Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

JureV
Novinec

dolce gusto ?

Napisal/-a JureV To feb 22, 2011 2:54 pm

Caw!

mene zanima, če je kdo že pil kavo s tega avtomata?
Kakšna je v primerjavi z drugimi avtomati?

lp

Stup0
Nov uporabnik

Re: dolce gusto ?

Napisal/-a Stup0 To feb 22, 2011 3:06 pm

Kava je zelo dobra, edino finančno gledano je precejšni strošek, sploh če se skuha kakšne 4+ kave na dan.
Je potem bolje kupiti avtomat, ki sproti melje kavo in dobiš za 3,5€ 1kg dobre kave. ;)

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus To feb 22, 2011 7:21 pm

Ga imam v pisarni, za lastno uporabo. Aparat Picollo.
Napitki so odlični, niso pa ravno poceni - 8 napitkov je malo manj kot 5 EUR. Ampak glede na to, da sem si prej po kavo hodil v gostilno, je vseeno precej ceneje. V glavnem pijem Latte Macchiato (v gostilni "bela kava", ampak meni iz tega aparata okusnejša!), pa tudi kak Chococino se mi kdaj zalušta). Včasih si tudi čaj pripravim kar s te običajne vrečke.
Kljub relativno dragim napitkom sem ga vzel za v pisarno predvsem zato, ker ni praktično nobenega čiščenja, ni nobenega pocanja z raznimi fitri.

Za vsakodnevno domačo uporabo po več kofetov dnevno pa se mi zdi malo predraga zadeva. ;)

Uporabniški avatar
shaq32
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a shaq32 To feb 22, 2011 7:41 pm

Jaz ga imam doma, kupil pa sem ga takoj ko je prišel k nam...
Okus mi je zakon. Imaš kapsule za navadno kratko kavo, normalno kavo, kapučino, late macciato, ledeno kavo, čokočino, kakav, pa še kaj se najde...
Za slabih 5€ imaš v škatli za 16 napitkov navadnih kav, ostalih je pa za 8 (dve kapusli za en napitek)
Okus premaga ceno :) ki pa tudi ni tako huda...

Najraje naredim navadno kavo (kapsula lungo), in si dodam še toliko navadnega mleka. Pa late macciato je tud odličen. Poleti pa itak zmaga ledena kava (+ sladoled noter)

kot je že omenil predhodnik, lahko tudi na hitrco narediš čaj. Samo spustiš čez vročo vodo (brez kapsule)...

JureV
Novinec

Napisal/-a JureV Sr feb 23, 2011 10:09 am

hvala:) očitno bo treba v nabavo, hehe
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov