Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Ryanair - sprememba letov - NUJNO

Napisal/-a eclipse_R So okt 01, 2011 9:45 am

Živjo,

ker je prišlo do nepričakovanih zapletov, bi moral spremenit let, ki ga imam na že plačani rezervaciji.

Problem je ker bi rad potoval kasneje, vrnil pa bi se na isti dan, kot na tej kjer sem že plačal (npr. da imam od 7.10. odhod in 15.10. prihod). Sedaj bi rad tja odletel 10.10., še vedno pa se vrnil 15.10.. Če delam online flight changes, pride nenormalno drago, že sam flight change fee je 50 € po osebi. Nekje v FAQ sem bral, da lahko izkoristiš tudi samo let za nazaj, če hočeš, ampak nisem prepričan če bo temu res tako. Bodo oni vidli, da me ni blo za let tja in prodali moj sedež nekomu drugemu.. No, jaz vidim, da je let za 10.10. dosti cenejši, če ga kupim novega, brez da bi spreminjal rezervacijo (stane samo 22 € + 12 € provizij pri plačevanju), kar pomeni, da če bi to naredil, bi rad še vedno izkoristil prvotno že plačani let za nazaj, na 15.10.

Ali lahko to naredim in če bo vse v redu? Sedaj bi jaz imel eno karto za tja s 7.10. in za vrnitev na 15.10., jaz pa bi kupil novo da grem tja 10.10., ne izkoristil leta 7.10. in potem izkoristil iz te iste karte let za 15.10.?

Upam, da razumete :)

hvala za vse odgovore in lp,

marko
Slika

Uporabniški avatar
gortnar
Novinec

Re: Ryanair - sprememba letov - NUJNO

Napisal/-a gortnar So okt 01, 2011 9:54 am

Pri večini letalskih družb je to ok. Ryan air je malce nenavadna družba zato jih raje pokliči. http://www.ryanair.com/en/questions/contact-numbers
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost