Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

egipt in naša država

Napisal/-a im nobody To feb 01, 2011 7:09 pm

sprašujem se vsakič ko gledam dnevnik kam gre svet oziroma kam gre naša država?vidimo kaj se dogaja v egiptu!!!lahko to pričakujemo tudi pri nas?same podražitve,brezposelnost,še sosedu ne moremo pomagat,revščina,samomori,same kritike...v egiptu je res šlo čez mejo...ljudi v mojem mnenju podpiram...zanima me kakšno mnenje imate vi
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

FuriousG
Novinec

Re: egipt in naša država

Napisal/-a FuriousG To feb 01, 2011 7:14 pm

Koga bomo pa mi izgnali? Najbolje da kar koalicijo in opozicijo! :huh:

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing To feb 01, 2011 7:17 pm

im nobody je napisal/-a:sprašujem se vsakič ko gledam dnevnik kam gre svet oziroma kam gre naša država?vidimo kaj se dogaja v egiptu!!!lahko to pričakujemo tudi pri nas?same podražitve,brezposelnost,še sosedu ne moremo pomagat,revščina,samomori,same kritike...v egiptu je res šlo čez mejo...ljudi v mojem mnenju podpiram...zanima me kakšno mnenje imate vi

Pobec lahko ti rečem samo nekaj: pluvaj kolikor te je volja čez našo državo, ker nimaš pojma kako je lepo živeti v naši zeleni Sloveniji. NITI SANJA se ti ne kakšne je življenje tam doli od šolanja, zdravstva, služb,... tako da :bow :bow bodi vesel da se nisi rodil v Turkmenistanu ipd. Ne dajej takih primerjav, ker si nismo in nikoli ne bomo bli enaki. Tako pač je.

Ti lepo doštudiraj se zaposli, ustvari družino in živi brez skrbi naprej kot si dozdej
Zadnjič spremenil mihaing, dne To feb 01, 2011 7:18 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Napisal/-a im nobody To feb 01, 2011 7:17 pm

ja dol z vlado ne...sej tud če pride na oblast nova vlada ne bo nič boljše...gremo proti propadu

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Napisal/-a im nobody To feb 01, 2011 7:18 pm

mihaing je napisal/-a:
im nobody je napisal/-a:sprašujem se vsakič ko gledam dnevnik kam gre svet oziroma kam gre naša država?vidimo kaj se dogaja v egiptu!!!lahko to pričakujemo tudi pri nas?same podražitve,brezposelnost,še sosedu ne moremo pomagat,revščina,samomori,same kritike...v egiptu je res šlo čez mejo...ljudi v mojem mnenju podpiram...zanima me kakšno mnenje imate vi

Pobec lahko ti rečem samo nekaj: pluvaj kolikor te je volja čez našo državo, ker nimaš pojma kako je lepo živeti v naši zeleni Sloveniji. NITI SANJA se ti ne kakšne je življenje tam doli od šolanja, zdravstva, služb,... tako da :bow :bow bodi vesel da se nisi rodil v Turkmenistanu ipd.

Ti lepo dosšturija se zaposli, ustvari družino in živi brez skrbi naprej kot si dozdej

vse lepo in prav...saj se ne pritožujem kak mi je trenutno pa kak mi je...sam sprašujem se pa kak bo?družino čakam..še par dni:Dzaposlen sem za nedoločen čas...hišo mam zrihtano...fali mi nič ne :)

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare To feb 01, 2011 7:45 pm

Meni je tudi lepo in sem na boljšem od marsikoga, AMPAK, me pa pikne to kaj se nam dogaja,korupcija,visoka lopovščina, nedotakljivost elite,itd...vrtenje kilometrov na rabljenih avtih..... ja,in če bi se narod dvignil bi bil tudi med prvimi ki bi vrgli kamen,pa ne zaradi tega ker mi je slabo ampak zaradi tega ker mi je dovolj izkoriščanja nas navadnih smrtnikov!!!

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Napisal/-a im nobody To feb 01, 2011 7:52 pm

točno to...sej nima veze če nam je lepo...sej smo si sami to z lastnimi rokami ustvarli pa na nek način dali marsikaj skozi...sam kokr kaže nam to tud u prihodnosti nebo pomagal...sej je že vse podkupleno..od sodstva,zdravstva,vlade

Uporabniški avatar
ejsim
Uporabnik

Napisal/-a ejsim To feb 01, 2011 8:09 pm

Sej razumem, ampak se mi zdi da se zadnje čase malo preveč pogosto govori o tem, kako grozno je v Sloveniji. Stvari so enake že od nekdaj in kar se dogaja, se je dogajalo tudi prej in se bo tudi kasneje. Karkoli že pač. Ampak to se dogaja povsod, brez skrbi, samo na drugačen način. Se pa sedaj določene stvari precej na veliko poveličuje (se o njih poroča) in prikazuje v drugačni (predvsem hujši) luči, medtem ko se o dobrih stvareh in izboljšavah sploh ne govori.

Primerjati Slovenijo z drugimi državami je brezveze, ker je vsaka država zgodba zase. Sploh ko primerjave temeljijo zgolj na stvareh, ki nam ustrezajo, da se primerjajo. Kot bi primerjal npr samo porabo goriva nekega Cliota dCi vs BMW 535i in na podlagi tega trdil, da je Clio precej boljši avto.

Kaj bo v prihodnje pa ni tako zelo odvisno od nas kot si mislimo (v ožjem in širšem smislu).
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov