je napisal/-a:Jao tommy,

pa sej to ti je bistvo modifikacije brez iznajdlivosti, to je bistvo iPhona recimo. Kot sem že napisal povežeš se na iTunes in v povezavi z iPhonom deluje za zjokat dobro, ne rabiš iznajdlivosti tako kot ti pri Nokii. Ljudem oz. vsaj meni se ne da ubadat s svojo iznajdlivostjo da telefon modificiram in upgradam itd.

Dejstvo je, da dokler mi ne pokažejo gadgeta, ki zmore to kar iPhone pač nima konkurence, kot je nekoč dejal Jonas.

Ja to je tebi bistvo, meni pa ne, ker ima iPhone še vedno precej pomankljivosti za moje potrebe oz. ima takšne prednosti, ki meni čisto nič ne koristijo. Stvar okusa in pričakovanj...
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov