Asterix je napisal/-a:en reply, ki bo mogoce malo pomagal...
http://www.fitness-oprema.com/
Stratus_ je napisal/-a:No naj povem, da nism glih zažetnik...Hodu sm v fitness, delu sm tud zelo velik s svojo lastno težo...ampak to je blo predvsem za zgornji del telesa..Zdej mam program že skor sestavljen za deadlift in bench..to so dve vaje, ki ti dajo največji napredek v moči in masi..Delajo večje skupine mišic in to je vsekakor boljše, kokr pa če izoliraš mišice..(tist je bolj za definicio, ampak zaenkrat me to ne zanima)
V teoriji naj bi blo tko, da morš met 1. kot 1. močan trup(hrbet) pol pa nalagaš na ostalo..
MgSax vidmarjeve članke mam vse..v bistvi sm si zdej kake 14 dni sestavlu preogram..Mam dost gradiva, tud z varnostjo pr deadliftu sm seznanjen![]()
Ne mislem jst začet z 240 kilam al kaj vas tko skrbi..Nočm bit pa tud pametn!
MgSax:mogoče poznaš tist program 6*10-->16 pa kratke pavze vmes (1 30 minute) in pol daš vešjo kilažo ko prideš do 16 serij?? aja pa kako se ogrevaš/raztezaš za deadlift??
V glavnem, bodte pa sigurni, da je najboljše delat s prostimi utežmi(s pravilno tehniko) kot pa z vsako napravo...
LP
Stratus_ je napisal/-a:Hvala za link..sem že to pregledu prej in je zelo ugodno![]()
Slide: Trim bo zdej na začetk odpadu, bomo pol trimčkal, ko bomo definiral
MGsax..Točno ta program ja!A mi bi lahko nekak poslal ta program..Lahk na pm skopiraš? al pa, če ti mail pošlem?
Za ogrevanje sm pa ravno tko mislu ja, da z manjšo kilažo ogreješ..Na kaj si ti najbolj pozoren pr deadliftu?Da gledaš naprej, raven hrbet in da utež proti seb vlečeš?Nekak tko površno sm to razumel in vidmarjevega članka
Asterix je napisal/-a:sinfali no, kao da je bolj nestabilno, slabo zavarjeno.....no saj, za profije, ki imajop bench 200 kg, to ni.....za tako dnevno pretegovanje misic, pa mislim da je za svojo ceno cisto ok, ce gledas tiste power statione od razlicnih firm...đ
o nosilnosti pa ne bi vedel...
music_man je napisal/-a:Dej pejt ti raj ven lavfat pa sklece delat kt pa d zapravš dnar za tist kurčev želez.
Ja sam da bom vidu enga kurca u intersportu k kupuje uteži ja ga bom namahu z uno 180cm dovgo pa 10kg težko palco na licu mesta.
K jest delam u skladišu k je ta roba in smo u 10 delovnih dneh preložil, polimal in razvozil po skladišcu 350 TON tega sranja.
j***m vam mater energetic-ovo drek od firme.
brezlj je napisal/-a:pozdrav vsem po veliko letih![]()
Ker že dolgo časa niste nič pisali v tej temi, bom pa jaz ta, ki piše. Včasih ste sicer že pisali, kako in kaj je s fitnes opremo. Pisali ste, kje jo kupujete, ampak po toliko letih so se razmere že tako spremenile, da kakšne trgovine sploh več ni. Enostavno sploh nimam ideje, kjer se lahko kupi drugje kot tukaj: fitnes oprema Sicer je to Studio moderna, ampak če je pocen, me kaj dost tud ne zanima več. Če pa poznate še kakšno trgovino, kjer je še boljša kvaliteta in cena podobna, bom pa zelo vesel. Na tej strani mi je mogoče kar mal premal naprav.
primozek68 je napisal/-a:Alternativa (!) fitnesu je tudi, da spraviš svojo r_it ven iz bajte na bicikl ali sprehod vsak dan 2 uri in ne rabiš nobenih otrobov, malte in ne vem kakšnih pomagal. Razen, če ti je cilj, da zgledaš ves nabrekel.
Pač drugo mnenje v premislek mogoče.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost