lisko je napisal/-a:Kdo je skočo s kod ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Bull_Stratos
lisko je napisal/-a:Kdo je skočo s kod ?
Energetik81 je napisal/-a:Čisto enako lahko potem rečemo, da so ovce vsi tisti, ki si avte rihtajo glede na nek stil, ki je "moderen". Vsi podobne feltne, vsi nižanje itd. Na forumu jih mrgoli.
~toMmy~ je napisal/-a:Eni pač mislijo, da so, zato ker konstantno plavajo proti toku, bolj razgledani in manj "naivni" od ostalih. Ene izjave spominjajo na tiste gostilniške o Formuli 1, ki se itak sama vozi okrog, pa je z njo imel hude težave človek, ki je prevozil več super športnih avtomobilov, kot jih cela gostilna skupaj zna naštet.![]()
Saj bi rekel, da je to posploševanje, da so kar vsi, ki so to spremljali, ovce, neumno, ampak potem se nekdo spravi zraven zvleč še neko čudno obliko nacionalizma (koji k.??!!) in gre ta dogodek primerjat s poveličevanjem smrti, ki je služilo predvsem dodatnemu napihovanju "iPhone manije".
Jaz sicer po mnenju zapriseženih scalcev proti vetru sem ovca, vozim namreč Golfa (moral bi Saab, Alfo, Subaruja...), uporabljam Windows (moral bi Linux) ipd., no vsaj Nokia me je rešila, ker ni več tako popularna kot nekoč, ampak glej ga zlomka, nisem jokal za Jobsom in nisem o Stratosu slišal iz teh silnih agresivnih medijev, ker jih pač ne spremljam. Ta projekt je v meni vzbudil ogromno zanimanja še preden sem sploh opazil, koliko pompa je okrog njega in sem o njem prebral zelo veliko ter ga z največjim veseljem spremljal. Prav tako kot sem v živo spremljal javljanje iz Mednarodne vesoljske postaje, si ogledal dokumentarec o Veyronu, pogledal film The World's Fastest Indian, ... in ja tudi Planica me fascinira, še posebno odkar sem bil na vrhu skakalnice.![]()
Tisti, ki se sekirate koliko denarja je šlo za to, raje organizirajte kakšen protest proti našim ljubim politikom, ki vas dejansko veliko stanejo, tisti, ki vas pa moti, da to ni nahranilo nič lačnih, pa prosim povejte, koliko denarja in truda namenite za njih.![]()
Jaz vem, da če se nekdo vrže iz stratosfere in v astronavtski obleki prebije zvočni zid, v tej isti obleki doseže večjo hitrost kot jo je kdorkoli dosegel na kopnem, ki jo z izjemo tistih, ki so potovali z že upokojenim Concordom, dosežejo oz. presežejo (v letalih/plovilih) le vojaški piloti in astronavti, ne dosega nihče, bom to z veseljem V ŽIVO spremljal, pa tudi če me začne počasi obdajat volna!![]()
Saj bi še kaj napisal glede vašega moraliziranja in banaliziranja tega projekta, ampak se mi res ne da debatirat z nekom, ki pametuje o nečem, brez da bi se malo podrobneje pozanimal o zadevi.
Energetik81 je napisal/-a:Tudi jaz sem spremljal predvsem zato, ker me take stvari zanimajo (meteorologija, aeronavtika in astronomija), ne zato ker bi mi to servirali mediji. Tako da ni treba posploševat.
Predvsem mi je bilo zanimivo, ko so v živo prikazovali temperature in tlake v ozračju in v kapsuli. Tega v živo ne vidiš dostikrat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov