Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Re: Katerega internetniga operaterja ste ibrali vi

Napisal/-a TrijoAdijo Ne maj 29, 2011 9:31 pm

sašo5 je napisal/-a:
branee je napisal/-a:
T2 proti siolu je kot MB S razred vs kia ceed. V kvaliteti in kostantnosti ponudbe.

res :shock: js sem pa mislu, da so tile "crkvenjaki" bolj ko ne u kurcu in da so jim dnevi šteti.....

Nekak mi je preko kabla(kabel.net) najbolje in najugodnejše - 6 let 2x/3x da ni delalo dlje kot uro - pa še to so predhodno obvestili zaradi nadgradnje sistema: 3/0,375 za 16 eur se mi zdi poštena cena....

A to si pr unem našem lokalnem kablarju?

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Re: Katerega internetnega operaterja ste izbrali

Napisal/-a RENO911 Ne maj 29, 2011 11:08 pm

Sem bil pri siolu in imel problem na problem, sedaj pa dela že nekaj časa Telemach preko kabelske brez problema, 6x hitreje, 6Mbit. No prej sem imel možnost maksimalno 1 Mbit (ni optike, pa kar oddaljen od centrale), zdaj imam lahko vem da brez problema 20 Mbit, za več pa ne vem, se niti nisem nekaj zanimal, ker so potem cene višje. Televizija je slika lepša kot je bila na Siolu, imam dve, baje da jih lahko imam še več, če bi hotel. Telefon pa enako kot sem imel pri siolu, 2 liniji, 1x telefon, 1x faks. Zaenkrat dela vse dobro, napake pa tudi kar odpravijo, čeprav sem zaradi starih kablov in inštalacije imel predvsem težave, ki jih je bilo potrebno reševati lokalno na terenu.

Zaenkrat dela super, ko bo nehalo, pa bomo iskali nove rešitve.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po maj 30, 2011 12:01 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:A to si pr unem našem lokalnem kablarju?

LP!

saj druzga ni.... :huh: nekak "vozimo" ni sicer "naj,naj" ampak dela. Ko sem se preselil(iz centra tu gor v Šentlenart) ni bilo možno nič, še telefon je bil "trojček" pa "rogovile" na strehi za TV in hvala bogu se je pojavil Branko, pa smo sklenili posel za celo ulico, skopali grabn in kabel dali not, še par omaric po parcelah pometali in mirna bosna :arrow: kot pravim_dela_celo v vseh vremenskih pogojih enako =P tudi sedaj je digitalni signal vedno na 90% moči in kakovosti......dejansko ne študiram da bi menjal. Saj vidiš dol na šihtu je Siol optika, pa vsak teden neko sranje, ko pa kličeš dežurnega ob enih zjutraj, pa "dvajsetim" tupi naj si rutar preverijo :roll: pa čaki malo: ni vsem rutar na enkrat crknil, skratka odnos za kozlat.....

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po maj 30, 2011 12:12 pm

pri meni doma je telemach in bo verjetno kar ostal saj nucam trojčka ( net, telefon ter tv/hd) poleg neta, ki dela BREZ PROBLEMOV imam še 3 tv priklopljene in vse na kartice ( digitalni sprejem).

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po maj 30, 2011 1:08 pm

kolk pa plačuješ za to? Ker doma tud razmišljamo o tem (3xTV, telefon, internet).
Slika

Uporabniški avatar
oorosh
Stalni uporabnik

Napisal/-a oorosh Po maj 30, 2011 1:09 pm

Telemach, prej sem bil dolga leta na siolu. Sicer je bilo sprva kar nekaj problemov pri telemachu (resetiranje modema tudi 50x/dan), zdaj pa dela kot mora.

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Po maj 30, 2011 1:16 pm

Pr nas imamo pa siolovo optiko 20/20, telefonijo in kabelsko tv ker imamo v bajti več tv. 1x je šel tv komunikator in so ga v parih dneh zamenjal z novim, na začetku smo imeli cca 80 programov, pred parimi mesci so pa neki shemo menjal in imamo sedaj 50 programov. Naročnina pa je cca 40€.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po maj 30, 2011 6:09 pm

IcEm4n je napisal/-a:kolk pa plačuješ za to? Ker doma tud razmišljamo o tem (3xTV, telefon, internet).

cca. 56-60eur kokr kdaj.

sedaj imaš omenjen paket za 50% ceneje ;)

http://www.telemach.si/sl/zasebni-upora ... kpot-paket

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po maj 30, 2011 8:58 pm

sašo5 je napisal/-a:
TrijoAdijo je napisal/-a:A to si pr unem našem lokalnem kablarju?

LP!

saj druzga ni.... :huh: nekak "vozimo" ni sicer "naj,naj" ampak dela. Ko sem se preselil(iz centra tu gor v Šentlenart) ni bilo možno nič, še telefon je bil "trojček" pa "rogovile" na strehi za TV in hvala bogu se je pojavil Branko, pa smo sklenili posel za celo ulico, skopali grabn in kabel dali not, še par omaric po parcelah pometali in mirna bosna :arrow: kot pravim_dela_celo v vseh vremenskih pogojih enako =P tudi sedaj je digitalni signal vedno na 90% moči in kakovosti......dejansko ne študiram da bi menjal. Saj vidiš dol na šihtu je Siol optika, pa vsak teden neko sranje, ko pa kličeš dežurnega ob enih zjutraj, pa "dvajsetim" tupi naj si rutar preverijo :roll: pa čaki malo: ni vsem rutar na enkrat crknil, skratka odnos za kozlat.....

Od našga "kablarja" internet ti dela???? :shock: :shock: bemu mast...se je očitno zbrihtal pa si je popravu te kable :) Jest sem od njega pobegnu, ker je internet deloval tako....en dan po par ur b.p., pol je malce štekal....pol pa se je zgodilo, da po dva-tri dni nič. Dokler ga je kdo od domačih klical pa spraševal pa pumpal, da ne dela, je rihtal zadevo bolj tako-tako...kot da se mu j**e :evil: Je večkrat sedel za računalnikom, pa prbijal, da našemu sosedu internet dela, ker je bil danes gor in očitno je potem napaka sam pri nas...v naših vtičnicah, katere je on montiral :/:o:/ :/:o:/ ..Sej je pršu zrihtat....pomenjat vtičnice..pol pa je še po omarci stikal....sam je blo spet en kratek čas ok. Ko pa sem ga jest 1x poklical pa spucal ko staro flinto, je internet dva meseca delal ko šus :D . No, pol je pa spet en teden neki zajebavalo, pa smo se odločli, da gremo drugam...pa mu ni blo prav.
Zdej, tu kjer sem zdej (T-2), pa net dela b.p......če pa že prekine, pa predhodno obvestijo...pa tut če ne bi...itak prekine enkrat na leto za dve tri urce. Pa še support majo kot se šika...Enkrat sem klicu zarad nastavitev routerja, pa se mi je oglasla ena mlada dama in mi prijazno objasnila par stvari :):):)
Ja, pr nas tam dol je optika....že dolg časa...Nam internet dela b.p....ko prdne, potem prdne samo tisto naše skropucalo....

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Po maj 30, 2011 10:15 pm

Jaz imam tuštelekom
4 mb linija za 20 evrov/mesec, o kakšni optiki pa se lahko oglasim leta 2020

Sem pa s ponudnikom zelo zadovoljen.
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
PogachnyK
Stalni uporabnik

Napisal/-a PogachnyK To maj 31, 2011 6:29 am

Trenutno Tuštelekom
Imamo paket Tuštrojčke(Internet 10/1, Televizija itak pol tega požre). Trenutno se čaka optiko, ki se je ustavila 50m stran od bajte.

Drgač jenpa tako, tist tv kuminikator crkava kot po tekočem traku(vsaj vsak teden 1x se obesi, sam dobro tisto se da popravit z nekimi čudnimi kodamo,i, ki jih stiskaš po daljincu) redno na pol leta, pa se ga pošlje nazaj, da mi pošljejo novega.

Skratka Čakam optiko.

Se mi pa zdi osebno najboljša opcija, da imaš Televizijo preko kabelske, Pa en internet močn 10/1
Slika

Uporabniški avatar
ejsim
Uporabnik

Napisal/-a ejsim To maj 31, 2011 8:09 am

Imamo 2x Siol Trojček (4 TV-ji) sedaj kakih 5-6 let in dela kar uredu. Na začetku je bila kriza, pogosto je štekalo, crkavalo, itd itd, potem se je izboljšalo in je sedaj precej stabilno. Kanalov je dovolj (2x polna shema), je pa naročnina kar precej draga.. Aja, je pa pri nas problem z oddaljenostjo, ker imamo lahko max hitrost interneta 2Mb če sta 2 TV-ja na liniji :?

Sicer pa, na drugi lokaciji iščem opcijo za internet+tv+tel pa me zanima, če kdo ve kaj je/bo s T-2 ?
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov