AgitatoR je napisal/-a:Sam nisem šel čistit. Ker ne smetim po naravi. Kar nesem v gozd tut nazaj prinesem (embalaža pijače in hrane npr.). En omejenc bo vse vlekel v gozd, potem bom pa jaz to ven ? Ne hvala. Nisem Don Kihot. Država naj to uredi kot se za gre. Samo kaj ko v SLO nič ne funkcionira.
AgitatoR je napisal/-a:Sam nisem šel čistit. Ker ne smetim po naravi. Kar nesem v gozd tut nazaj prinesem (embalaža pijače in hrane npr.). En omejenc bo vse vlekel v gozd, potem bom pa jaz to ven ? Ne hvala. Nisem Don Kihot. Država naj to uredi kot se za gre. Samo kaj ko v SLO nič ne funkcionira.
lancia hf je napisal/-a:Vse pohvale vsem, ki ste sodelovali v čistilni akciji. Bom pa prav pogledal jutri koliko ton je bilo pripeljanega z Logaške občine, saj smo imeli od 7h pa do 12h pravo norišnico na deponiji.
B|ind je napisal/-a:Hja nevem, tokrat so novinarji uspeli, prijavili svinje in je rekla da bojo dobili 1000€ kazni. Upam da res..
B|ind je napisal/-a:A je kdo gledal Preverjeno ?? Vsaka čast novinarski ekipi !!
So našli kup odpadkov in v njemu neko pismo s podatki.
Nato so naložili stari monitor iz kupa in se odpeljali na naslov ki so ga našli v smeteh tam pa jim vrnili monitor in jim rekli da bi bilo dobro da grejo in posrpavijo smeti ki so jih napeljali !!!
Vrjetno ne smejo ampak take bi blo treba slikati pa obraze na TV in ime in priimek, naj jih bo sramota, naj vsi vidijo !
In res, ko je šla novinarka nazaj na mesto kjer je bil kup, ga potem ni bilo več
Dobili pa bojo tudi 1000€ kazni ! Jaz bi dal 5000€ ! In se stavim da nebi nikoli več odložili enega odpadka nikamor kjer ni primerno !
-tomi- je napisal/-a:Evo, leto naokoli in akcija je tu...
Lani smo se lotili ene vsaj dvajset let stare črne deponije... vse smo spucal - par tovornjakov, ven vlekli stvari da ne moreš verjeti. Dva prjiatelja sta se tudi lažje poškodovala a na koncu smo bili vsi zadovoljni in ponosni na svoje delo. Zadnjič grem mimo lokacije in ne morem verjet. Od prejšnje akcije so spet naložili toliko smeti kot prej v dvajsetih letih in še malo več - "z kupčkom". Verjetno je prevladala misel - "saj bodo spet odnesli, ko bodo čistili slovenijo" ...no jaz ne bom.
Upam pa, da je drugod kaj boljše in se vidi rezultat dela prejšnjih akcij. Pri meni je občutek ponosa in zadovoljstva zamenjal občutek, da te ima nekdo za osla.
dask je napisal/-a:-tomi- je napisal/-a:Evo, leto naokoli in akcija je tu...
Lani smo se lotili ene vsaj dvajset let stare črne deponije... vse smo spucal - par tovornjakov, ven vlekli stvari da ne moreš verjeti. Dva prjiatelja sta se tudi lažje poškodovala a na koncu smo bili vsi zadovoljni in ponosni na svoje delo. Zadnjič grem mimo lokacije in ne morem verjet. Od prejšnje akcije so spet naložili toliko smeti kot prej v dvajsetih letih in še malo več - "z kupčkom". Verjetno je prevladala misel - "saj bodo spet odnesli, ko bodo čistili slovenijo" ...no jaz ne bom.
Upam pa, da je drugod kaj boljše in se vidi rezultat dela prejšnjih akcij. Pri meni je občutek ponosa in zadovoljstva zamenjal občutek, da te ima nekdo za osla.
Poznam primer, ko je lastnik privat parcele imel smetišče, so mu drugi navlačili boga in pol. Je spucal in okrog nastavil table "Video nadzor" - ne moreš verjet, ampak deluje
-tomi- je napisal/-a:Evo, leto naokoli in akcija je tu...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov