tiguan je napisal/-a:alfaboy je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Sem slep, ali ima sploh nov zob s štiftom, za slikanje tolk denarja, jaz sem za slikanje enega zoba dal mogoče 10 evrov, za celotno zobovje pa dobrih 25 evrov.
http://www.babit.si/sl/izkusnje_pacientov/
Ne nima novga zoba niti šift!Svoj stari zob ima katerega kao samo nataknejo(ne vem kakšen je postopek)uglavem zato sem jezen ker niso nič naredili...
Naredil ji je samo to kar sem ti napisal iz računa..računali pa so ji toliko kot da bi ji šift z novim zobom vgradili
Prvo ji je vrtal pol ji je zob ven vzel pol ga pa je dal nazaj in z nečim pritrdill(zalimal)neka bela snov..jo je imela na zgornji strani zoba to je pa tudi vse
Kaj misliš?So naju mal nategnili?
Izbrala sta oderuškega zobozdravnika.
Vpiši v google zasebni zobozdravniki, pošlji e-mail določenim zobozdravnikom in boš naslednji dan dobil odgovor.
Celi dan ze iščem enega poštenega zobarja v tej ljubljani pa ga še nisem najdu..Prebrav sem vse forume in ugotovil,da nekateri hvalijo enega,drugi drugega sam
pa vidiš šele kakšno je stanje ko prideš..Naročila sma se še pri edit mod : izbrisano,
dr. dent. med. jo poznaš mogoče?klical sem tudi tistega katerega si mi priporočil ampak je rekel naj prvo gre na rentgen(še enkrat)pol pa pokliče pa ji bo dal termin..žalostno je tudi,da RGT slike ni zraven dobila..
drugače jutri je ze na vrsti pri tej zobozdravnici..Pa račune od prejšnjega bom vzel seboj,da mi razloži kaj so ji delal,ker je po telefonu rekla,da ni mogoče da so ji star zob samo nazaj notri dali..to nobeden ne razume,ampak je res..Namesto,da bi začeli takoj z postopkom zamenjave zoba oni grejo na to foro večkrat prideš po mal plačaš nakoncu ti pa še mastno implant zračunajo..čisto oderuštvo!To zdravnico sem danes poklical mi je rekla,da ima par opcij ampak mi je tudi zagotovila,da je implant zadnji na seznamu,ker je najdražji..bomo vidli kako bo jutri....omenjala mi pa je šift z zobom iz keramike(drago-okoli 210 za šift+450za keramiko)ali samo prevleko iz keramike,začasna proteza če bi bilo treba še kaj zdravit,neki pajkec je tudi omenjala čeprav nimam pojma kaj je to nakoncu če pač ne bo možnosti se,da implant...