dobek je napisal/-a:ko je ze tema, bom pa se jaz povprasal...
ima kdo izkusnje s pralno-susilnimi stroji? ne da se mi namrec vec poslusat baba cula baba rekla, kako to crkuje na veliko, ampak hocem info s prve roke...prostora v kopalnici nimam namrec toliko, pa tudi prevelike potrebe po susilnem ne (le obcasna uporaba), da bi dva stroja not metal..
maius28 je napisal/-a:Ojla!
Pred 2 mesecema sva kupila drugega. Prvi, ki je delal 10 let, je bil od Candya in je res veliko prestal pranja in sušenja. Sedaj pa sva vzela elektroluxa in je super. Pere 8 kg, posuši 5. Je A energijski razred, tako pranje kot sušenje, pa seveda prostora ne zavzame preveč. Ker ima inverter motor je trikrat tišji, več funkcij, 5 let garancije, servisi bližje, pa še eno dodatno garancijo sem on-line aktiviral.
Glede na izkušnje ti povem, da se splača - vsaj pozimi. Pa še oblačila so bolj mehka, manj mehčalca in likanja (več časa za hopsi-hopsi, hehe). Če želiš kaj več pa na PM.
LP
maius28 je napisal/-a:dobek je napisal/-a:ko je ze tema, bom pa se jaz povprasal...
ima kdo izkusnje s pralno-susilnimi stroji? ne da se mi namrec vec poslusat baba cula baba rekla, kako to crkuje na veliko, ampak hocem info s prve roke...prostora v kopalnici nimam namrec toliko, pa tudi prevelike potrebe po susilnem ne (le obcasna uporaba), da bi dva stroja not metal..
Ojla!
Pred 2 mesecema sva kupila drugega. Prvi, ki je delal 10 let, je bil od Candya in je res veliko prestal pranja in sušenja. Sedaj pa sva vzela elektroluxa in je super. Pere 8 kg, posuši 5. Je A energijski razred, tako pranje kot sušenje, pa seveda prostora ne zavzame preveč. Ker ima inverter motor je trikrat tišji, več funkcij, 5 let garancije, servisi bližje, pa še eno dodatno garancijo sem on-line aktiviral.
Glede na izkušnje ti povem, da se splača - vsaj pozimi. Pa še oblačila so bolj mehka, manj mehčalca in likanja (več časa za hopsi-hopsi, hehe). Če želiš kaj več pa na PM.
LP
Patrik_A3 je napisal/-a:maius28 je napisal/-a:dobek je napisal/-a:ko je ze tema, bom pa se jaz povprasal...
Ojla!
LP
5 let garancije? imam garancijski list od electroluxa v rokah pa piše 2 leti razn če imajo sedaj kakšno akcijo glede garancije...
dobek je napisal/-a:ko je ze tema, bom pa se jaz povprasal...
J.McLane je napisal/-a:A 6 let starega Bosch-a Logixx 7 ste pa že kar odpisali? Eni ste pa res ekološki.
Kael je napisal/-a:J.McLane je napisal/-a:A 6 let starega Bosch-a Logixx 7 ste pa že kar odpisali? Eni ste pa res ekološki.
Če bi vsaj približno prebral prvi post, bi videl, da sem omenil, da bo svoje povedal še serviser - s tem sem hotel povedat, da se bomo do konca odločili ko bomo videli kakšen strošek bo vzelo popravilo. Drugače pa je bil ta danes tukaj in se mu niti približno ne sanja, kaj bi bilo narobe. Najprej bo poizkusil menjati ključavnico stroja, če to ne bo pomagalo pa elektroniko, če pa še to ne, pa dobimo drug stroj, on pa se bo malo pozabaval, kaj bi bilo narobe.
Mogoče samo še popravek - stroj je Logixx 8. Sem se zatipkal.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov