Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne avg 29, 2004 10:52 pm

en reply, ki bo mogoce malo pomagal...
http://www.fitness-oprema.com/
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
imprezoo
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a imprezoo Ne avg 29, 2004 10:54 pm

Bo majstr cury povedu kako to treba delat..LOL
žžžžžžžžžžžiooo!!!

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Ne avg 29, 2004 11:06 pm

Asterix je napisal/-a:en reply, ki bo mogoce malo pomagal...
http://www.fitness-oprema.com/

tle sm jst pokupu svoje zadeve (sicer vmes ze prodal, ker me je minilo), pa sm bil zadovoljen.

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Po avg 30, 2004 6:48 am

Stratus_ je napisal/-a:No naj povem, da nism glih zažetnik...Hodu sm v fitness, delu sm tud zelo velik s svojo lastno težo...ampak to je blo predvsem za zgornji del telesa..Zdej mam program že skor sestavljen za deadlift in bench..to so dve vaje, ki ti dajo največji napredek v moči in masi..Delajo večje skupine mišic in to je vsekakor boljše, kokr pa če izoliraš mišice..(tist je bolj za definicio, ampak zaenkrat me to ne zanima)
V teoriji naj bi blo tko, da morš met 1. kot 1. močan trup(hrbet) pol pa nalagaš na ostalo..

MgSax vidmarjeve članke mam vse..v bistvi sm si zdej kake 14 dni sestavlu preogram..Mam dost gradiva, tud z varnostjo pr deadliftu sm seznanjen :wink:

Ne mislem jst začet z 240 kilam al kaj vas tko skrbi..Nočm bit pa tud pametn!

MgSax:mogoče poznaš tist program 6*10-->16 pa kratke pavze vmes (1 30 minute) in pol daš vešjo kilažo ko prideš do 16 serij?? aja pa kako se ogrevaš/raztezaš za deadlift??

V glavnem, bodte pa sigurni, da je najboljše delat s prostimi utežmi(s pravilno tehniko) kot pa z vsako napravo...

LP

misliš tisti program za maso ko se dela samo mrtvi pa bench?
nisem še delal po tem tako da ti iz izkušenj ne morem povedati. imam pa napisan tak plan od avtorja.

glede zagrevanja se zagrejem z malo težo tako kot pri vseh vajah npr 9×20kg, 9×60 potem pa naložim 100 in tako dalje.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Po avg 30, 2004 2:49 pm

Stratus_ je napisal/-a:Hvala za link..sem že to pregledu prej in je zelo ugodno :wink:

Slide: Trim bo zdej na začetk odpadu, bomo pol trimčkal, ko bomo definiral :lol:

MGsax..Točno ta program ja!A mi bi lahko nekak poslal ta program..Lahk na pm skopiraš? al pa, če ti mail pošlem?

Za ogrevanje sm pa ravno tko mislu ja, da z manjšo kilažo ogreješ..Na kaj si ti najbolj pozoren pr deadliftu?Da gledaš naprej, raven hrbet in da utež proti seb vlečeš?Nekak tko površno sm to razumel in vidmarjevega članka :?

pri mrtvem je moja prva skrb raven hrbet, koncentracija, napetost celega telesa.
naj bi pomagalo da bi delal tako kot da hočeš z nogami se v tla vdreti in en da hočeš utež dvigniti če razumeš.

ker je MGsax dobra duša dobiš po mailu ali PM danes tisti plan, kljub temu da sem jaz zanj plačal!
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Če sep 02, 2004 12:33 pm

stratus č ete kaj zanima me lahko kontaktiraš. sem ti pa tudi na maxu odgovoril
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Ne sep 05, 2004 3:08 pm

a prodajajo kje rabljeno fitnes opremo?
kakšen bench pa mogoče scotov nastavek?

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne sep 05, 2004 3:11 pm

bench si lahko doma naredis brez nekih problemov...samo kaj bos potem samo bench delal?
zadevscina iz tiste strani sploh ne izgleda slaba zadeva, so jo pa tudi obrekovali na maxximum-portal.com....

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Ne sep 05, 2004 3:18 pm

Asterix je napisal/-a:bench si lahko doma naredis brez nekih problemov...samo kaj bos potem samo bench delal?
zadevscina iz tiste strani sploh ne izgleda slaba zadeva, so jo pa tudi obrekovali na maxximum-portal.com....

kaj so jo pa obrekovali?
kok ma sploh nosilnost tist bench?

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne sep 05, 2004 3:24 pm

sinfali no, kao da je bolj nestabilno, slabo zavarjeno.....no saj, za profije, ki imajop bench 200 kg, to ni.....za tako dnevno pretegovanje misic, pa mislim da je za svojo ceno cisto ok, ce gledas tiste power statione od razlicnih firm...đ
o nosilnosti pa ne bi vedel...

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Ne sep 05, 2004 4:17 pm

Asterix je napisal/-a:sinfali no, kao da je bolj nestabilno, slabo zavarjeno.....no saj, za profije, ki imajop bench 200 kg, to ni.....za tako dnevno pretegovanje misic, pa mislim da je za svojo ceno cisto ok, ce gledas tiste power statione od razlicnih firm...đ
o nosilnosti pa ne bi vedel...

od kok kg ni več dosti stabilno če mogoče veš?

firma sokol prodaja benč za +70k :shock:
pa ni nč posebnega.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne sep 05, 2004 5:08 pm

no, mogoce so malo preozke noge spodaj pri ogrodju. ce si bom to kupil, bom spodaj malo ojacal, saj to ni noben problem.
drugace so ti aparati od teh firm sama sminka, ki na zunaj zgleda lepo, ....
kolega je kupil tako zadevo(ta veliko) in je melo gore 80 kg maximum, in brez moznosti dodajanja. halo?
sicer si lahko s koluti pomagas, samo ni to to.

no na teh se po moje tole usnje malo prej unici, kar spet ni problem, ker obleces na novo...

brezlj
Nov uporabnik

Re: Fitnes oprema

Napisal/-a brezlj Sr jan 11, 2012 2:42 pm

pozdrav vsem po veliko letih :lol:
Ker že dolgo časa niste nič pisali v tej temi, bom pa jaz ta, ki piše. Včasih ste sicer že pisali, kako in kaj je s fitnes opremo. Pisali ste, kje jo kupujete, ampak po toliko letih so se razmere že tako spremenile, da kakšne trgovine sploh več ni. Enostavno sploh nimam ideje, kjer se lahko kupi drugje kot tukaj: fitnes oprema Sicer je to Studio moderna, ampak če je pocen, me kaj dost tud ne zanima več. Če pa poznate še kakšno trgovino, kjer je še boljša kvaliteta in cena podobna, bom pa zelo vesel. Na tej strani mi je mogoče kar mal premal naprav.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Sr jan 11, 2012 5:33 pm

Ta prav dec potrebuje eno štango bench klopco in 80 kg uteži. Jaz sem za vse skupaj dal nekaj manj kot 100€ na bolhi (vsake toliko se kaj najde) in delam vaje doma.
Je pa bolj kot fitnes pomembna urejena prehrana. Je nakako tako: fitnes 30%, prehrana 60%, genetika 10%. Od dodatkov jemljem whey, malto in omega 3.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Sr jan 11, 2012 6:18 pm

Alternativa (!) fitnesu je tudi, da spraviš svojo r_it ven iz bajte na bicikl ali sprehod vsak dan 2 uri in ne rabiš nobenih otrobov, malte in ne vem kakšnih pomagal. Razen, če ti je cilj, da zgledaš ves nabrekel.

Pač drugo mnenje v premislek mogoče.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Re:

Napisal/-a ninjeti Sr jan 11, 2012 6:49 pm

music_man je napisal/-a:Dej pejt ti raj ven lavfat pa sklece delat kt pa d zapravš dnar za tist kurčev želez.
Ja sam da bom vidu enga kurca u intersportu k kupuje uteži ja ga bom namahu z uno 180cm dovgo pa 10kg težko palco na licu mesta.

K jest delam u skladišu k je ta roba in smo u 10 delovnih dneh preložil, polimal in razvozil po skladišcu 350 TON tega sranja.

j***m vam mater energetic-ovo drek od firme.

ti nimaš pojma o razliki med mučenjem telesa z konstantnimi gibi in pa s ciljem zastavljenim treningom

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist Sr jan 11, 2012 6:53 pm

brezlj je napisal/-a:pozdrav vsem po veliko letih :lol:
Ker že dolgo časa niste nič pisali v tej temi, bom pa jaz ta, ki piše. Včasih ste sicer že pisali, kako in kaj je s fitnes opremo. Pisali ste, kje jo kupujete, ampak po toliko letih so se razmere že tako spremenile, da kakšne trgovine sploh več ni. Enostavno sploh nimam ideje, kjer se lahko kupi drugje kot tukaj: fitnes oprema Sicer je to Studio moderna, ampak če je pocen, me kaj dost tud ne zanima več. Če pa poznate še kakšno trgovino, kjer je še boljša kvaliteta in cena podobna, bom pa zelo vesel. Na tej strani mi je mogoče kar mal premal naprav.

Prvo kot prvo napiši zakaj potrebuješ oz v kakšni meri se misliš ukvarjat z fitnesom, ali ga boš imel le, kot rekreacija 1-2krat na teden ali misliš resno začeti z fitnesom. Ker za občasno telovadbo ne rabiš neke dobre opreme oz se ti niti ne splača kupovat, si kupiš fitnes karto. Če pa misliš resno pa se ti splača kako kvalitetnejšo kupiti. Ampak moraš vedeti, če boš doma vadil boš rabil še veliko več volje in motivacije, kot pa če bi hodil v fitnes.

primozek68 je napisal/-a:Alternativa (!) fitnesu je tudi, da spraviš svojo r_it ven iz bajte na bicikl ali sprehod vsak dan 2 uri in ne rabiš nobenih otrobov, malte in ne vem kakšnih pomagal. Razen, če ti je cilj, da zgledaš ves nabrekel.

Pač drugo mnenje v premislek mogoče.

Vse kaj si naštel otrobi, malta, so prehranski dodatki, in od prehrane še ni noben nabrekel . Od prehrane lahko nabrekneš edin tako, da se zrediš ampak ti nisi imel tega v mislih.
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
shalej
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a shalej To jan 17, 2012 10:35 am

Kot je blo že povedano si je treba kr ornk preračunat če se splača fitnes opremo kupovat za domov. Ker za tako ceno, da dobiš par pripomočkov že imaš plačano nekajmesečno karto v fitnesu. Motivacija v fitnesu je sigurno dosti večja kot pa če bi delal doma. Doma tud ne veš če delaš pravilno, v fitnesu ti mimogrede še kdo svetuje kaj je bolje itd. Jaz že 3 leta redno hodim vsaj pol leta v fitnes (poleti sem na crossu in kolesu). Kupil sem si le gurtne -suspension training za poleti, pa še to ne uporabljam kaj dosti. In ne nisem napihnjen, ker hodim za rekreacijo - tolk da se mal definiraš pa glavo sprazneš :)

Drugač pa še en web shop: http://www.olimpus-shop.si/
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost