Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Re: Letalski mitingi

Napisal/-a maniaxxx So apr 21, 2012 2:37 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:lahko se najame tudi kombi za 8 oseb, pa je stvar rešena. vsak da 15 € več k nafti pa je. pa se ne drka naših avtov in ena skrb manj

Tudi dobr predlog, samo je treba prej potrdit seznam udeležencev...sicer meni res ni panike skočit z avtom do dol, če sem pa že dol pa grem vsaj malo še Beograd pogledat a ne :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard So apr 21, 2012 2:55 pm

Preveč lepa AC je do tja, da bi se vozil s kombijem :mrgreen: Sukhoije rusi očitno ne bodo pripeljali v Beograd, bod pa tam kot kaže Mig-35, toprej nadgrajeni Mig-29, ki ima med drugim tudi "thrust-vectoring" - torej lahko spreminja smer šobe motorja oz. smer potiska, kar precej poveča maneverske zmožnosti letala.

Je pa tako za Su-27 kot Mig-29 značilno da imajo težišče pomaknjeno nazaj, sploh Su-27, zaradi česar lahko ob izklopitvi fly-by-wire sistema izvede verjetno enega najbolj znanih manvreov vseh časov - Kobro. Kasnejše različice pa že superkobro :).

Sicer pa ko mimo tebe prileti reaktivni lovec Bugatti Veyron postane želva, dobesedno.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So apr 21, 2012 2:58 pm

lizard je napisal/-a:Preveč lepa AC je do tja, da bi se vozil s kombijem :mrgreen:

Ko mimo tebe prileti reaktivni lovec Bugatti Veyron postane želva, dobesedno.

Kolikor sem bral po forumih bodo tam najnovejši mig 29 ( oblika je enaka ampak najnovejša tehnologija ), mogoče celo suhkoi, ampak še ni potrjeno...

AC do tam je res lepa ampak dolgočasna, ker je sama ravnina... :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

airbus320
Novinec

Napisal/-a airbus320 So apr 21, 2012 2:59 pm

maniaxxx je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:lahko se najame tudi kombi za 8 oseb, pa je stvar rešena. vsak da 15 € več k nafti pa je. pa se ne drka naših avtov in ena skrb manj

Tudi dobr predlog, samo je treba prej potrdit seznam udeležencev...sicer meni res ni panike skočit z avtom do dol, če sem pa že dol pa grem vsaj malo še Beograd pogledat a ne :mrgreen:

Aha, banda, vidim da vam Renault dci ne diši, še ena tema Renault vs VAG :D :lol (šala :) ) Najem kombija je dobra ideja, poznam enega k jih oddaja/posoja, čeprav tud od Maniaxa predlog ni slab :mrgreen: , Maniax greva midva skupaj, meni bi tudi dišalo mal obiskat Beograd :twisted: (dobr, da žena ne bere tega foruma).
lp

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard So apr 21, 2012 3:02 pm

@maniaxxx: Oh pardon, sem glihkar urejal post, ko si odgovoril na mojega...

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So apr 21, 2012 3:03 pm

airbus320 je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:

Aha, banda, vidim da vam Renault dci ne diši, še ena tema Renault vs VAG :D :lol (šala :) ) Najem kombija je dobra ideja, poznam enega k jih oddaja/posoja, čeprav tud od Maniaxa predlog ni slab :mrgreen: , Maniax greva midva skupaj, meni bi tudi dišalo mal obiskat Beograd :twisted: (dobr, da žena ne bere tega foruma).
lp

moja bere :mrgreen: , drugače pa je res mal škoda it sam na miting, če si že dol, je dosti drugega tudi za videt dol :mrgreen:

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So apr 21, 2012 3:05 pm

lizard je napisal/-a:@maniaxxx: Oh pardon, sem glihkar urejal post, ko si odgovoril na mojega...

še vedno upam na sukoia.... :bow =I =I =I

Za gledalce je odprto 2.9, 1.9 je za VIP

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr jul 04, 2012 6:03 pm

In je še kaj zainteresiranih?

Sam imam še vedno namen iti, če je še kaj zanimanja lahko gremo skupaj dol...

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če jul 05, 2012 8:12 pm

ja jaz sem za.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne jul 08, 2012 9:49 am

Patrik_A3 je napisal/-a:ja jaz sem za.

Ja ti že imaš rezerviran sedež, mormo se še dobit, da rezerviramo kaj za prespat dol.

Druge je pa očitno strah letal :mrgreen:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov