Sicer se trudi da bo zadevo rešila še kako drugače, a če jo ima kdo, jo bova zelo vesela.
In ne rabim pridig v smislu "zakaj se ni za to brigala že prej", sem ji že naložil svoje

DePalmo je napisal/-a:Ker se moja punca čez leto ni preveč sekirala kako bi nabrala ure za "zbirnik prostoizbirnih interesnih dejavnosti", ji sedaj grozi da nebo izdelala letnika in ker imava zelo malo časa, me zanima če je med vami kdo ki ima kake že ponucane karte od kina in bi jih odstopil.
Sicer se trudi da bo zadevo rešila še kako drugače, a če jo ima kdo, jo bova zelo vesela.
In ne rabim pridig v smislu "zakaj se ni za to brigala že prej", sem ji že naložil svojeAmpak problem je pa še vedno tu...
ninjeti je napisal/-a:DePalmo je napisal/-a:Ker se moja punca čez leto ni preveč sekirala kako bi nabrala ure za "zbirnik prostoizbirnih interesnih dejavnosti", ji sedaj grozi da nebo izdelala letnika in ker imava zelo malo časa, me zanima če je med vami kdo ki ima kake že ponucane karte od kina in bi jih odstopil.
In ne rabim pridig v smislu "zakaj se ni za to brigala že prej", sem ji že naložil svojeAmpak problem je pa še vedno tu...
Naj v šoli pove, da je šola šola, prosti čas pa ona lahko koristi kakor ji paše. Če pa se ji mislijo vtikovat v zasebnost in njen prosti čas, pa jo naj na uro plačajo.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov