im nobody je napisal/-a:sprašujem se vsakič ko gledam dnevnik kam gre svet oziroma kam gre naša država?vidimo kaj se dogaja v egiptu!!!lahko to pričakujemo tudi pri nas?same podražitve,brezposelnost,še sosedu ne moremo pomagat,revščina,samomori,same kritike...v egiptu je res šlo čez mejo...ljudi v mojem mnenju podpiram...zanima me kakšno mnenje imate vi
mihaing je napisal/-a:im nobody je napisal/-a:sprašujem se vsakič ko gledam dnevnik kam gre svet oziroma kam gre naša država?vidimo kaj se dogaja v egiptu!!!lahko to pričakujemo tudi pri nas?same podražitve,brezposelnost,še sosedu ne moremo pomagat,revščina,samomori,same kritike...v egiptu je res šlo čez mejo...ljudi v mojem mnenju podpiram...zanima me kakšno mnenje imate vi
Pobec lahko ti rečem samo nekaj: pluvaj kolikor te je volja čez našo državo, ker nimaš pojma kako je lepo živeti v naši zeleni Sloveniji. NITI SANJA se ti ne kakšne je življenje tam doli od šolanja, zdravstva, služb,... tako da![]()
bodi vesel da se nisi rodil v Turkmenistanu ipd.
Ti lepo dosšturija se zaposli, ustvari družino in živi brez skrbi naprej kot si dozdej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov