Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

alfaboy
Nov uporabnik

Re: PROBLEM z Zobozdravnikom v LJ

Napisal/-a alfaboy Po feb 28, 2011 5:38 pm

tiguan je napisal/-a:
alfaboy je napisal/-a:
tiguan je napisal/-a:Sem slep, ali ima sploh nov zob s štiftom, za slikanje tolk denarja, jaz sem za slikanje enega zoba dal mogoče 10 evrov, za celotno zobovje pa dobrih 25 evrov.

http://www.babit.si/sl/izkusnje_pacientov/

Ne nima novga zoba niti šift!Svoj stari zob ima katerega kao samo nataknejo(ne vem kakšen je postopek)uglavem zato sem jezen ker niso nič naredili...
Naredil ji je samo to kar sem ti napisal iz računa..računali pa so ji toliko kot da bi ji šift z novim zobom vgradili

Prvo ji je vrtal pol ji je zob ven vzel pol ga pa je dal nazaj in z nečim pritrdill(zalimal)neka bela snov..jo je imela na zgornji strani zoba to je pa tudi vse

Kaj misliš?So naju mal nategnili?

Izbrala sta oderuškega zobozdravnika.
Vpiši v google zasebni zobozdravniki, pošlji e-mail določenim zobozdravnikom in boš naslednji dan dobil odgovor.

Celi dan ze iščem enega poštenega zobarja v tej ljubljani pa ga še nisem najdu..Prebrav sem vse forume in ugotovil,da nekateri hvalijo enega,drugi drugega sam
pa vidiš šele kakšno je stanje ko prideš..Naročila sma se še pri edit mod : izbrisano,
dr. dent. med. jo poznaš mogoče?klical sem tudi tistega katerega si mi priporočil ampak je rekel naj prvo gre na rentgen(še enkrat)pol pa pokliče pa ji bo dal termin..žalostno je tudi,da RGT slike ni zraven dobila..

drugače jutri je ze na vrsti pri tej zobozdravnici..Pa račune od prejšnjega bom vzel seboj,da mi razloži kaj so ji delal,ker je po telefonu rekla,da ni mogoče da so ji star zob samo nazaj notri dali..to nobeden ne razume,ampak je res..Namesto,da bi začeli takoj z postopkom zamenjave zoba oni grejo na to foro večkrat prideš po mal plačaš nakoncu ti pa še mastno implant zračunajo..čisto oderuštvo!To zdravnico sem danes poklical mi je rekla,da ima par opcij ampak mi je tudi zagotovila,da je implant zadnji na seznamu,ker je najdražji..bomo vidli kako bo jutri....omenjala mi pa je šift z zobom iz keramike(drago-okoli 210 za šift+450za keramiko)ali samo prevleko iz keramike,začasna proteza če bi bilo treba še kaj zdravit,neki pajkec je tudi omenjala čeprav nimam pojma kaj je to nakoncu če pač ne bo možnosti se,da implant...

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Po feb 28, 2011 7:46 pm

edit mod: izbrisano

Pa ravno od te zobarce sem ti napisal oderuške cene (vrjetno ima pa zlaste roke), email je od ....., včeraj sem poslal e-mail in dobil odgovor.

Katerkoli zasebni zobar bo zahteval pred posegom sliko posameznega zoba, tud jaz sem moral iz 2-3x slikat posamezni zob, ne moreš vrjet, kak se lepo vidi, ne pa socialne slike k komaj vidiš zob.

Jaz ti priporočam svojega, jaz sem hodil k njemu (dela starejši možakar + pomočnica), sta prijazna, naredi hitro, pred posegom na željo dela, kar mu naročiš.

Je pa v celi Ljubljani in širši okolici najbolj ugoden.

http://www.itis.si/FUIS-STJEPAN-ZOBNA-O ... JA?4706711

Moja mati je imela v roku 1 meseca nove zgornje zobe.
Član od leta 2004

alfaboy
Nov uporabnik

Napisal/-a alfaboy Po feb 28, 2011 8:16 pm

Očitno imam res srečo z izbiro najdražjih zobarjev..
Pol praviš,da je ugoden za primerjavi z ostalimi? Danes sem klical v njegovo ordinacijo pa mi je ženska rekla,da naj gre prvo slikat zoba...potem pa pokličema...
Meni ni problema it slikat-RGT samo punca je trenutno brez zoba in dobr veš,da človeku ni prijetno pa še usta ma skos zaprta :lol: zato rabim čimprej enga pametnega zobarja...
Mi lahko poveš kje se ,da v ljubljani slikat zob-RGT..kakšne so kej cene teh posnetkov?A je kej čakalne dobe pri temu tvojem zobozdravniku?

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Po feb 28, 2011 8:58 pm

Čakalna doba 1 teden, če si pa mal ˝siten˝te pa tud prej naroči.
Slikaš zob lahko, kjerkoli poznam na Viči pri Intersparu ali pa na Kotnikovi.
Stane bolj malo slikanje 10-20-25 evrov

Da ti je rekel, naj gre slikat zob je logično, ker zobar brez slike nima kaj delat.

Jaz sem se pri njem prvič oglasil in imel s seboj sliko.

Tu sem si slikal vse zobe, tud posamezne zobe slikajo.
http://www.slikanjezob.si/
Pa še čist izzi imaš za parkirat, je okol teh stavb povn parkirišč, kot pa na Kotnikovi.

in pa tu posamezni zob
http://www.itis.si/KALAN-CVETKA-RADIOLO ... CA?4700715
in pa še google
http://www.google.si/search?hl=sl&clien ... =&aql=&oq=
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
plansar
Nov uporabnik

Napisal/-a plansar Po feb 28, 2011 9:53 pm

Po mojih izkušnjah daleč najboljša zobozdravstvena ordinacija, tako pri ceni kot pri kvaliteti: http://www.b-dent.com/index.html Na strani je tudi cenik, pa lahko malo prečekiraš... Mislim da se splača peljat 15 minut ven iz ljubljane ;)

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Po feb 28, 2011 10:21 pm

Ampak še vedno je cenejši ˝moj˝ privat zobozdravnik, prvi pregled FREE, posvet FREE, nasveti FREE, ena največja plomba 50 evrov (mogoče so šle kaj cene v zadnjih 2 letih gor).
1x zdravljenje 10 evrov
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
plansar
Nov uporabnik

Napisal/-a plansar To mar 01, 2011 10:09 am

To je pri temule tudi vse brezplačno oz. meni niso tega še nikoli računali...pa še injekcije so zastonj, kar je pri vseh drugih pomojem plačljivo? ;)

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny To mar 01, 2011 10:26 am

error 90 je napisal/-a:Joov folk pa kaj je zdaj to?
To je AVTOMOBILIZEM in forum namenjem temu. Mi je živc poču zdejle, ko vidim to temo. Za novo leto je en spraševal kje se kupi novoletno jelko pa ne vem kaj še vse. :roll: :roll:

Takim badastočam s epa morem oglasit! In če tebi poči film oz. te tema moti jo pa treba kr brisat al kaj? Tebi na čast :mrgreen:- Prvo kot prvo če te moti je ne brat, še manj treba pisat!. Zgleda pa, da še tolk nisi pogledu da bi vidu v kiri rubriki je tema: Nima veze z avtomobilizmom!, tak da se čist brez veze nekej pizdiš!
Avtorju teme pa želim da se puncini zobje čimprej porihtajo tko k je treba. Potem pa čimprej najdit enga osebnega zobozdravnika ki ni samoplačiniški, in enkrat na leto na redn pregled zobekov :).
Lep dan ;)

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan To mar 01, 2011 11:27 am

OFF:
Ta tema je bila prej v pravnem kotičku, nato prestavljena sem v nima veze z avtomobilizmom.
Član od leta 2004

alfaboy
Nov uporabnik

Napisal/-a alfaboy Sr mar 02, 2011 3:05 pm

tiguan je napisal/-a:Ampak še vedno je cenejši ˝moj˝ privat zobozdravnik, prvi pregled FREE, posvet FREE, nasveti FREE, ena največja plomba 50 evrov (mogoče so šle kaj cene v zadnjih 2 letih gor).
1x zdravljenje 10 evrov

TIGUAN morem se ti res ZAHVALIT,ker si mi pomagal in tudi priporočal tega svojega zobozdravnika..danes je bila punca pri njemu in ji je točno vse povedu in tudi zrihtal..Korenino je imela,tako,da je vstavil štift in gor njen zob(začasno,da vidimo reakcijo)...je pa rekel,da treba sedaj počakat,da vidimo ali bo korenina sprejela štift drugače pa bo treba na koncu tudi korenino ven vzeti.Če bo super,če ne pa je reku,da se da mostiček..
Glede prejšnjega zobozdravnik kateri dela pod okriljem edit mod: izbrisano pa morem reč,da so res PREDRAGI+premalo podučeni kaj storiti včasih!!(govorim za omenjenega zobozdravnika,ostale ne poznam)..Imam pa občutek,da gledajo samo na denar,ker kvaliteta je obupna..In ja ključno vprašanje,kaj so naredili z njenim zobom..BIL je samo zacementiran na korenino..In ta postopek so ponovili kr 2x..ZANIMIVO?
Pri ZOBNI ORDINACIJI STJEPAN FUIS DR.DENT.MED. pa so ji takoj vgradili štift in za to računali smešnih 85eu!je rekel,da to ker so samo zacementirali zob gor in to tudi mastno računali naredili samo nepotrebne stroške!Je pa tudi rekel,da se v takem primeru takoj vgradi štift ali uredi kako drugače,kar pa njim očitno ni bilo v interesu saj z vsakim obiskom njihove ordinacije zaslužijo povprečno 200eu :huh:
Tako,da vsem kateri bodo kdaj iskali zobozdravnika v ljubljani se obrnite na
ZOBNA ORDINACIJA STJEPAN FUIS DR.DENT.MED.
:D :D

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Sr mar 02, 2011 3:33 pm

hehe, ravno prav.
v ponedeljek sem med branjem tega prispevka ravno jedel čokolado in si zlomil zob :huh:
tko da bojo tele informacije ravno prav prišle :D
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov