Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Re: Zvočniki za PC do 20 evrov

Napisal/-a weasel Pe dec 30, 2011 11:39 am

Ne bi rad odpiral nove teme za en kratki odgovor na moje vprašanje.
Imam 5.1 sistem, ki pa ima prekratke kable, da bi ga nastavil po stenah. (vsak zvočnik ima tista drobna kabla rdeče,črne (oz. moji imajo sivo,črno komb.)) Zanima me, če so te kabli vredu, ki so ponavadi za sisteme v avtomobilu: http://tinyurl.com/dy43tas. Ne rabim neke kvalitetne,pozlačene, itd. Pač tako, da se bo 5.1 zvok lepo porazdelil po prostoru potem, ko bo vsak zvočnik v svojem kotu.
Če so te na linku tapravi, me zanima, če kdo razbere, koliko so te dolgi, ker mislim da je slika simbolična.
PS: link je na Conrad, ampak je bil obupno dolg link...

rnisan
Novinec

Napisal/-a rnisan Pe dec 30, 2011 12:09 pm

Če klikneš zavihek "podrobnosti" lahko tam najdeš podatek, da je v kolutu 30m kabla.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Pe dec 30, 2011 1:02 pm

weasel je napisal/-a:Ne bi rad odpiral nove teme za en kratki odgovor na moje vprašanje.
Imam 5.1 sistem, ki pa ima prekratke kable, da bi ga nastavil po stenah. (vsak zvočnik ima tista drobna kabla rdeče,črne (oz. moji imajo sivo,črno komb.)) Zanima me, če so te kabli vredu, ki so ponavadi za sisteme v avtomobilu: http://tinyurl.com/dy43tas. Ne rabim neke kvalitetne,pozlačene, itd. Pač tako, da se bo 5.1 zvok lepo porazdelil po prostoru potem, ko bo vsak zvočnik v svojem kotu.
Če so te na linku tapravi, me zanima, če kdo razbere, koliko so te dolgi, ker mislim da je slika simbolična.

Debelina original kabla?

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Pe dec 30, 2011 1:02 pm

weasel je napisal/-a:Ne bi rad odpiral nove teme za en kratki odgovor na moje vprašanje.

Edit:

mislim, da bo čisto ok. Awg vrednost 18, 30-metrski kolut...
Zadnjič spremenil tomzzi, dne Pe dec 30, 2011 1:04 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Napisal/-a weasel Pe dec 30, 2011 4:51 pm

rnisan, haha pa res. Kot, da sem prvič na internetu. :D
tomzzi, hvala. Sicer ne vem točno kolko majo moji primera. Sem mislil, da nima veze. So pa take čist obične tanke žice, tudi zvočniki niso ne vem kolk močni. Vglavnem, mislim da bi moralo bit za silo.
Hvala obema.

nejc1
Poznavalec foruma

Napisal/-a nejc1 Pe dec 30, 2011 8:02 pm

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe dec 30, 2011 8:16 pm

Jaz imam tele http://toplisek.com/artikel.asp?ID=570&Skupina=8&C_ID=&kupec=&offset=36 Predvsem je dobro, ker se ni treba stegovati do zvocnikov, in za lep zvok se splača dati kaj več kot samo 20€
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov