Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
bronski1
Novinec

Vtičnica

Napisal/-a bronski1 Pe jul 29, 2011 11:55 am

Iščem ravno vtičnico in sicer v Egiptu kupil električni lopar za mrčes,ki se polni prek 220V vtičnice pa me zanima ali obstaja kak adapter,da iz nje pride ravna vtičnica ,da bom lahko vštekal lopar,ker je ta naša vtičnica pregloboka ,da bi dal polnit lopar,kje bi dobil raven vtikač.

Uporabniški avatar
Sasqa
Novinec

Kraj: Maribor

Re: Vtičnica

Napisal/-a Sasqa Pe jul 29, 2011 12:10 pm

Pozdravljeni

Sicer iz napisanega težko ugotovim, kje točno je problem, vendar je moje mnenje, da je najbiljša rešitev, da se zapeljete v eno trgovino z električnim materialom, kupite ustrezen vtikač, starega odščpnete, novega zmontirate, in konec. Razni adapterji in podobno, če obstajajo, zna biti precej dražje. Upam, da sem pravilno interpretiral vašo težavo, ker ste najprej napisali, da iščete ravno vtičnico, potem pa ravni vtikač.

Gre morda v tem primeru za adapter AC/Low AC oz. AC/DC v samem vtikaču, ker potemtakem pa zgronja rešitev res ne pride v poštev, in bo potrebno poiskati kakšno alternativo.

lp
Saša
Vaša teorija je nora, a vprašanje, ki nas razdvaja je le, ali je dovolj nora, da bi lahko bila pravilna (N. B.)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe jul 29, 2011 11:28 pm

kkšn Conrad bi že skor mogu met.
Slika

Uporabniški avatar
bronski1
Novinec

Napisal/-a bronski1 So jul 30, 2011 5:18 am

Sem našel v elektro trgovini sem že spraševal dolgo po tem pa niso držali tega še tu so imeli le dva kosa očitno ne gre v prodajo hvala vsem za odgovore
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov