Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Nakup belih hlač pozimi-kje

Napisal/-a xalfist Po dec 20, 2010 6:47 pm

Imam eno težavo. Sedaj sredi zime bi nujno potreboval bele hlače in, ker je tak čas jih nikjer ne dobim. Ima kdo kako idejo, oz ve kje bi jih imeli? Trenerke ne, nekih ozkih belih pedrskih tut ne, normalne hlače. Ker gremo za novo leto na sensation white, in moram imeti bele, drgače jih itak nebi mel :lol:
Razmišlo sem tut te trgovine, ki imajo za dohterje halje in hlače, da bi kr take bele kupo, če ve kdo, kje so te trgovine?
Alfa romeo 147

čare
Mojster foruma

Re: Nakup belih hlač pozimi-kje

Napisal/-a čare Po dec 20, 2010 7:38 pm

U bauhausu malarski bel kombinezon oz. samo hlače ali pa malo poišči kje prodajajo zaščitno delovno opremo.

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike Po dec 20, 2010 8:06 pm

Repriza Ptuj dela te obleke za razne firme. Kontaktiraj jih.
Make my day

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist To dec 21, 2010 6:36 am

Aha to sm iskal, bom šel na ptuj pogledat če majo kaj, al pa bauhause če majo kaj hehe dobre bojo, tam ko so vsi v rožicah tak ne gledajo , glavno da so bele da me not spustijo. :D
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward To dec 21, 2010 7:17 pm

te slučajno zanima še trgovina kjer prodajajo črne tangice? :lol:
Renault 5 Campus 1.1/1.4 1992 - prodano
Renault Laguna 1.8 16V 2000 Fairway - prodano
Volvo S80 D5 2003 - prodano
Volvo S60 D5 2010 Summum avt.
Slika

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE To dec 21, 2010 7:32 pm

jaz mam ene rozaste tangice,k je spredaj gobec od miške ,to ne morš verjet bele gate iše na avtomobilizmu,hahahaha :DDD :EE
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist To dec 21, 2010 7:46 pm

Godward je napisal/-a:te slučajno zanima še trgovina kjer prodajajo črne tangice? :lol:

Zanima me to kaj sem vprašal, če imaš mogoče telepatske sposobnosti te moram razočarat, da so slabe saj rabim bele hlače, ne rabim pa črnih tangic. Vrjamem pa, da jih sam redno kopuješ, da veš kje jih imajo.

PRODRIVE je napisal/-a:jaz mam ene rozaste tangice,k je spredaj gobec od miške ,to ne morš verjet bele gate iše na avtomobilizmu,hahahaha :DDD :EE

Nevem ali neznaš brat al pa jaz neznam pisat, ne iščem gat ampak hlače, če neveš kaj so hlače vprašaj strička googla. Pedrske tangice pa kr sam obdrži, nisem tako usmerjen kot si zgleda ti :lol:

Tak da oba in za vse buzije ne rabim pedrskih hlač, tangin itd ampak navadne bele hlače. Upam da sem to razumljivo napisal.

In za vse jamske čovjeke in starejše občane ki ne vejo kaj je sensation white, naj pogledajo na strička googla, ne pa da kvasijo neumnosti. Tak da gospoda vidva hodita na red party to je za vaju in vama podobne. Sensation white pa je za nas normalne, le da so vsi belo oblečeni white-belo za info.
Alfa romeo 147

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE To dec 21, 2010 8:27 pm

Ne štekaš da si na napačnem forumu,ne se jezit,prej bi mogoče zvedel na Facebook-u,al pa vprašaj strićka Googla ;)
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 To dec 21, 2010 8:56 pm

zato pa je pod temo nima veze z avtomobilizmu :D :D je ene par uporabnikov ,ki kr neki nabijajo ,če ne moreš pomagat raje napiši ,da ne veš.Je bolje kot pa pisat tumarije .
P.S. takšno je moje mnenje lp
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To dec 21, 2010 9:23 pm

ce jih rabis samo za enkrat, je zmaga lokalni sladoledar...itak jih do pomladi ne bo rabil :lol:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Sr dec 22, 2010 4:11 pm

PRODRIVE je napisal/-a:Ne štekaš da si na napačnem forumu,ne se jezit,prej bi mogoče zvedel na Facebook-u,al pa vprašaj strićka Googla ;)

ne štekaš da sem dal pod teemo nima veze z avtomobilizmu, ali se pač ne znajdeš na tem foromu. Ne bi se jezil če nebi takih glupostih. Striček google mi je povedal, da bi jih na googli dobil po novem letu, kar pa je prepozno. Pa hvala za nasvet, ki sem ti ga že jaz podal lol, spomiin zlate ribice :D

roberto-82 je napisal/-a:zato pa je pod temo nima veze z avtomobilizmu :D :D je ene par uporabnikov ,ki kr neki nabijajo ,če ne moreš pomagat raje napiši ,da ne veš.Je bolje kot pa pisat tumarije .
P.S. takšno je moje mnenje lp

ja saj zato sem dal pod to temo. Vem poznam take uporabnike, ki nimajo kaj počet in kr nekaj na pamet, ko bi te vsaj kaj pametenega napisali. Nič novega :D

dobek je napisal/-a:ce jih rabis samo za enkrat, je zmaga lokalni sladoledar...itak jih do pomladi ne bo rabil :lol:

ja saj to je to belih hlač itak ne nosim in jih rabim za enkrat. In sem jih že najdo v trgovini kjer prodajajo vse za zdravstvene delavce, reševalce itd.
Zadnjič spremenil xalfist, dne Sr dec 22, 2010 4:17 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Alfa romeo 147
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov