Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Bojanxe
Novinec

Kraj: Ljubljana

Rabljena racunalniska oprema

Napisal/-a Bojanxe Sr feb 09, 2011 4:28 pm

Zdravo! Doma mi lezi vse vrste rabljene racunalniske opreme,pa ker mi je napoto bi rad komplet podaril. Zanima me,ce kdo pozna koga ki zbira to opremo in sestavlja za otroke ki pac nimajo? Nocem,da mi pride en k ma ze polno rit usega,ampak res hocem da gre zadeva za posten namen-otroke ki nimajo. Tudi raznorazni karitasi itd. ne pridejo v postev,sem jih klical pa ni bilo zanimanja,verjamete ali ne. Ce se kdo s tem ukvarja naj napise tukaj ali pa povejte naprej. Hvala

Lp Bojan :D
Alfa Klub Slovenija

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Re: Rabljena racunalniska oprema

Napisal/-a Doche Pe feb 11, 2011 5:39 pm

Pred nekaj časa sem gledal po tv, da neka firma (ali društvo, se ne spomnim) iz Velenja tako računalniško opremo bodisi popravi ali pa kako drugače dodela, da je možna za nadaljno uporabo. Te računalnike potem dobijo taki, ki to res potrebujejo. Se pa ne spomnim za katero podjetje je šlo.

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon Pe feb 11, 2011 8:29 pm

Ja to je fajn, sem enako naredil letos za božička. Dobil sem en star računalnik, ga malo prepucal in potem podaril eni družini z otrokom, ki hodi v šolo, doma pa nimajo nič denarja in so na socialni pomoči. Pa nisem nič klicaril okoli, samo vprašal sem par prijateljev, če kdo koga pozna in hitro najdeš nekoga, ki bi mu to prav prišlo.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.

BraaZ
Novinec

Kraj: Grosuplje :) SELO:)

Napisal/-a BraaZ Pe feb 11, 2011 8:34 pm

Pohvalno, da so tudi tako prijaznji ljudje na svetu. Drugače bo pa res najboljše, da vprašaš znance/prijatelje, če poznajo koga, ki je žal v taki stiski in mu podariš. Še enkrat zelo pohvalno =)
Slika

BraaZ
Novinec

Kraj: Grosuplje :) SELO:)

Napisal/-a BraaZ So feb 12, 2011 3:01 pm

:D Če boš našel še meni potem prosim povej....ker imam tudi star disketnik in pa nekje imam še en star napajalnik za podarit.

OT:
A kdo ve kje kdo zbira zameške, ker smo jih v službi in pa doma že kar nekaj nabrali ?? =)
Slika

Uporabniški avatar
Bojanxe
Novinec

Napisal/-a Bojanxe So feb 12, 2011 6:23 pm

Sem ze nasu eno varjanto,v sredo pridejo iskat. Bo pa za dve ogrozene druzine z otroci pa tko. Hvala vsem za odgovore ;) Bi bila pa dobra ideja,da bi se mi odlocil in na kup zbrali opremo,sigurno se dosti uporabnikom tega foruma veliko teh zadev valja doma.
Glede zamaskov je pa tko,jaz jih nosim v Atlantis LJ,ko prides noter na desni je en lokal,nekako zbirno mesto,od kjer jih potem posljejo naprej. Ce se ne motim se sedaj zbira za eno puncko..

Lp Bojan
Alfa Klub Slovenija

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So feb 12, 2011 8:22 pm

UFFFF da bi jaz vse računalničko opremo spravljal, kar sem jo že šenkal naokoli, bi bil že kar konkreten skladišče poln. Kaj vse ljudje stran ne zmečejo. Noja nekaj jo imam tudi doma v uporabi :)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Bojanxe
Novinec

Napisal/-a Bojanxe To mar 22, 2011 9:44 pm

Da malo osvežim temo. Opreme takrat nisem dal naprej, ker niso prišli iskat stvari, tako da mi še vedno doma ležijo škatle ;)
Sedaj me pa zanima, če bi še kdo prispeval kaj stare opreme? Lahko bi naredili akcijo, pa na kup nabrali čimveč, potem pa pokličemo kakšno organizacijo ki se s tem ukvarja...Zbiram predloge ;)

Lp Bojan
Alfa Klub Slovenija
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov