ChuckNorris je napisal/-a:Prav vam je kaj pa volite komuniste, kaj bomo mi z njihovimi programi če pa mamo svojih dovolj! ne?
Raje komuniste, kot verske fanatike....pa da imamo potem samo TV Petelin, TV Golica, TV Cerkev itd. !
ChuckNorris je napisal/-a:Prav vam je kaj pa volite komuniste, kaj bomo mi z njihovimi programi če pa mamo svojih dovolj! ne?
sebaveh je napisal/-a:In kje si naj sedaj ogledam kak film od Bud Spencerja in Terence Hilla odkar ni Kabel1 več?
ejsim je napisal/-a:Žalostno. Čeprav nikoli nisem gledal teh nemških kanalov.. Ubistvu, od vseh nevem koliko kanalov, gledam vsake toliko tistih par slovenskih, različne Discovery-je, National Geograp., History Channel, HBO in HBO Comedy, pa kako serijo na Fox Life/Crime. Aja pa da ne pozabim, 3/4 časa XXX programe seveda. To je nekako to..
adis je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:In kje si naj sedaj ogledam kak film od Bud Spencerja in Terence Hilla odkar ni Kabel1 več?
na italijanskih programih...v italijanščini
pixie je napisal/-a:čudno, meni pa pro7 prav lepo dela? O.o Prav tako Kabel1 in Sat1
ponudnik je pa KTV Dravograd oz. dobivajo digi signal iz Ruš
Telemach je napisal/-a:Obveščamo vas, da z današnjim dnem (v popoldanskih urah) v naše programske sheme vračamo programe PRO 7, SAT 1 in Kabel 1.
http://goo.gl/5Epsp
Lp, Telemach
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov