Se prav lahko voziš motorna kolesa (125ccm, 250ccm,500ccm,..) že takoj po opravljenem izpitu B kategorije? Seveda samo po naselju (k je omejitev do 50kmh?)

Mike_E_ je napisal/-a:A kdo ve kako je s tem? Te, k so v zadnje času naredil izpit (jih poznam par, pa sm vidu) majo v vozniškem dovoljenju "poštemplano" tut kategorijo A za opombo "do 50km/h"![]()
Se prav lahko voziš motorna kolesa (125ccm, 250ccm,500ccm,..) že takoj po opravljenem izpitu B kategorije? Seveda samo po naselju (k je omejitev do 50kmh?)
misty je napisal/-a:Nč bat, da bi lahko kar eno ninđo vozu s tem A-jem :P
misty je napisal/-a:Ne vem, kaj je s H kategorijo, sam se mi zdi da je H kategorija do 45 km/h, tole z A kategorijo (do 50) so mogli pošlihtat pa zarad EU.
Nč bat, da bi lahko kar eno ninđo vozu s tem A-jem :P
Mike_E_ je napisal/-a:Sam je pa neumnost totalna.. glede na to da je kategorija H "do 50ccm, in na ravnem ne preseže hitrosti 50km/h", se prav to že mamo..
mangomelona je napisal/-a:Zdravo!
Mene pa zanima katero kategorijo motorja lahko opravljam (A1/A2) glede na to da imam 20 let. Zdej so baje neka nova pravila, sam nevem kje točno jih pogledat. Kak motor lahko pol tut vozim? kolk kW...?
mangomelona je napisal/-a:Zdravo!
Mene pa zanima katero kategorijo motorja lahko opravljam (A1/A2) glede na to da imam 20 let. Zdej so baje neka nova pravila, sam nevem kje točno jih pogledat. Kak motor lahko pol tut vozim? kolk kW...?
joztom je napisal/-a:Spet ena bolana žlendrovska posebnost policije. Jaz s popolnoma novim Tomos Automatikom (49ccm), ki je že 20 let v kleti, ne smem na cesto, pa vem, da me vsak Ciao prehiti za šalo. Hočejo imet tablice pa kaj jaz vem kaj še. Tako mi ostane stari Solex S3800, ki pa spet ne moreš nikamor z njim, ker ti ga takoj ukradejo.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost