Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Odprtje popoldanskega s.p.

Napisal/-a marko01 Ne jan 08, 2012 11:24 am

LP

Rabim nasvet pod katero klasifikacijo obrti naj odprem s.p. Gre se za majnšo delavnico torej servisi in pa prodaja rabljenih rezervnih delov.
Dosti znancev mi svetuje naj odprem servis na terenu, saj se tako baje izognes raznim inspekcijam...

Predlogi?
Lp by Mare

.Dk.
Nov uporabnik

Re: Odprtje popoldanskega s.p.

Napisal/-a .Dk. Ne jan 08, 2012 12:10 pm

tako odpri nekaj takega tak ma en ko ga poznam ličarstvo in poliranje na terenu dela pa doma plačuješ manj pa čim manj računov dajat da neoš rabo računovodkinje dost plačat..

matia
Novinec

Napisal/-a matia Ne jan 08, 2012 12:46 pm

.Dk. je napisal/-a:tako odpri nekaj takega tak ma en ko ga poznam ličarstvo in poliranje na terenu dela pa doma plačuješ manj pa čim manj računov dajat da neoš rabo računovodkinje dost plačat..

odličen nasvet za izogibanje plačevanja davkov :roll: .... sploh v času, ko se nam obeta 500 novih davčnih inšpektorjev!

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Ne jan 08, 2012 1:06 pm

.Dk. je napisal/-a:tako odpri nekaj takega tak ma en ko ga poznam ličarstvo in poliranje na terenu dela pa doma plačuješ manj pa čim manj računov dajat da neoš rabo računovodkinje dost plačat..

Bravo, tako se dela! :) Zdej še napiši, da "ja sej itak vsi tko delajo, zakaj pa nebi še on/jaz", pol pa sploh zmagaš. Spustit se na šalabajzerski nivo konkurence. J**** davke, kdo bo to plačeval, pa potem še računovodkinjo. Pa navadi psa da ti računa. Plačuj davke, da se ti usaj ne bo potrebno p***** čez slabe ceste brez moralne podlage.

Govoril sem. :)

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 Ne jan 08, 2012 2:06 pm

Da se nekaj razumemo, če bil bil tak človek da bi hotel na črno delat itd ne bi legaliziral zadeve.

Davčni inspektorji niso problem, saj tako z tem s.p. ne bo neki bajni promet da bi se moral bati nekih velikih davkov ( tako ali tako nisi davčni zavezanec, več kot 20.000€ letno pa tudi ne bo).

Mene bol skrbijo ti tehnični prevzemi delavnice in podobne pizdarije, saj imam v najemu malo večjo garažo ki ni ravno urejena po vseh standartih. Zanima me tudi ali moreš imeti mojsterski izpit ali ne....

Načeloma bi odprl G 45 200----- vzdrževanje in popravila motornih vozil...
Lp by Mare

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Ne jan 08, 2012 2:10 pm

Jaz se strinjam: cesarju, kar je cesarjevega.

P.s.: mojstrski, ne mojsterski.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 Ne jan 08, 2012 2:25 pm

primozek68 je napisal/-a:Jaz se strinjam: cesarju, kar je cesarjevega.

P.s.: mojstrski, ne mojsterski.

:?: kaj si ti profesor slovenščine ali kaj... če nimaš kaj pametnega za napisat se vzdrži komentarjev.
Lp by Mare

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Ne jan 08, 2012 2:47 pm

Če se prav spomnim pri G 45 200 nimaš prevzema delavnice in ne rabiš mojstrskega izpita. Je pa najboljše, če greš na davčno in vprašaš, ker tam ti bojo najbolje znali povedat.
LP Rok
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov